Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Makro diyorsun Reis-i Eagles, telefon zaten yakındaki bir nesneyi çekeceğini biliyor, ona göre kendini ayarlıyordur

Ayrıca bu bilgileri aldığım dokümanda verilen resimlerin N82'ye ait olduğunu belirtmiyor, belki de yalnızca fikir vermesi açısından verilen resimler...

belirtilen resim 20cm'den çekilmişte onun için dedim.

10-30cm genel aralık ya makro için
  • HTC yeni bir cihaz çıkarmış , TOUCH MAX 4G, epey hoş bişey, N82 de mail okumak yazmak epey zor,bir PDA almayı düşünüyorum ayrıca N82 yi de satabilirim Teknosa dan almıştım kaça gider 2. eli arkadaşlar?
  • Zaten vardı o cihaz. Yeni çıkmadı. Touch HD'nin üzerine kurulu 1 cihaz. Yota (Rusya) için üretilmiş 1 cihaz.
  • Yok o değil de Touch 3G veya Touch Diamond arasında bir tercih mi yoksa Iphone 3G mi desem ama free program desteği bol olan birde benim için maillerimi kontrol kolaylığı, boş zamanlarda web surf yaparken kolaylık birde divxleri takılmadan oynatabilecek + kamerasıda çok berbat olmayan bir cihaz.

N82 teknosa olan kaça gider 2. el sizce?
  • merhaba arkadaşlar.
    uzun zamandır bu forumu takip ediyorum.
    katılmak bugüne kısmetmiş.
    xenon flashla ilgili olarak bende mesleğim icabı (elektronik teknikeri) birşeyler söylemek istedim;
    evet xenon gerçekten bir anlık çok yüksek gerilim ve düşük miktarda akım boşalması ile gerçekleşiyor. düşük akım ibaresi yanıltmasın çarptığında bir insanın elini anında geri çekmesini sağlayacak kadar tepki verdiriyor. ben mesleğim gereği defalarca çarpıldım. parmak uçlarınızdaki sinirleri iyi uyarıyor..
    Tabii bu çarpma hayati tehlike oluşturmuyor ama insanı ürkütmüyorda değil hani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spectrumalfa

merhaba arkadaşlar.
    uzun zamandır bu forumu takip ediyorum.
    katılmak bugüne kısmetmiş.
    xenon flashla ilgili olarak bende mesleğim icabı (elektronik teknikeri) birşeyler söylemek istedim;
    evet xenon gerçekten bir anlık çok yüksek gerilim ve düşük miktarda akım boşalması ile gerçekleşiyor. düşük akım ibaresi yanıltmasın çarptığında bir insanın elini anında geri çekmesini sağlayacak kadar tepki verdiriyor. ben mesleğim gereği defalarca çarpıldım. parmak uçlarınızdaki sinirleri iyi uyarıyor..
    Tabii bu çarpma hayati tehlike oluşturmuyor ama insanı ürkütmüyorda değil hani.

benim tanıdığım bir tekniker var kontrol kalemi kullanmıyor parmaklarını kullanıyor gözümle gördüm adam bunu yapmaktan zevk alıyor o yüzden yukarda meraklısına zevk verir diye yazdım

• arkadaşlar merhaba,aklıma teknik bir soru geldi cevaplarsanız sevinirim.
    tel hafızasını karta yedeklesem ve çıkartsam,tele format atıp versiyon attırdıktan sonra hafıza kartını takıp geri yüklesem unsigned olan programlar çalışmaya devam eder mi?rehber mesajlar geri gelebilir sanırım ama unsigned programlarla ilgili bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  • Zaten sürüm atılırken karta format atmılmıyor ki. Yedeklemene gerenk yok.

Asıl eğer kartı da formatlamazsan "Yükleniyor..." sorunuyla karşılaşırsın.

Özetle dediğin şey olmaz. Hatta çoğu kişinin yakındığı 1şey.
  • kimse girmiyo topic boş kac gündür.şu hack cıksın artık kimse ilgilenmiyo yoksa...
  • Xenon flaşın cihaz/fotoğraf üzerindeki etkilerinden girip s_solak'ın uygulayıp uygulamadığı bilinmeyen işkence yöntemlerini ve kontrol kalemi parmaklı mutant teknikerlere kadar konuştuk , daha ne olsun Un1qU3, herşey hack değil ya
  • N95 başlığında @ishan var , o konuyu epey çoşturuyor!!
  • Evet de ben ban yemek istemiyorum. Yeteri kadar uyarım var.
  • Reis-i Eagles, bir iki sorum olacak.
    cepten internette gezinirken flash uygulamalarını göremiyorum. bunun için sanırım flash lite 2.0 yada macromedia flash lazım. Adobenin uygulamasını çeşitli sitelerde araştırdım ama bana pek güvenilir siteler gibi gelmedi. Bunları nasıl edinirim.
    bide bu N82 nin browseri pek hoşuma gitmedi. tavsiye edbileceğin firefox gibi sağlam bir browser varmı? Yani en azından güvenlik ve flash desteği olan..
  • quote:

Reis-i Eagles, bir iki sorum olacak.
    cepten internette gezinirken flash uygulamalarını göremiyorum. bunun için sanırım flash lite 2.0 yada macromedia flash lazım. Adobenin uygulamasını çeşitli sitelerde araştırdım ama bana pek güvenilir siteler gibi gelmedi. Bunları nasıl edinirim.
    bide bu N82 nin browseri pek hoşuma gitmedi. tavsiye edbileceğin firefox gibi sağlam bir browser varmı? Yani en azından güvenlik ve flash desteği olan..

Ceptenwww.skyfire.com sitesine girip skyfire web browser'ını download edip kurarsan youtube dahil flash filmleri, cepten tv filan herşeyi seyredebilirsin.
    Mesela Skyfire ile canlitv.gen.tr sitesindeki filmler seyredilebiliyor

• quote:

Reis-i Eagles, bir iki sorum olacak.

sürüm güncelle flash lite 3 olsun

opera'yı da dene
  • quote:

tavsiye edbileceğin firefox gibi sağlam bir browser varmı? Yani en azından güvenlik ve flash desteği olan..

Nokia browser'ında Firefox'un kullandığı gibi açık kaynaklı olan WebKit'i kullanıyor (WebKit Apple'ın Safari'de kullandığı rendering engine) ve web standartları konusunda aşırı titiz değil, ayrıca telefonundaki sürüm yeterince güncel (yazılımını da güncellersen en az Flash Lite 2.0 edineceksin). Nokia browser web sitelerine bağlantıyı doğrudan kuruyor ve sitede ne varsa indirmek durumunda kalıyor. Symbian tabanlı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Web_Browser_for_S60
    http://en.wikipedia.org/wiki/WebKit

---------------------------------------------------------------------------
    Opera Mobile kendi motorunu, Presto'yu kullanıyor ve Presto web standartları konusunda aşırı titiz olduğu için özensizce yazılmış veya akılda sadece Internet Explorer için oluşturulmuş Web sayfalarında haliyle sıkıntı yaşıyor. Opera Mobile'ın en son sürümü 8.65 29 Ağustos 2006 tarihinden kalma, bu nedenle bazı yeni gelişmeler konusunda yetersiz kalabiliyor. Opera web sitelerine bağlantıyı doğrudan kuruyor ve sitede ne varsa indirmek durumunda kalıyor. Symbian tabanlı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Opera_Mobile
    http://en.wikipedia.org/wiki/Presto_(layout_engine)

Skyfire ise yeni ve beta bir tarayıcı. Firefox'taki Gecko motorunu kullanıyor. Adobe Flash, Microsoft Silverlight and Apple QuickTime formatlarını telefonda destek olmasa da görüntüleyebilme özelliğine sahip. Skyfire web sitelerine bağlantıyı bir proxy üzerinden kuruyor, böylece kişisel bilgilerinin güvenliğinden şüpheye düşebilirsin. Web sitelerini cep telefonu için uygun hale getiren bir proxy kullandığı için düşük miktarda veri aktarımı yeterli oluyor. Symbian tabanlı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Skyfire_(web_browser)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Gecko_(layout_engine)

Opera Mini kendi motorunu, Presto'yu kullanıyor ancak kullandığı proxy'deki görüntüleme motoru Opera Mobile'dakinden daha güncel ve başarılı, hatta çoğunlukla Nokia browser'dan da başarılı. Opera Mini web sitelerine bağlantıyı bir proxy üzerinden kuruyor, böylece kişisel bilgilerinin güvenliğinden şüpheye düşebilirsin. Web sitelerini cep telefonu için uygun hale getiren bir proxy kullandığı için düşük miktarda veri aktarımı yeterli oluyor. Java tabanlı.

http://en.wikipedia.org/wiki/Opera_Mini
    http://en.wikipedia.org/wiki/Presto_(layout_engine)

Aslında hiç bir browser tek başına yeterli olamıyor bu nedenle yukarıdakilerin dördünü de aynı anda telefonumda barındırıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceBekcisi -- 10 Ocak 2009; 18:47:53 >

• teashark var birde browser
  • Teashark hakkında elimde fazla bilgi olmadığı ve hiç kullanmadığım için yazmadım ama onu da ekleyeyim,

Teashark'ın ne motorunu kullandığı belli değil ancak, Wikipedia'ya göre sitelerin mobil içeriklerinin görüntülenmesinin engellenmesi için user-agent spoofing kullanıyor. Birden çok sekme ve yazı seçimi destekliyor. Yavaş çalıştığı söyleniyor. Web sitelerine bağlantıyı bir proxy üzerinden kuruyor, böylece kişisel bilgilerinin güvenliğinden şüpheye düşebilirsin. Web sitelerini cep telefonu için uygun hale getiren bir proxy kullandığı için düşük miktarda veri aktarımı yeterli oluyor. Java tabanlı.

http://www.teashark.com/features.html
    http://en.wikipedia.org/wiki/Teashark

• n82 neden n85 den pahalı bunu açıklarmnısınız ben bazı farklar gördüm onları buraya yazıyorum;
    n82 2.4 inç ekran n85 2.6 inç.
    n82 os9.2 arayüz n85 os9.3
    n82 332 mhz işlemci n85 369 mhz işlemci
    n82 4gb hafıza n85 8 gb hafıza
    n82 256 mb nand memory n85 128 mb
    geriye kalan tüm özellikler nereyse aynı.n82 sadece nand memory bakımından üstün.geriye kalan tüm özelliklerde n85 üstün.bunlara rağmen neden 82 pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 10 Ocak 2009; 20:23:32 >
  • quote:

şugar klavyeci
    n82 neden n85 den pahalı bunu açıklarmnısınız ben bazı farklar gördüm onları buraya yazıyorum;
    n82 2.4 inç ekran n85 2.6 inç.
    n82 os9.2 arayüz n85 os9.3
    n82 332 mhz işlemci n85 369 mhz işlemci
    n82 4gb hafıza n85 8 gb hafıza
    n82 256 mb nand memory n85 128 mb
    geriye kalan tüm özellikler nereyse aynı.n82 sadece nand memory bakımından üstün.geriye kalan tüm özelliklerde n85 üstün.bunlara rağmen neden 82 pahalı

n82 xenon lu ve daha hızlı.ve daha hafif ve bahsettigin gibi 4gb degil 8gb destekliyor.

ya ben de bişiler soriym o zaman.vidivodoya girdigimde video izleyemiyorum hatta siteyi acmıyor kendi browserından.fastunner html! uyarısı cıkıo sayfada sadece.hangi browser ı yüklemeliym ve de lisanslı nasıl yükleyebilirim.hack olayına taktım ben,napalım hack olmaynca ne gps oluyo ne n-gage.ne de core player.cok kötü oluyo maalesef..

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.