Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tcuneytb dostum selamlar; sana birşey danışmak istiyorum,bu linkteki tel sence nasıl ? wm tabanlı bir telefon kullanmak istiyorum ama deli bir parada bayılmak istemiyorum.HTC touch kullandım wm bağımlısı oldum

http://www.gsmarena.com/lg_ks20-2105.php

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2622&idPhone1=2105

hem hafif hemde ince hemde wifi de var birde diğer wm lere göre ekran display colour oranı N93 ile aynı bit değeri var yani 18 bit
    fiyatı 800 tl. artık N93 e 1600 tl verdiğim gibi deli gibi para vermek istemiyorum tellere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 27 Ocak 2009; 16:09:31 >

• slm n93ün temiz 2. elini nası bulabilirim bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capoeira19

slm n93ün temiz 2. elini nası bulabilirim bilgisi olan varmı acaba?

2. el bölümüne bak birkaç tane satıcı var n93 satan zamanında bende çok aramıştım telefoncularda nedense pek bulunmuyo n93ün fiyatı 230 ytl ile 300 ytl arasında değişiyor umarım bulursun kolay gelsin
  • ben satıyorum izmir 400 tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: mga93

tcuneytb dostum selamlar; sana birşey danışmak istiyorum,bu linkteki tel sence nasıl ? wm tabanlı bir telefon kullanmak istiyorum ama deli bir parada bayılmak istemiyorum.HTC touch kullandım wm bağımlısı oldum

http://www.gsmarena.com/lg_ks20-2105.php

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2622&idPhone1=2105

hem hafif hemde ince hemde wifi de var birde diğer wm lere göre ekran display colour oranı N93 ile aynı bit değeri var yani 18 bit
    fiyatı 800 tl. artık N93 e 1600 tl verdiğim gibi deli gibi para vermek istemiyorum tellere

Bu özellikler için PC93'ümü değişmem.

Key features
    Custom LG implementation of the UI
    2.8" 65K color touchscreen TFT display of QVGA resolution
    HSDPA, 3.6 Mbps
    400 MHz Qualcomm MSM7200 processor
    128MB RAM and 256MB ROM, microSD expansion slot
    Wi-Fi 802.11 b/g
    Bluetooth v2.0 with A2DP
    Surprisingly good 2 megapixel autofocus camera with LED flash
    Stereo FM radio with RDS
    USB to 3.5mm jack adapter
    Sturdy build, quality casing and compact dimensions

Video çekim iğrenç, adam ancak test geçebildi ama görüntü rezalet diyor kısaca...

"The KS20 camera also captures video in 3gp format and QVGA resolution at 15fps, which is just passable. Videos are watchable but too choppy."

Motorola LG'den kalite ve teknoloji olarak bence daha iyi, LG biraz daha pocket pc yoluna girmeye çalışmış bu modelde. Kullandığın HTC'den muhtemelen daha iyi olabilir ama bence bunların yerine Samsung Innovation ya da LG Renoir daha uygun gider. Renoir daha gelmedi ama ben gelir diye umut ediyorum. Sözün özü biraz daha beklemekte fayda var. Bizim tel zaten bu açıkgöz telefoncu arkadaşlarda daha altına düşmez. Düştü düşeceği kadar, iyice ölü fiyatına almaya kalkıyorlar. Hiç bir şey yapmasam mp3 player ve radyo olarak kullanırım yine yeter, arabamda GPS göstericisi tutarım ama yine satmam şu an. Dediğim gibi bence Nokia nın cevabını beklemekte veya en azından Renoir'in gelmesini beklemekte yarar var derim dostum.

Saygılar, selamlar...

• okay bekleyeceğimmmm
    açıklamaların için teşekkürler dostum.Renoir benimde içim aldı ama tek ikonları kötü

• Bakalım şubat ayında 16-19 undaki fuarda neler çıkacak.Bence nokiadan o zaman bir ses gelecektir.
    Hem şubat ayından sonra bir önceki modeller ucuzlaşıyor
  • Hayırlı Cumalar arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capoeira19

slm n93ün temiz 2. elini nası bulabilirim bilgisi olan varmı acaba?

kardeş teknosa depo ürünlerinde hala sıfırı var.haberin olsun.

saol bluecat hepimizn cuması mübarek olsun
  • hepimizn cuması mübarek olsun
  • Özellikle bilgisayar sektöründe yakından tanıtığımız Nec, cep telefonlarına özel kamera çipi geliştirmekte olduğunu açıkladı.

Firmanın CE143 (Camera Engine 143) olarak adlandırdığı çipler yeni nesil cep telefonlarının 12 megapiksel çözünürlükte fotoğraf çekmesine ve Full HD (1920x1080p) video kaydedebilmesine olanak tanıyacak. CE143, fotoğraflardaki bulanıklıkların önüne geçen görüntü stabilizasyon teknolojisini desteklemesinin yanısıra yüz algılama sistemini de barındıracak. Çipin, günümüzde yazılımla sağlanan sisteme göre 25 kata kadar daha hızlı yüz algılayabileceği söylenmekte.

CE143'ün mart ayına doğru ilk örneklerinin dağıtımına başlanacak. Nisan ayında ise üretim hacminin büyük oranda arttırılması düşünülüyor. Nec, CE143'ü Barcelona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi etkinliği kapsamında tanıtılabilir.

Kaynak :http://www.necel.com/news/en/archive/0902/0502.html

• ne alaka anlayamadım bu haberin burda bulunması!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

Özellikle bilgisayar sektöründe yakından tanıtığımız Nec, cep telefonlarına özel kamera çipi geliştirmekte olduğunu açıkladı.

Firmanın CE143 (Camera Engine 143) olarak adlandırdığı çipler yeni nesil cep telefonlarının 12 megapiksel çözünürlükte fotoğraf çekmesine ve Full HD (1920x1080p) video kaydedebilmesine olanak tanıyacak. CE143, fotoğraflardaki bulanıklıkların önüne geçen görüntü stabilizasyon teknolojisini desteklemesinin yanısıra yüz algılama sistemini de barındıracak. Çipin, günümüzde yazılımla sağlanan sisteme göre 25 kata kadar daha hızlı yüz algılayabileceği söylenmekte.

CE143'ün mart ayına doğru ilk örneklerinin dağıtımına başlanacak. Nisan ayında ise üretim hacminin büyük oranda arttırılması düşünülüyor. Nec, CE143'ü Barcelona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi etkinliği kapsamında tanıtılabilir.

Kaynak :http://www.necel.com/news/en/archive/0902/0502.html

• eeee sonra

• Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
    Hayırlı günler..
  • iyidir.
    sizler
  • LG nin yazılımı yada samsung java ile wm arasında dokunmatik olayında bir hız farkı var AMA benim asıl merak ettiğim konu acaba wifi ile internette gezerken herhangi bir fark yaratırmı ?
  • Tüm PC93'çülere selam olsun; Merhaba arkadaşlar nasılsınız hepiniz?

Şöyle bir yere bakmak isteyen çıkar mı?

http://www.nseries.com/index.html#l=applications,list,n93

Kalın sağlıcakla...
  • neden yeni telefonlar yatay dikey oranları 72 dir.
    PC 93 te bu oran 300 dür.yani resimlerde daha fazla detay mı oluyor
  • Çekilen bir videoyu izlediimizde , tam ekranda iken beklemeye aldığımızda küçük ekrana geçiyor ve 1-2 saniye sonraki beklemeden sonra otomatik olarak tam ekran moduna geçtiğinde renk değişimi oluyormu? küçük izlenirken videonun etrafı siyah kısım tam ekran olurken pempe oluyor sizde bu durum var mı?
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.