Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ömrü billah hack olmaz o zaman. Yeni çıkan cihazlar da zaten hacksiz olur.
  • yapma yaaa ben yanlış anladım bizde sony ericson kulanırız..
  • anlamıyorum bunu,neden hack olayı tarihe karışsın ki.2009 da nokia symbianı bedava hale getircekti diye haberler yapıldı.bir symbian vakfı kurarak kaynak kodlarını da kullanıcılara sunacaktı bu sene için.üstelik bunun alt yapısını bile hazırlamışlardı son olarak tamamen satın almışlardı symbianı.şimdi satın alıp kaynakları kullanıcılara vermesi demek zaten hack e gerek yok demek degil mi ? hem insanoğlunun yaptıgı hiç bir sistem mükemmel degildir,uğraşan yok olsa hepsi kırılır,bugün pc sistemleri kırılabiliyorsa bunlar daha kolay kırılabilir.program dilini bilsem ben bile kırardım.özü şu ki hiç birimiz program dillerini bilmedigimizden sürekli programlarla hack yapmaya calısıyoruz bunun adını bilenler bilir.hepimiz böyleyiz maalesef (yani benim de dahil oldugum büyük çogunluk).eğer böyleyse gercekten çok saçma işler yapıyorlar

• bende hareketli temalar var ekranda hareketli olarak görünüyorlar her zaman isteyen olursa upload ederim n82 için.
  • evet bu çok kötü olur n82 ciler için.zaten n85 te hack olayını kaldırmışlar bildim kadarıyla.n82 hack olması çok büyük bi avantaj
  • dün sakarlığım yüzünden telefonumun üzerine bi fincan çay döktüm sonra hemen ters çewirip içindeki çayı boşaltmaya çalıştım hoporlörlern içinden bile çay çıkıo sonra telefon çalışmaya dewam etti hemen hoporlörlere baktm neyseki sorun yoktu sonra bikaç defa kapatıp açtım herşey yolunda sonra cebime koydum çıkardıımda tlfn kapanmştı açtım sürekli reset atıo üçüncü resetten sonra kapanıyo dedim garantiye göndersem kullanıcı hatası diyecekler kara kara düşünmeye başlamıştım sonra telefonu yarım saat boyunca elimde ısıttım tekrar açtım hiç bir problem yok sadece ahizesinde biras problem war karşı tarafın sesi en yükek sewiyede cızırtılı geliyo 2kademe kısınca düzeliyor bu yüzden n82mi daha bi çok sewmeye başladım umarım ilerde bundan kaynaklanan bi sorun çıkartmaz yaf

• Ben hack olayına biraz karşıyım. Kul hakkı diye bişey var, öbür dünyada bunun bir hesabını verecez, ama nasıl verecez bilmiyorum. (N82 de hiçbir şeye hack yapmadım daha ama bilgisayarı hiç sormayın)

Gecebekçisi:
    Verdiğin cevap için geçte olsa teşekkür ederim. Kartı kurtaramadık, sizlere ömür, artık yenisine sağlık.

Hasan333:
    Geçmiş olsun. Sonunda bişey olmamasına sevindim. Ama bu gibi durumlarda dökülür dökülmez bataryayı hemen söküp, telefonu bir gün kurumaya bırakmalısın. Hatta kimisi saç kurutma makinesiyle kurutayım diyor ama bu işlem çok zararlı olabiliyor.
  • iyi dostum kul hakkı var eywallah doğru söylüyosun da sarıkamışda donan askerlerin karnı kesilen hamile kadınların çankkalede 15 yaşında şehid olanların hiç mi hakkı yok?

yanlış anlama ama Türkiye'nin ve halkının tek dostu yine Türklerdir. Bu da bir gerçek...
    Yaptıkları soygundan başka birşey değil. Madem 1 numara madem tüm teknolojiye sahip cihaza herşeyi koysun (wifi gps vs vs) 100 dolara satsın bakalım yapabiliyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: s_solak

Ben hack olayına biraz karşıyım. Kul hakkı diye bişey var, öbür dünyada bunun bir hesabını verecez, ama nasıl verecez bilmiyorum. (N82 de hiçbir şeye hack yapmadım daha ama bilgisayarı hiç sormayın)

Gecebekçisi:
    Verdiğin cevap için geçte olsa teşekkür ederim. Kartı kurtaramadık, sizlere ömür, artık yenisine sağlık.

Hasan333:
    Geçmiş olsun. Sonunda bişey olmamasına sevindim. Ama bu gibi durumlarda dökülür dökülmez bataryayı hemen söküp, telefonu bir gün kurumaya bırakmalısın. Hatta kimisi saç kurutma makinesiyle kurutayım diyor ama bu işlem çok zararlı olabiliyor.

• quote:

Ben hack olayına biraz karşıyım. Kul hakkı diye bişey var, öbür dünyada bunun bir hesabını verecez, ama nasıl verecez bilmiyorum. (N82 de hiçbir şeye hack yapmadım daha ama bilgisayarı hiç sormayın)

windows'tan tut kullandığımız 1çok prg ilaçlı.

biz zaten hackle imzasız uygulamaları yüklüyoruz. en nihayetinde sertifika alınıp imzalanıpta yüklenilebilir.

hackle ilgisi yok. ilaçlanmış uygulamalarla ilgisi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cradl3

bende hareketli temalar var ekranda hareketli olarak görünüyorlar her zaman isteyen olursa upload ederim n82 için.

upload edersen seviniriz arkım..
    tskler simdiden..
  • Arkadaşlar cihazın siyahını nerden temin edebilirim turkiyede olmadıgı biliyorum?? Birde fiyat farkı varmı?
  • hack olayına asla karşı degilim elimden gelse kendim yaparım.kodları bilen herkes yapar ki bu da cok basit iş güçten fırsat bulup ögrenmek gerek aslında.kul hakkı da ne oluyo gayrimüslimin hakkı mı varmış,ala ala o yüzden mi gazzedeler? basit iki kod yazmakla trilyonlar kazanıp sonra bize karşı kullanıyorlar bu mudur hak hukuk? neyse konu kaymasn,lütfen bilen birileri şu symbian vakfı işini söylesin bu adamlar kaynak kodları bize vercekler sonra hack olayını unutmak demek tam bir tezat demek?ben de her gün ümitleniyorum biraz daha hadi artık birileri uğraşsın da cıkarsn şunu die sagolsun gece bekçisi umutlarımı yıktı gece bekçisi,ya hocam herşeyi bilmek de iyi değil ya :) en azından ümitle bekliyoduk önceden.az güzel şeyler söyle daaa,gelecege umutla bakalım hocam :)

• Aşağıdaki hareketli temaları ekliyorum şimdilik daha sonra birkaç tane daha var onlarıda eklerim.

Önce Flash Themes dosyasını yükleyin daha sonra temaları yükleyin hepsi bu kadar.

http://www.dosyasitesi.com/upload/57318333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cradl3 -- 23 Ocak 2009; 18:47:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

Arkadaşlar cihazın siyahını nerden temin edebilirim turkiyede olmadıgı biliyorum?? Birde fiyat farkı varmı?

cihazın siyahı türkiyede garantili olarak yok.
    ---------------------------------------------------
    Cradl3 Tarih 23 Ocak 2009; 18:50:56
    Aşağıdaki hareketli temaları ekliyorum şimdilik daha sonra birkaç tane daha var onlarıda eklerim.

Önce Flash Themes dosyasını yükleyin daha sonra temaları yükleyin hepsi bu kadar.

temalar için teşekkürler
  • quote:

Ben hack olayına biraz karşıyım. Kul hakkı diye bişey var, öbür dünyada bunun bir hesabını verecez, ama nasıl verecez bilmiyorum. (N82 de hiçbir şeye hack yapmadım daha ama bilgisayarı hiç sormayın

dostum o kadar detaylı düşünmemek lazım kul hakkı olayını.. o çok hassas bir konu o zaman sen arabaya otobüse biniyorsun belki sigara içiyorsun belki eviniz sobalı yada doğal gazlı yada illaki bişey yakıyorsunuz evde bütün bunlar benim soluduğum temiz havayı kirletiyor napıcan şimdi öbür tarafda bunun hesabını nasıl vericen bu yüzden fazla detaylı düşünme keyfine bak hack yap

• cep-bılgısayar ılıskısınden pek anlayan bırı olarak 20.0.62 olan versıyonumu 30.0.19 versıyona yukseltmek ıstıyorum.
    6 ay once n82 aldıgımda versıyonu 20... ye yuksltırken vısta takılmıs telefon 45 dk da acılmıstı ecel terlerı dokmustum.vıstada hala sorun var mı.
    programı da sılmıstım.telefonun yanında cdler de var gercı.sımdı versıyon bakarken nokıa sıtesınden bır program buldum.
    nokıa software updater tr dıye aynı program mı bu.
    bu programı kurup vısta bılg.update yapabılırmıyım.
    tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @evren

cep-bılgısayar ılıskısınden pek anlayan bırı olarak 20.0.62 olan versıyonumu 30.0.19 versıyona yukseltmek ıstıyorum.
    6 ay once n82 aldıgımda versıyonu 20... ye yuksltırken vısta takılmıs telefon 45 dk da acılmıstı ecel terlerı dokmustum.vıstada hala sorun var mı.
    programı da sılmıstım.telefonun yanında cdler de var gercı.sımdı versıyon bakarken nokıa sıtesınden bır program buldum.
    nokıa software updater tr dıye aynı program mı bu.
    bu programı kurup vısta bılg.update yapabılırmıyım.
    tesekkurler.

aman haaa biz sakın v30 geçme ....biz v20için takla atıyoruz
  • Bence hiç yükseltme v20'de kalsın benim gibi.

Millet hack hack diye dolanıyo.
  • tesekkurler uyarılar için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bence hiç yükseltme v20'de kalsın benim gibi.

Millet hack hack diye dolanıyo.

jafda downgrade oluyormuş bulduğumda denemek istiyorum (telefon bi gün elimde kalacak)
  • 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.