Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: statuss

merhaba arkadaşlar telefonum geldi ilk şarjını ne zaman yapayım tamamen bitmesinimi bekliyeyim

Şarjı tamamen bitsin sonra şarja tak ve 18 saat kadar çıkarma. Bu 18 saat olayı yeni tür bataryalarda gerekli olmayabilir ancak her ihtimali düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

merhaba arkadaşlar telefonum geldi ilk şarjını ne zaman yapayım tamamen bitmesinimi bekliyeyim

Şarjı tamamen bitsin sonra şarja tak ve 18 saat kadar çıkarma. Bu 18 saat olayı yeni tür bataryalarda gerekli olmayabilir ancak her ihtimali düşünmek lazım.

eyvallah saağolasın o zaman şarjın bitmesini bekliyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut 543

hadi ya...ee 48 saat içinde gönderim fln diyorlardı sitelerindee...zaten kulaklığımı vermedikleri için uyuzum dartyyee

neyse arkadaşım, bekliceksin artı 4 gün daha....

72 saat içinde yazıyo sitede.Sipariş verirkende bayramdan önce gönderirler diye düşünmüştüm ama onlar öyle düşünmemiş demekki
  • Yeni tellerde ilk kullanımlarda 3-4 defa tamamen şarj ve deşarj olmasına dikkat edin.. ekstra şarja gerek yok..

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

JoikuSpotPremium v2.50

http://www.4shared.com/file/133177779/ab80a6c7/JoikusoftJoikuSpotPremiumv250823S60v3SymbianOS9xUnsignedCracked-CODePDA.html

Telefonunuzu Wi-fi vericisi olarak kullanıyorsunuz, yani wireless yayın yaparak 3g internete laptopunuzdan wi-fi ile girebiliyorsunuz denedim süper çalışıyor. Önce Şifreleme ayarlarını yapın wep şifreleme 128 bit 13 karakterden oluşan şifreleme ile kablosuz olarak cep telefonunuzla internete çıkabilirsiniz.

arkadaşlar dosyayı indirdim açamıyorum bozuk diyor birisi programı upload edip link verebilirmi bu programa çok ihtiyacım var teşekkürler..

• bugün n82 aldım arkadaşlar,şarj konusu dışında yapmam gerekenler nelerdir? güncelleme nasıl yapılır,bu konunun sayfalarında yazıyor mu(480 sf var da),yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar N82 il N79 aynı fiyat olursa Dürüst olarak hangisini tavsiye edersiniz
    2 telefonu da kullananlar söylerse daha iyi olur.
    Kafam hala karışık okadar forum sitesi gezdim bir türlü netleşmedi
    ama hangisi olursa olsun illa siyah olsun.
  • Bayramınız mübarek olsun...
  • Arkadaşlar Ankarada nerde var n82 hangi mağazalarda bileniniz varmı.Haftaya alınmak üzere.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

xelnex lite kullanıyorum ama kayıt sırasında gelen bep sesi beni çok rahatsız ediyor karşı taraf da anlıyor kayıtta oldunu bunu nasıl engellerim diğer programlar da olmayan var ama onlarda hep arka planda açık olmak zorunda buda ram kullanımını artırıyor ve batarya ömrünü kısaltıyor xelnex'te bep sesini nasıl önlerim

Hocam programın tam sürüm ise paylaşabilir misin? İnternette hep 10 günlük sınırlılar var.

tolyo cevabın için tşk

maxy istedğin program tam sürüm buyur
    http://www.speedyshare.com/222526751.html
    içinde 2 dosya var ilk önce programın kendi dosyasını kur daha sonra crack dosyasını kur tam sürüm olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: sabfil

uzun zamandır 5800 ile N82 arasındayım.Aslında forumda araştırmaktan ve yorum okumaktan da sıkıldım.Reis ve Gecebekçisi'ne de ayrıca teşekkür ederim.
    Bayramın hemen ardından,telefon alıcam.Son olarak bikaç merak ettiğim husus var N82 konusunda.
    Eğer cevap verirseniz hem beni,hem benim durumumda olan bir çok arkadaşı aydınlatmış olursunuz.

1- En çok tereddüt ettiğim şey,N82'deki şarj konusu. Az gidiyor anladığım kadarıyla. Babam N79 aldı,
    sadece günde 15-20 dk konuşma,3-5 sms,15-20 dk. da Wifi falan kullanıyo,8-9 gün gidiyormuş.
    Ben N82 alırsam en azından 5-6 gün gider mi?Ya da şarj konusuna başka çözüm öneriniz var mı?
    2- N82 ile Youtube ve facebook videoları sorunusuz izlenebiliyor mu?
    3- GPS ve Wifi sorunsuz ve kuvvetli çalışıyor mu?Babamın N79 ile araba içindeyken çekmiyor GPS :(
    4- Biri aradığında telefonun çalma sesi gerçekten kuvvetli mi?
    5- Kasa sağlam mı? Gıcırdama varmı,malzeme kalitesi sağlam mı?
    6- Gümüş rengini görüp de,beğenmeyen oluyor mu?(siyah bulamadım malesef :((
    7- Artık eskidi mi? Bu saatten sonra N82 alınmaz dermisiniz?
    Teşekkür ediyorum.Cevap yazan parmaklarınıza sağlık.Bayramınız mübarek olsun.

1) Hiç telefona dokunmasan sadece bekleme modunda olursa 4-5 gün anca gider gibime geliyor. Bunun haricinde 5 saat müzik, 3 saat wifi ya da GPS, 3 saat telefon görüşmesi vb. işte bunlardan birisini yaparsan şarj bitiyor. Gerçekten de çileli bir bataryası var.
    2)Kendi tarayıcısı ile sanırım hayır. İnternetten youtube programı araştırın. Vardı bir tane hiç yasağa bile takılmıyor direk giriyor. ( wifi olması yararınıza. gprs'ye kontör dayanmaz..) Facebook videolarını da sanırım sykfire gibi bir programla izlersiniz. Kesin bilmiyorum.
    3) Evin içinde GPS çekmiyor. Dışarıda da 5-6 dk.'da anca buluyor. Bir kere bulursa sonrasında açtığınızda 10 sn. de bağlanabiliyorsunuz. Araba içinde denemedim...
    4)Zil sesinize göre değişir. Ben memnunum şahsen.
    5)Kasa ne kadar sağlam bilmiyorum. Ama gıcırdıyor. Gerçekten de sinir bozucu gıcırdaması var.
    6)Siyahı Türkiye'de satılmıyor. Gümüş rengi de fena değil... (Siyah kadar asil değil )
    7) Neredeyse 2 yıl oldu çıkalı ama halen daha üretilen birçok telefona kafa tutar nitelikte. Belki de donanımsal olarak tek eksiği dokunmatik ve geniş bir ekrana sahip olmaması. Bunun haricinde iyi telefon. Hem faturalı, garantili alacaksınız. Eski olması niçin problem çıkarsın ki?

DÜZELTME: evin içinde wifi çekmiyor demişim o GPS olacaktı. Özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 20 Eylül 2009; 23:12:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: --Destroyer--

3) Evin içinde wifi çekmiyor. Dışarıda da 5-6 dk.'da anca buluyor. Bir kere bulursa sonrasında açtığınızda 10 sn. de bağlanabiliyorsunuz. Araba içinde denemedim...

nasıl wifi evin içinde çekmiyor bende çekiyor sorunsuz ama gps evin içinde çekmiyor ama bi keresinde denedim ve çekti ama sinyal gücü çok düşük daha sonra çekmedi sinyal kayboldu

n82 şuan için en güçlü donanımsal özelliklere mi sahip arkadaşlar jbenchmark'ın testlerinde top 5 te hala n82 ilk sırada

http://jbenchmark.com/

• bende de anında bağlanıyor.bir problem yok ayarları düzgün yaparsanız bağlanır.
  • quote:

quote:

quote:

xelnex lite kullanıyorum ama kayıt sırasında gelen bep sesi beni çok rahatsız ediyor karşı taraf da anlıyor kayıtta oldunu bunu nasıl engellerim diğer programlar da olmayan var ama onlarda hep arka planda açık olmak zorunda buda ram kullanımını artırıyor ve batarya ömrünü kısaltıyor xelnex'te bep sesini nasıl önlerim

Hocam programın tam sürüm ise paylaşabilir misin? İnternette hep 10 günlük sınırlılar var.

tolyo cevabın için tşk

maxy istedğin program tam sürüm buyur
    http://www.speedyshare.com/222526751.html
    içinde 2 dosya var ilk önce programın kendi dosyasını kur daha sonra crack dosyasını kur tam sürüm olacaktır

Çok teşekkür ederim unlimited licence yazısını gördüğümde ne kadar sevindiğimi bilemezsin. Bence bu programın tam sürümünü kaçırmayın arkadaşlar.

• bende de hiç problem çıkarmadı
  • Siyah N82 yi nerede bulabilirim (İstanbul da)
  • http://cgi.ebay.com/NEW-FASCIA-HOUSING-KEYPAD-SCREEN-FOR-NOKIA-N82-BLACK_W0QQitemZ250500112149QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3a52f85f15&_trksid=p3286.c0.m14

arkadaşlar ebayda araştırma yaparken N82'nin siyah kasasına rastladım. fiyatı 10$. acaba bu siyah kasadan almış olan varsa deneyimlerini bizimle paylaşabilir mi?

bir diğer konuda, arkadaşlarımız bataryanın az gitmesinden sıkıntı çekiyorlar benim durumumda aynı. yine ebayda yüksek kapasiteli bataryalar buldum, bu bataryalarla orijina 1050 mah'lara göre daha fazla performans alabilirmiyiz acaba? bunlardan birisinide kullanan arkadaşlar varsa eğer tecrübelerini aktarırlarsa memnun oluruz:

http://cgi.ebay.com/1770mAh-Capacity-BP-6MT-Battery-For-Nokia-N81-E51-N82_W0QQitemZ220441138048QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item335350d380&_trksid=p3286.c0.m14

http://cgi.ebay.com/1450mAh-BP-6MT-Battery-4-Nokia-E51-N81-N82_W0QQitemZ370230468962QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item563374a162&_trksid=p3286.c0.m14

• sonradan siyah kasa monte edersen tam olarak oturmaya biliyormuş telefonuna,

benim sorum 3 aylık bedava navigasyon paketini nasıl kurarız arkadaşlar
  • Harita içinden navigasyonu seçtikten sonra internete bağlanılsın mı diye soruyor. Bir kereye mahsus bağlanılsın diyip aktive ediyoruz. Sonra kullanıyoruz. Ama anlamadığım navigasyon kullanırken kontörüm gidiyor. İnternet üzerinden mi yapıyor ki?
  • cevabın buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_29832117/mpage_1/key_//tm.htm#29832117
    quote:

Orijinalden alıntı: topcutalha

Harita içinden navigasyonu seçtikten sonra internete bağlanılsın mı diye soruyor. Bir kereye mahsus bağlanılsın diyip aktive ediyoruz. Sonra kullanıyoruz. Ama anlamadığım navigasyon kullanırken kontörüm gidiyor. İnternet üzerinden mi yapıyor ki?
  • 
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.