Şimdi Ara

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
1
Favori
148.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cngz bilgin için teşekürler saol buy konuda beni aydınlattığın için n93 en büyük özellikelrinden biriside tv out olması zaten

bu özellik çok iyi birşey bir gezmeye bir taine ve bir akrabanızın yanına gittiğinzi de orda gezip video ve clip oyun ne varsa tv bağlayıp sevkini çıkarabilirisnzi buda sizi gezme seyehatlerinde canınızın sıkılmaması ve bir sevke dönüşmesine olanak sunuyor

EMEĞE SAYGI
  • ŞU N90 TEELFONUMU SATIP ÜZERİNE PAAR KOYUP HEMEN ALACAM ANLLAH NASİP EDERSE N93

BU ARADA CNGZ07 VE TÜM DİĞER N93 SAHİPLERİNE SORUYORUM BU N-GAGE OYUNALRINI N93 TE ÇALIŞIYOMU DENEYİNZİ OLDUMU BİLİYORSUNUZ DİĞER S60 MODEL 6600 6630 VSS TELEFONALR ÇALIŞTIRIYORDU BAZI LARINI AMA ÇOĞUNU AÇMIYORDU

DENEYEN BİLGİ VERİR İSE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

EMEĞE UĞRAŞA SAYGI
  • Ben teşekkür ederim, alt modellerin programlarını 1kez denedim ama bende hepsine birden ''bu telefonda desteklenmediği''ni yazdı, belki ileride yardımcı bir proglamla oladabilir olmayadabilir :) ama gerçekten s60-3rd programları sağlamca gelişiyor, tahmin ediyorum(bilmiyorum) n-gage oyunlarını da açan program verirlerse çok daha rahat açacağına inanıyorum, foto örneklerini eklemeyi ihmal ettim, yakın sürede birkaç kaliteli ve kalitesiz fotoğraflarını ekleyeceğim:) Bence hakikaten ucuzladığı an alınacak en komplike makine(banagöre), n95i kötülemek gibi olmasın sakın ama 93ü almadan önce n95i takip ettim, benim açımdan mühim bir artısı yoktu, n93ü sağlam bulmasaydım daha üst modelini beklerdim gerçekten (n97gibi, sadece fikrim tabi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngz07

Ben teşekkür ederim, alt modellerin programlarını 1kez denedim ama bende hepsine birden ''bu telefonda desteklenmediği''ni yazdı, belki ileride yardımcı bir proglamla oladabilir olmayadabilir :) ama gerçekten s60-3rd programları sağlamca gelişiyor, tahmin ediyorum(bilmiyorum) n-gage oyunlarını da açan program verirlerse çok daha rahat açacağına inanıyorum, foto örneklerini eklemeyi ihmal ettim, yakın sürede birkaç kaliteli ve kalitesiz fotoğraflarını ekleyeceğim:) Bence hakikaten ucuzladığı an alınacak en komplike makine(banagöre), n95i kötülemek gibi olmasın sakın ama 93ü almadan önce n95i takip ettim, benim açımdan mühim bir artısı yoktu, n93ü sağlam bulmasaydım daha üst modelini beklerdim gerçekten (n97gibi, sadece fikrim tabi)

Denediğin programlar eski s60'lar için olanlar mıydı yoka s60 3rd edition mu ?

• Tabi tabi eski s60lardı. Üzerinde durmadım ama 5-10tanesini denedim, uyumsuz olduğunu bildirdi. Yeni s60/3lerin bazılarını demo olarak denedim, sorunsuz çok güzel gerçekten. Hatta wireless ile bağlıyken google-earth.ın ufak versiyonunu kullandım, hakikaten pc.den ne görüyorsanız o da aynısını gösteriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 17 Kasım 2006; 0:59:52 >
  • slm arkadaşlar bende 1 haftaönce n93 aldım alır almaz bazı programlar ve oyunlar yukledim.sorunum şu:telin şarjı bekleme modundayken 5 veya altı saatte bitiyor hafıza kartına ve telefona *kare7370kare yaptım ve formatladım.teldeki her şeyi silindi hatta üzerinde gelen orj.ngage oyunu bile silindi ama sorunum cozulmedi.hala teli elime almadan yarım gunde şarjı bitiyor.1500 ytl verdiğim telefonu 1 hafta olmadan servise vermek istemiyorum.bir bilen varsa lütfen bir care
  • Gülegüle kullanın hayırlısı olsun. Diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir ama yetişene kadar ben de yardımcı olmaya çalışayım. Servis sade batarya-adaptörü kabul ederse belki derdim.. 7370 şekli ile, cep komple kapalı iken (yıldız , 3 ve arama) tuşuna basılı tutarak cebi açtığınızdaki tepki aynı mı tam bilmiyorum. Dilerseniz onu da deneyebilirsiniz ama herşey yine silinecektir. Bir de menü-ayarlar-bağlantı ayarları içindeki kablosuz ağ arama ayarını bulup''asla'' seçeneğini seçmenizi öneririm çünkü bunlarda kablosuz internet modemi devamlı açık kalıyormuş ama esas gücü, modem arama esnasında tüketiyormuş. Onu kapatmanızı öneririm. Bir de ilk günkü şarjınızı yarım güne yakın tutun diyorlardı, bunu yapmayıp dolar dolmaz kestiyseniz belki ondan da olabilir. En azından bundan sonra mutlaka tam boşalmış olan bataryayı ,cihaz kapalı iken tam şarj etmenizi önereyim.. Bu şekilde düzene gireceğine inanıyorum. Yani bence bataryanın kendine gelmesi için 1hafta çok erken süre, bendeki 2 ay olacak, halen düzenli şarj yapa yapa kapasitesi kendine geliyor hakikaten. Bence bu ilk haftalardaki süreyi iyi değerlendirin, sürekli mümkünse cihaz kapalı iken, tam bitmiş bataryaya tam şarj tavsiye ederim. Çok nadiren tam şarj olduktan sonra adaptörü ayırıp, birkaç dk sonra 2.şarja bağlayıp, yaklaşık 5-15dk. kadar kendisi şarj kabul edecektir, ben birkaç şarjda bir bunu da yaptım gerçekten işe yaradı, artık yapmıyorum ama diğer arkadaşlar onaylamazsa denemeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 17 Kasım 2006; 4:45:54 >

• dün akşam ilk kez telefon geldi valla telefonu kulagıma koyunca suratım da bır tur atacak diye düşündüm baya büyük yani surat için.
  • güzel alet ama cok para ya dizüstü alırsın valla
  • Haklısınız gerçekten.. esasında ilk telefon çalışlarında benim de çok tuhafıma gidiyordu, açmaya çekiniyordum dışarıda ama sonra aynaya baktığımda şuna dikkat ettim: nispeten kalın olan alt yarısı avucunuzun içinde kalıyor, ince olan üst yarısı da kulakta gayet normaldi gerçekten. Bunu şuna benzetiyorum: grand cheroke jeep, bmw x5ten daha büyük gibi gözüküyor, ama aslen bu böyle değildi. İnanın ben de dizüstünü evdekilere verdim 93ü almadan önce , şimdilik pc.yi sadece hafıza kartını-kişi listesini yedeklemek için kullanıyorum desem yalan olmaz.. 93 ile Dizüstünün yanına + olarak videokamera kalitesinde bir kamera da gelmiş oldu. Geçenlerde yaklaşık 2000ytl.lik bir video kameraya baktım markasını hatırlamıyorum, tabi optik zumu daha fazlaydı ama saniyede 25görüntüye kadar kaydediyordu. 93 daha iyi demek istemiyorum ama o kameranın yanında n93 de dev ekanda izlendiği zaman çok tuhaf bir kaliteye sahip. Şimdilik en büyük 2 eksiğim nokianın bluetooth uyumlu kablosuz klavyesi, ileride bir de keyfe keder nokia gps modüle(bol cepli eşofmanın diğer cebinde kaybetmeden )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 17 Kasım 2006; 14:01:35 >

• slm cngz07.arkadaşım 7370 yaptım düzelmedi,*3 yes yapıp formatladım yine olmadı daha önce nokianın tüm üst modellerini kullandım ama ben böyle bir şey görmedim.full sarjdan alıyorum telefonun kapağını hiç açmadan enfazla yarım günde sarjı bitiyor bütün bağlantı ayarları kapalı wlan kızılötesi bluetooth modem hepsi kapalı ama yinede 5,6 saatte sarjı bitiyor.kafayı yiyicem. daha önce de genpaya tertemiz sericsson p900 vermiştim çizik içinde iade ettiler 2 hafta kavga ettim zorla kapağını değiştirmiştim. şimdide böyle birşeyden korkuyorum.inşallah sadece pili test için kabul ederler.
  • Hmm anlıyorum.. Benim de cihaz alırken en sevmediğim davalardan biri, paketlerin full ambalaj ile gelmemesi. Bence tüm son kontroller fabrikada yapılıp son derece titizce ambalajlanıp yollanmalı. Nokia artık bataryalarına kazımak için bant koyuyor, bilirsiniz gerçi kazıyıp içindeki numarayı nokia com. ya da nokia müşteri hizmetlerine bildirerek bataryanın orj. olup olmadığını öğrenmenizi sağlıyorlar. Eğer yapmadıysanız bunu bi denemenizi öneririm. Bir de elektrikten anlayan bir kişiye adaptörü kontrol ettirebilirsiniz. Bu esnada yine full-kapalı şarj etmeye çalışırsanız iyi olabilir.
  • hocam benim de bir kaç sorum var bu telefonla.
    1.nokia 6600 gibi resimler klasörün de bir dosya yapıp ya da galeri de bir dosya yaratıp istedigimiz resimleri oraya atamıyormuyuz. bunda bir albüm olayı var ama galerinin için de direk resimler hepsi ile birtlikte gözüküyor buda biraz can sıkıcı bilirsiniz meraklı bir halkımız var telefonu alıp direk galeriye giren benim de böyle resimlerim hakkında yorum yapılması hoşuma gitmez bu özelligi nasıl ayarlarız yani belli bir klasör sadece ben açacagım mümkünmü
  • ya birde bu servislerden hangisi daha kaliteli hizmet veriyor genpamı yoksa kvkmı
  • malesef mümkün değil galeriye klasör oluşturamıyorsunuz albümlere atıyorsunuz ama yinede hepsi galeride görünüyor.kötü bir özellik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremwap

malesef mümkün değil galeriye klasör oluşturamıyorsunuz albümlere atıyorsunuz ama yinede hepsi galeride görünüyor.kötü bir özellik

gerçekten büyük ve kötü bir eksik
  • arkadaslar merhabalar. konuyu basindan beri okuyorum. ben öğrenme aşamasında idim o sebeple herhangi birsey yazmaya gerek duymadım. yaklasik 6 gundur N93 kullanıyorum ve Ankara' da yaşıyorum. sanırım iki arkadas ankara' da 50 yere sordum yok bulamadım demiş. Ben 6 gun once N93'ü kızılayda (mc donald's ın biraz aşağısında) AVEA bayiinden 1480 YTL. ye Club Nokia (Genpa da KVK da bakıyor) garantisi ile aldım. Arkadasa tavsiyem bir baksın. dukkan açılalı 1,5 - 2 hafta olmus. vitrin falan yok iceride telefonların dizili oldugu küçük bir çekmece var o kadar ama 10 dk. içinde hangi telefonu istersen temin edebiliyor ve fiyatları gerçekten çok iyi.
  • Arkadaşlar tekrar merhabalar. N93 konusunda küçük bir fikir olması için paylaşmak istedim. 1.fotoğrafın ortalarında paint ile daire içine aldığım kısmı 2.fotoda zum ile çekmiştim. Fotoğrafların ikisi de 3.2mp ayarında, herhangibir işlemden geçmeden direkt aktarmak istedim. Güçlü ışıkta bundan çok daha kaliteli çekimler yapabiliyor ama zayıf ışıkta fotoğrafta zayıflama oluyor. Fotoğraf kalitesinde renklerin solukluğu yanıltmasın, bu yönüyle gerçek renklere çok yakın geliyor, bir de optik zum olayı gerçekten sağlam iş yapıyor (banagöre) :) n93ün daha kaliteli ve düşük kalitedeki çekimlerini de fikir amaçlı yollayacağım.
     #NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

#NOKIA N93 ANA TOPİK# İNCELEME, YORUMLAR VE PAYLAŞIMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz07 -- 19 Kasım 2006; 3:14:17 >

• Arkadaşlar fotoğrafları gördükçe içim sızlıyor ... N95'i bekleyin çok az kaldı 2007'den önce elimizde olacak bu gidişle
  • 2007 öncesi zor... ama 2007'nin son aylarında manyak bi telefon gelicekmiş....

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Arkadaşlar fotoğrafları gördükçe içim sızlıyor ... N95'i bekleyin çok az kaldı 2007'den önce elimizde olacak bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.