Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu yetkili bir servis yapmalı yoksa bir gün yolun yetkili servise düşerse "yetkisiz müdahale" gerekçesi ile cihazını garanti kapsamı dışına çıkarabilirler. Cihazın garantili değilse de senin yapabileceğin bir sökme işlemi değil eğer sorun içeriden ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 18 Şubat 2009; 22:54:36 >
  • Zaten garantisi yok yurt disindan almistim. Istanbul Avrupa yakasinda bildiginiz hemen cevap verebilicek servis var mi? Umarim pahaliya mal olmaz...
  • Herhangi bir Nokia Shop'a bıraktığında en azından cihaz konusunda Nokia tarafından eğitilmiş bir teknisyenin uğraşacağından emin olabilirsin, genelde de kendi servisleri genel servislere nazaran daha boş olur, bu yüzden işini daha hızlı hallederler.

Sorun yalnızca kapağın altındaki camın temizliği ise Herhangi bir değişim gerektirmeyeceği için (gerçi kamera aparatının içinin açılması gerekirse ve bu da imkansızsa ayrı olur) yalnızca işçilik ücreti almaları gerekir, bırakmadan önce zaten konuşup ücret bilgisini alırsın.
  • GeceBekcisi,hocam siz siyah kapak araştırması yapcaktınız en son noldu ? ne buldunuz acep ?
  • Çeşitli nedenlerden ötürü araştırma yapamadım, önümüzdeki günlerde imkanım olursa çıkıp takip etmeyi planlıyorum. Her hangi bir gelişme olursa mutlaka haberdar ederim
  • Geçen gün Turkcell Abone Merkezine sorduğumda siyah renk N82 olduğunu söylediler. Bende siyah almayı düşünüyorum ama fiyat 1.150 tl. Teknosa da ise 999 tl (gümüş), napsam acaba..
  • Ben de Şişli Cevahir Nokia Shop'ta siyah rengi gördüm. Sessiz sedasız getirdiler resmen...
  • Garminin yeni harita probleminde ilerleme var mı?
  • GeceBekcisi benim telefıon şimdi serviste kasa kapak ve tuş değişecekti.o zaman siyah sormuştu arkadaş elimizde siyah yok demişlerdi değiştirdikten sonra beni aradılar kapak vs değiştik ancak tuş takımında sorun çıkmış tekrar servise gönderdik dediler ben de olsun dedim...şimdi demek istediğim eminönündeki nokia shopta acaba siyah varmı yada gelmişmi eğer gelmişse değişebilirlermi acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 19 Şubat 2009; 11:23:16 >
  • Bilemiyorum assault79, orayı arayıp bunu onlara sorman daha sağlıklı olmaz mı?
  • aradım ellerinde yokmuş ne derece doğru bilemiyorum..senin tanıdıkların yokmu bi baktırsan sana zahmet
  • Evet benim bir tanıdığım vardı ama hem farklı bi Nokia Shop'taydı hem de çocuk o işten ayrılalı 2 sene oldu; en son kendine bir dükkan açmıştı başka bir semtte.

Yani elimden tanıdık konusunda pek birşey gelmez mevcut durumda, en fazla bu sıralar yolum düşerse cihazının bulunduğu servise gidip yüzyüze sorabilirim birşey yapıp yapmayacaklarını, ki bir iş için haber beklediğimden ve adamlar her seferinde sadece evden aradığından evi de terkedemiyorum haftaiçi :(
  • sordum ama malesef yokmuş siyah kapak
  • quote:

Orjinalden alıntı: assault79

sordum ama malesef yokmuş siyah kapak

yada mahsusmu diyorlar anlamadım nasıl yapalım gecebekçisi mail falan atmamız gereken bir yer varmı
  • bu sayfaya ne oldu iki gündür kimse bir şey yazmamış,hayırdır inşallah.
  • Aslında dün birşeyler yazdık ama?

TTPod imzasız olduğundan yüklenmiyordur grolof, artık v31 olduğuna göre sertifika alıp imzalaman gerekecek maalesef..
  • quote:

Orjinalden alıntı: grolof

bu sayfaya ne oldu iki gündür kimse bir şey yazmamış,hayırdır inşallah.

Aslında serviste olan telefonum için http://www.s603rd.cn/forum-121-1.html buraya şubatın 2 sinde imei yazıp müracaat etmiştim ama ne hikmetse bir netice alamadım ,o tarihte müracaat edenlerden kimse alamamış.Opda yıda ben beceremedim bir türlü ,bunun imeini bir yere vermedim.Belki ilerde sertifika almadan hacklanmanın bir yolunu buluruz,yada istanbula gidince v 20 ye belki dönebilirim.
    Aslında o programı yüklerken bir sorun çıkamdı ama açmaya çalışınca sistem hatası dedi.

• ishan N95 başlığında TTPod un illa hack gerektirdiğini söylemiş, belki de ondandır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

ishan N95 başlığında TTPod un illa hack gerektirdiğini söylemiş, belki de ondandır..

Evet doğrdur,bir türlü karar veremedim,aslında v11 de iken hacklı idi telefonum ama bende de çok merak var acaba v 31 de nasıl olacak diye.Daha öncede N95 in başını öyle yedim.
    Siz hepiniz gençsiniz,bir defa okuyunca kafanız alıyor,bendeki beyin artık biraz sulandı (63 yaşındayım).O zaman ne işin var bu telefonlarla diyeceksin ama eskiden çok hızlı yaşardım 5-6 senedir içkiyi,kahveyi,sıgarayı dahadoğrusu kötü sayılabilecek herşeyi bıraktım.Şimdi motosikletle yazın balığa giderim,birde kendimi zorlayıp teknolojileri çözmeye çalışarak zaman geçiriyorum.

• grolof,takdir edilecek birisin,bravo

GeceBekcisi,güzel haberlerini beklemekteyim kapak konusunda :) şu GG deki kapak nası bişi inceledin mi ?
    GG den başka bi link vercem inceler misin GeceBekcisi,satıcıya mesaj attım tuş takımı var dedi,ama navi li mi bilemicem,bu daha orjinal gibi geldi bana nedense :) satıcı da güvenilir.

http://urun.gittigidiyor.com/NOKIA-N82-SUPERRR_W0QQidZZ14747205
  • 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.