Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cradl3

v20 kullanıyorum ve gps heralde 5 dakikadan fazla sürede bağlanıyor oda bütün gps seçenekleri açık halde yardımlı, a-gps.... o bağlanan kadar ben adresi buluyorum zaten nerdeyse. bu yüzden v31 istiyorum gps lazım oluyor bana. ama bu lanet nsu 1 haftadır uğraşmama rağmen ne yaptıysam telefonu bir türlü algılamıyor. windows xp kullanıyorum delrtti beni artık bu update edememe işi bilgisi olanlar yardım lütfen.ne yapmak lazım. hiçbir şey yapamazsam nokia shoplardaki sevisler yapabilirmi?

http://forum.donanimhaber.com/m_28396707/tm.htm

Bu linki incele bende bu phoenix denen programla ancak yükleyebildim,ama iyice oku.

• n81 le arasında kameradan başka fark var mı
    görünürde fazla bişi yok ama karşılaştıran varsa..!
  • İşlemci tek onda. Bunda çift.

ram onda 96mb bunda 128

video QVGA@15FPS 82'de VGA@30FPS

burdan daha fazla ayrıntıya bakabilirsin:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2177&idPhone1=2085

• arkadaşlar bu fotoyu daha öncede görmüştüm ama bi sorayım dedim.n82 neden bu kadar soluk gösteriyor.sanki bana burda bi hile varmış gibi geliyor.ışığı kısılmış bence.n82 kullanıcıları olarak sizde böyle düşünmüyor musunuz?
  • arkadaşlar merhaba, size birkaç gündür yaşamakta olduğum bir sorundan bahsedeceğim, acaba benimle aynı sorunu yaşayan var mı diye..

n82 ve vodafone hat kullanıyorum. okulda bir proje ile ilgileniyorum, okulda olmadığım zamanlarda arkadaşlarım bilgisayar ekran görüntüsünü fotoğraflayarak bana mms atıyorlardı.
    birkaç gün önce gelen mms'lerin boyutları ilginç şekilde düşmeye başladı, ekranın yaklaşık 1/9 u civarında görünüyordu resimler. (daha önce herşey normaldi)

araştırmalarım sonucunda, mms alan telefonun servar'a telefon kimliğini belirttiğini, eğer server'da telefona ait bilgi bulunamazsa gelen mms'in en düşük boyutlarda ve saçma sapan olarak telefona gönderildiğini öğrendim. mms'lerim bir iki hafta önce gayet normaldi ama artık değil.

ilk sorum, bu sorunu yaşayan var mı ? vodafone hat için konuşuyorum tabii ki..

ikinci sorum, telefonun product kodunu n73 olarak değiştirsem nss'den herhangi bir sorun yaşar mıyım acaba? belki bu şekilde n73 olarak tanıtabilirim telefonu server'a , ama telefonun işlemesinde vs herhangi bir sorun yaşar mıyım, bunu bilemiyorum.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

İşlemci tek onda. Bunda çift.

ram onda 96mb bunda 128

video QVGA@15FPS 82'de VGA@30FPS

burdan daha fazla ayrıntıya bakabilirsin:
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2177&idPhone1=2085

Evet bende N95 ile karşılaştırdığımda N 82 nin ekran ışığı daha soluk görünüyor ama artıları eksiğini kapatıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: grolof

quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar nsu ile v 11 den 31 e geçeceğim ama başlamadan önce dikkat etmem gerekenler nelerdir tel garantili ama genede tırsıyorum sakata gelmeyelim....

Tüm verileri yedekle ve şarz aletini takılı olarak yükle.Elektrik kesilmezse bir sorun olmaz,olsa bile garanti geçerlidir.Yazılımı kendi sitesinden yayınlıyorlar.Benim telefonuma eski yazılımı atmaya çalışırken telefon çöktü,yapamadılar yenisini gönderdiler.Kolay gelsin.

arkadaşlar telefonu v 11 den v 31 e yükselttim ama ilginç olan ne programlarım ne rehber ne resimlerim hiçbirşey silinmedi açılışda lisan v.s de sormadı normalde versiyon yükleyince telefon sıfır almış gibi olmuyormuydu herşeyi baştan yüklemem gerekmiyormuydu ama telin versiyonuna bakıyorum v 31 olmuş benmi yanlış biliyorum acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaşlar bu fotoyu daha öncede görmüştüm ama bi sorayım dedim.n82 neden bu kadar soluk gösteriyor.sanki bana burda bi hile varmış gibi geliyor.ışığı kısılmış bence.n82 kullanıcıları olarak sizde böyle düşünmüyor musunuz?

orj haldeyken ilginç bir şekilde ekran ışığı kısık oluyor ama hack ederek ekran ışığı artırılıyor o zaman n95 8gb ekranından daha parlak oluyor ama bir dezavantajı var ışık sensörü çalışmıyor ekran devamlı full parlak.
    nasıl yapıldığı ilk konularda vardı yada googledan n82 ekran ışığı hack diye aratırsanız bulursunuz.

• N82'nin ekranı zaten öyle.
  • o zaman n73 tende soluk bi ekranı var fotodan anlaşılacağı üzre
  • arkadaşlar şimdi siz bunları yazınca eski n 73 ümle n 82 yi yanyana getirdim rezalet n 73 ün ekranı nekadar parlakmış ama n 82 ekranı gerçekten çok kötü ikisini yanyana getirince fark ortaya çıkıyor acaba neden böyle bir durum mevcut?
  • Ekranı gerektiği şekilde görebildiğiniz sürece parlaklığı ile nasıl ve neden sorun yaşıyorsunuz anlayamıyorum...

Ekran ışığı neden kısık bilmiyorum ama tahminlerim var, eğer doğruysa gerçekten de "öyle olması gerektiği için" daha kısık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar şimdi siz bunları yazınca eski n 73 ümle n 82 yi yanyana getirdim rezalet n 73 ün ekranı nekadar parlakmış ama n 82 ekranı gerçekten çok kötü ikisini yanyana getirince fark ortaya çıkıyor acaba neden böyle bir durum mevcut?

evet nihayet beklediğim soru geldi.kuzenim n73 kullanıyor ve azımsanmayacak derecede canlı ve parlak gösteriyor n73 ekranı.n82 nokia bilinçli olarakmı yapmış bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Ekranı gerektiği şekilde görebildiğiniz sürece parlaklığı ile nasıl ve neden sorun yaşıyorsunuz anlayamıyorum...

Ekran ışığı neden kısık bilmiyorum ama tahminlerim var, eğer doğruysa gerçekten de "öyle olması gerektiği için" daha kısık..

yanlız şimdi n 73 ümün ekranına bakınca n 82 gerçekten kötü görünüyor malesef n 73 ekranı oldukça parlak yanlız ben n 95 8 gb kullandım onun ekranıda bböyleydi parlak deildi ve sanırım şuanki n 96 ekranıda n73 kadar parlak deil ..

arkadaşlar bu versiyon yükseltme ile ilgili yukarıda yaşadıklarım normalmi bilgisi olan varmı?
  • arkadaşlar daha önce yazdım ekran ışığı hacklenmeyince oldukça az ama hacklendikten sonra gayet parlak ve net arada çok büyük bir fark var bu mutlaka şarj süresini etkiliyordur ama bende çok fazla şarj süresi azalmadı.
  • arkadaşlar 2.n82 imi aldım ama bir gariplik var bu cihazda hoparlör sesi az çıkıyor vede son ses açtığımda parazitlenme oluyor seste . acaba versiyonla ilgili olabilir mi yoksa hoparlör mü patlak, kısık seste kaliteli veriyor . diğer telefonum da v30 yüklü ses hem gür hemde kaliteli . yardımlarınızı bekliyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmax50

quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

arkadaşlar bu fotoyu daha öncede görmüştüm ama bi sorayım dedim.n82 neden bu kadar soluk gösteriyor.sanki bana burda bi hile varmış gibi geliyor.ışığı kısılmış bence.n82 kullanıcıları olarak sizde böyle düşünmüyor musunuz?

orj haldeyken ilginç bir şekilde ekran ışığı kısık oluyor ama hack ederek ekran ışığı artırılıyor o zaman n95 8gb ekranından daha parlak oluyor ama bir dezavantajı var ışık sensörü çalışmıyor ekran devamlı full parlak.
    nasıl yapıldığı ilk konularda vardı yada googledan n82 ekran ışığı hack diye aratırsanız bulursunuz.

bence hack yerine light control programını kullanmak daha mantıklı çünkü hack yapıldığı zaman akşam gözünüz için hiç iyi olmuyor.

LİGTH CONTROL PROGRAMI BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ
    İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 28 Mart 2009; 20:51:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: samet6630

arkadaşlar 2.n82 imi aldım ama bir gariplik var bu cihazda hoparlör sesi az çıkıyor vede son ses açtığımda parazitlenme oluyor seste . acaba versiyonla ilgili olabilir mi yoksa hoparlör mü patlak, kısık seste kaliteli veriyor . diğer telefonum da v30 yüklü ses hem gür hemde kaliteli . yardımlarınızı bekliyorum .

ilk versiyonla son versiyon arasında ses farkı bariz bir şekilde var.versiyon yükseltmeyi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

arkadaşlar 2.n82 imi aldım ama bir gariplik var bu cihazda hoparlör sesi az çıkıyor vede son ses açtığımda parazitlenme oluyor seste . acaba versiyonla ilgili olabilir mi yoksa hoparlör mü patlak, kısık seste kaliteli veriyor . diğer telefonum da v30 yüklü ses hem gür hemde kaliteli . yardımlarınızı bekliyorum .

ilk versiyonla son versiyon arasında ses farkı bariz bir şekilde var.versiyon yükseltmeyi dene.

Arkadaşım verdiğin linkte dosya görünmüyor.Bir bakarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

kardeşim içimi rahatlattın eğer öyleyse gerçekten versiyon yükseltirim . hoparlör patlak diye çok korktum . teşekkür ederim .

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.