Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: p.seco

arkadaşlar n 100 çıkmış göreniniz var mı,,,

ben gördüm süper.doğu bankta vardı

ne N100'ü abi ya Allah'ını seversen?
  • fotosunu ekleyeyim mi
  • quote:

Başlıca N serisi telefonlar:

- N70
    - N70 Music Edition
    - N71
    - N72
    - N73
    - N73 Music Edition
    - N75
    - N76
    - N77
    - N80
    - N80 Internet Edition
    - N81
    - N81 8 GB
    - N82
    - N90
    - N91
    - N91 8 GB
    - N92
    - N93
    - N93i
    - N95
    - N95 8 GB

Diğer modeller ise orjinal değildir. Çin'de üretilip piyasaya sunuluyor.
  • kesin 1 fotoşop eklicen boşver ekleme
  • fotoşop tabi ki canım,,ama bakıp bakıp eglenirdik,niye istemedin
  • 4-5 saatte wifi de pil epey aşşa iner.

az sonra nokia n82 nin product keyini değiştirim n95 8 gb ın prodact keyini gireceğim bakalım olacakmı :
  • photoshop değil de sanirim çinde üretilen modellerden ,,,
    http://img230.imageshack.us/my.php?image=nokian100bj5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p.seco -- 4 Ocak 2008; 19:35:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Başlıca N serisi telefonlar:

- N70
    - N70 Music Edition
    - N71
    - N72
    - N73
    - N73 Music Edition
    - N75
    - N76
    - N77
    - N80
    - N80 Internet Edition
    - N81
    - N81 8 GB
    - N82
    - N90
    - N91
    - N91 8 GB
    - N92
    - N93
    - N93i
    - N95
    - N95 8 GB

Diğer modeller ise orjinal değildir. Çin'de üretilip piyasaya sunuluyor.

Yeri gelmişken sorayım. N92 türkiye'ye gelmedi değil mi? Peki diğer ülkelerde satıldı mı ya da satılıyor mu bilginiz var mı Knight hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 4 Ocak 2008; 19:37:48 >

• 92 demek istedin

hemmmen editle hemen hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 4 Ocak 2008; 19:39:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

92 demek istedin

hemmmen editle hemen hemen

Yanlış yazmışız kardeşim. Mesajı yolladıktan 13 saniye sonra editledim sen de beni mi takip ediyorsun napıyorsun?
  • quote:

Yeri gelmişken sorayım. N92 türkiye'ye gelmedi değil mi? Peki diğer ülkelerde satıldı mı ya da satılıyor mu bilginiz var mı Knight hocam?

Nokia N92 ülkemizde resmi olarak satışa sunulmadı. Telefonu yurt dışında bulmak mümkün. GSM Arena'da pek çok kullanıcı yorumu var.

Telefonun en büyük özelliği DVB-H desteği. Ancak bu alt yapı da ülkemizde ne yazık ki bulunmuyor.
  • milletin yanlışlarını bulup hemen yüzüne vuruyor reis dedigin milleti rezil etmez,,pm atar,,öyle düzelttirir,,reis ağır adamdır
  • quote:

milletin yanlışlarını bulup hemen yüzüne vuruyor reis dedigin milleti rezil etmez,,pm atar,,öyle düzelttirir,,reis ağır adamdır

ehem ehem

@..Knight.. : saten gelsede 1 anlam ifade etmes belkide o yüsden getirmediler.

ben fuarda inceledim ürünü sene önceki cebitte N93 ve N73ün tanıtıldığı K790inin tanıtıldığı
    hatta resim koyayım;

N73ümle çekmiştim. o samanlar Türkiye'de yoktu sanırım. millet fuarda inceliodu benim cihası

• quote:

quote:

Nokia N92 ülkemizde resmi olarak satışa sunulmadı. Telefonu yurt dışında bulmak mümkün. GSM Arena'da pek çok kullanıcı yorumu var.

Telefonun en büyük özelliği DVB-H desteği. Ancak bu alt yapı da ülkemizde ne yazık ki bulunmuyor.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

Şu tel bir an önce satışa çıksada bende bi Bursaya gitsem :) kredi kartı orada banka kartı orada hem gitmişken alırım diyorum kötümü ediyom ne :D

Nokia baba şu teli saklamasan çıkartsan piyasaya bizde böle yarım yamalak sevinmesek hepten sevinsek sende sevap kazansak kötümü olur :D

yapmas öle şey
  • herkese slm. çok şükür üye olmayı başardım ılk defa bi forumda yazıyorum bi hata olursa şimdiden affola
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf16

herkese slm. çok şükür üye olmayı başardım ılk defa bi forumda yazıyorum bi hata olursa şimdiden affola

Hoşgeldiniz ama konu dışına açabilirdiniz bir konu. Burası mobil cihazlar bölümü.
  • bu foruma üye olmak sor mu?
  • ben yeni konu için diil zaten 1 aydır takıp edıyordum burayı ama bir turlu uye olamıyordum bı sorun cıkıodu kısaca;N82 aşkı dielim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

Rica ederim.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.