Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: egeeem

Arkadşlar v10 dan v20 ye phoneix ile update ederken bu hatayı veriyor ne yapmam lazım.

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f123 (-2080247517)

Flash: Update server/Algorithm code did not start in target device. Unable to continue

burda tıkanıp kalıyor. NSU ile bile update etmiyor v30 u bile.
    yardımmmmmmmm

Telefonunu güvendiğin bir servis noktasına bıraksan günlerdir harcadığın emeğin yanında oldukça cüzi bir miktara çok daha kısa sürede çözerler dostum, Phoenix son kullanıcı ürünü değil ancak sorununa çözüm aradığın forum bir son kullanıcı forumu.

• @GeceBekcisi

Bana hak verdiğine sevindim, zira ben codec lerden bahsederken sen kullanılan alana göre bir yol çizmişsin. önemli değil. HD konusunda mpeg2 nin neden tercih edilmediği ile ilgili yazıları filanda bulup incelersen o HD kıyaslamamıda anlarsın, ben iş ortamındayken uzun uzun anlatmak için zaman harcayamıyorum kısaca herkesin anlayacağı dilde yazıp bırakırım.
  • Aslında sana hak vermedim, haksızsın da demedim. Bu konuda daha fazla birşeyler anlatmaya çalışmayacağım zaten fazla uzadı gereksiz yere çünkü konuştuğumuz konu endüstriyel uygulamalarda hangi sıkıştırma formatını kullanmalıyız değil, cep telefonlarının çektikleri videolar; zira söz konusu cep telefonu ise bu tartışmanın geçtiği tarih 30.12.2008 ise, HD endüstriyel kaçar...

Zaten bu başlıkta kullanılan bahsedilen ve tartışılan alan, cep telefonu olduğu halde araya neden MPEG-2 ve HD konusundaki deneyimlerini sıkıştırdığını da çözebilmiş değilim...

Marifet herkesin anlayacağı dilde yazılmış cümleler kurmakta değil, işe yarayan doyurucu ve bilgi içerikli cümleler kurmakta, gündüz zamanın yoksa akşam zamanın olduğunda yazarsın.. (Gerçi 20:37:45'te yazılmış bi mesajına istinaden konu büyüdü ya, o da ayrı konu...)
  • beyler N82m için kulaklık alacağım 50 lira civarı bütçem var ne önerirsiniz. Bi ara birisi forumda baya uygun fiyata satıyordu kimdi o
  • Ben Creative EP-630 kullanıyorum ve oldukça memnunum, hatta çevremdeki arkadaşlar da bol bol otlandıkları için onlar da memnun, 50 lira civarına da bulabilirsin

Hazır aklıma gelmişken, bugün PC Gold'da EP-630i gördüm, üzerinde mikrofonu da var, kutuda iPhone'a uygun diyor ama acaba mikrofonu çalışır mı N82'de? Çalışırsa kesin almak gerek, deneme imkanı bulan bir arkadaş olursa yorumlarını bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyardım

beyler N82m için kulaklık alacağım 50 lira civarı bütçem var ne önerirsiniz. Bi ara birisi forumda baya uygun fiyata satıyordu kimdi o

Daha önce hatırladığım kadariyle birisi 20 YTL ye gittigidiyor'dan cx300 almıştı vede orjinal diyordu ama o fiyata kesinlikle orjinal cx300 bulunamaz bence, Creative EP-630 kullananlar çok memnun bence onu alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Bu program N82 ye yüklenmiyor uygulama erişim izni verilmiyor gibi bir hata veriyor

imzasız ya ondandır imzamdan hallet
  • N82' mde(v30) ngage oyunlarını çalıştıramıyorum... reisin sitesindeki anlatımı harfi harfine yapıyorum ordaki programlar imzasız diye programları sertifikalayıp yükledim gene çalışmıyor hafiza kartına ngage diye klasör açtım oyunları oraya atıyorum ngageyi çalıştırınca oyunu görüyor fakat hata veriyor
  • v30da ngage uygulaması hiç bir şekilde çalışmıyor diye biliyorum ben
  • V30 olanlar;

http://rapidshare.com/files/178227265/SecMan.v1.1.OS9.2-9.3.zip

Bunu indirip, kurup deneyebilirler mi? Bunla beraber installserver.exe dosyası da yükleniyor sanırım. Normal SecMan v1.1'e gömülü biçimde pack yapmışlar.
  • zamanında birisi burda bi ikinci el linki vermişti forumdan birisi satıyordu cx300 cx400 cx500 ep630 ie4 falan ama o arkadaşı bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

V30 olanlar;

http://rapidshare.com/files/178227265/SecMan.v1.1.OS9.2-9.3.zip

Bunu indirip, kurup deneyebilirler mi? Bunla beraber installserver.exe dosyası da yükleniyor sanırım. Normal SecMan v1.1'e gömülü biçimde pack yapmışlar.

Ben yükledim, yükleniyor ama değişen bişey yok gibi.
    Programı bluetooth ile attım yükledi, sonra uygulamalarda üzerine tıklayınca
    Secman installer çıkıyor ok deyip ilerliyosun, programdan çıkıyor bitti bu kadar. Gizli klasörleri açmıyor.

• Zaten amaç o değil. İmzasızlar yüklenilebiliyor sanırım. 1tane imzasız uygulama deneyebilir misin? Hatta 2-3 tane.
  • Reis garminin son versiyonunu indirdim.Fakat senin sitede sanırım hata var.elimde türkiye haritasi falanda yok şuan tam olarak nasıl kuruyorduk şunu?

Ya arkadaşlar biri bana garminin güncel Türkiye haritasını ve en iyi bugsuz,tavsiye edilen versiyonunu upload edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 31 Aralık 2008; 17:40:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Reis garminin son versiyonunu indirdim.Fakat senin sitede sanırım hata var.elimde türkiye haritasi falanda yok şuan tam olarak nasıl kuruyorduk şunu?

Ya arkadaşlar biri bana garminin güncel Türkiye haritasını ve en iyi bugsuz,tavsiye edilen versiyonunu upload edebilir mi?

Şuan çalışıyor.
  • v30 hack yokmu_?

secmanlada olmadı... sertifika eski mesajı weriyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan333

v30da ngage uygulaması hiç bir şekilde çalışmıyor diye biliyorum ben

ngage çalışıyor eğer çalışmıyorsa imza sorunu yüzündendir onuda sertifikamla halledip telefona yüklüyorum fakat yüklediğim oyunlar çalışmıyor v30 N82si olan biri cevaplarsa çok memnun olurum
  • n-gage olayı standart sertifidan biraz farklı bildiğim kadarıyla
    bu yüzden de sertifilandırsan bile yükleniyor fakat hata veriyor
    o yüzden v30 da şu an için n-gage mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryangiggs

n-gage olayı standart sertifidan biraz farklı bildiğim kadarıyla
    bu yüzden de sertifilandırsan bile yükleniyor fakat hata veriyor
    o yüzden v30 da şu an için n-gage mümkün değil

anladım şimdi çok teşekkür ederim ngage yalan bizim için şuan yani
  • n82 için ya kırılamayacak şekilde bi vers. yapıldı... yada artık uğraşanı kalmadı__???

ama dün çektiğim wideoyu tw de izledim werdiğim paraya bi kere daha helal olsun dedim...

82 ekran tw de ayna gibi görüntü kalitesi ile izleyen herkes hayran kaldı...

n95 te deneme amaçlı wideo çekti... aynı görüntü kalitesi yoktu maalesef...

eskimeyecek olan teknoloji. n82_!!!

da v30 hack olayını halletseydik bide...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 1 Ocak 2009; 10:15:00 >

• 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.