beyler sistem hackleme muhabbeti geçiyor.Sistemimi hacklersem ne gibi avantajlar elde edebilirim?
hacklersen sys private klasörlerine erişebilirsin.ayrıca c/sys/bın klasörüne atacağın installserver adlı dosyayı attıktan sonra artık bütün programları yükleyebilecen ve sertififa derdinden kurtulacan.tabi ek olarak ekran ışığını yüksettebileceksin.bir çok hack yöntemi var ama amacı aynı.
peki bu hack olayında telefona bir zarar falan vermiyor dimi.yada telefon servise gittiği zaman servis sorun çıkarmıyor dimi
4.20'de IMEI yanlış gözükmekte buna binaen program yanlış CARDID vermekte çözdüğüm kadarı ile. IMEI Converter ile CARDID'nizi alıp yeniden SW ve GMAPSUPP dosyalarının düzenlemesini yaparsanız olacaktır. İşlemleri kurmadan önce yapın ayrıcada.
Anlatıma tekrar bakmanız yararınıza.
Anlatıma Göre Ynei versiyon 4.20 yi yükledim teşekkürler. Garmin klasörü içerisine Vehicle klasörüne linkteki birçok araçı koydum ama taşıt resimlerini değiştirirken bikaç tane seçip izliyorkenGarmin kendini kapatıyor deneyen oldu mu bilgi lütfen?Birtürlü araç resmi değiştiremiyorum!
n82 yi kulaklık sesi olarak n81 yada n91 ile kıyaslarsak durum nedir? ayrıca beyaz ve siyah renk olan modelleri şuan satıştamı?
arkadaşlar 1.5 yıl n73 kullandım 1 aydır n82 kullanıyorum n73 te olan video muvve kilip yapolıyordu n82 bulamadım acaba yokmu birde teli yeni alıcak arkadaşlar tuş takımıdan teredüt ediyorlar şunu çok net söylüyorum tuş takımı n73 ten çok çok rahat
ya bu yeni fw ne zaman cıkacak ya yukarıda bir arkadas demıs yükledim diye ama ben nokia sowftware girdim hala aynı sürüm numarası wardı sımdı yeni fw cıktımı cıkmadı mı :D:D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
quote:
Orjinalden alıntı: klasör x
quote:
Orjinalden alıntı: ::ExtremE::
beyler sistem hackleme muhabbeti geçiyor.Sistemimi hacklersem ne gibi avantajlar elde edebilirim?
hacklersen sys private klasörlerine erişebilirsin.ayrıca c/sys/bın klasörüne atacağın installserver adlı dosyayı attıktan sonra artık bütün programları yükleyebilecen ve sertififa derdinden kurtulacan.tabi ek olarak ekran ışığını yüksettebileceksin.bir çok hack yöntemi var ama amacı aynı.
peki bu hack olayında telefona bir zarar falan vermiyor dimi.yada telefon servise gittiği zaman servis sorun çıkarmıyor dimi
hackın bi zararı yok da ekran ışını yükselten hack biraz beni şüphelendiriyor.neden nokia ekran ışığnı düşük seviyede tutuyor anlamadım doğrusu.serviste sorun çıkmazda herihtimale karşı format atarsın vereceğin zaman(unsigned uygulinamalar yüzünden)
quote:
Orjinalden alıntı: nc1905
ya bu yeni fw ne zaman cıkacak ya yukarıda bir arkadas demıs yükledim diye ama ben nokia sowftware girdim hala aynı sürüm numarası wardı sımdı yeni fw cıktımı cıkmadı mı :D:D:D:D
beni kastediyorsan ki öyle gözüküyor.telefonu yeni aldım10 la başlayan bir versiyon vardı onu güncelledim 28/02/2008 çıkışlı olanını yani.yeni firmware yok henüz
Müzik sesi artırılabiliyormu programla veya başka bir işlemle?
Ona da sıra gelicek merak etmeyin
quote:
quote:
beni kastediyorsan ki öyle gözüküyor.telefonu yeni aldım10 la başlayan bir versiyon vardı onu güncelledim 28/02/2008 çıkışlı olanını yani.yeni firmware yok henüz
Şimdi Atatürk Havalimamında açtın Garmin'i diyelim birde ışık son ayarda , 2 saat trafik var geçtin karşıya 3 saat oldu GPS i kullanıyosun birde ışık sonda şak pil bitti, araç şarjında yok, telefon iptal,işte bu yüzden ışık kısık ayrıca dikkat ettim işlemci 200 Mhz de çalışıyor stand by da iken , hepsi pil ömrünü uzatmak için. Dual işlemci var bide , bazen çok fazla uygulama açtığında işlemci frekansını otomatik yükseltiyor uygulamalar daha hızlı açılıyor.
Arkadaşlar birde CPU vb test programı varmı bilen ismini verse yeter Yada PM lütfen!
quote:
Orjinalden alıntı: Starforces
quote:
quote:
Şimdi Atatürk Havalimamında açtın Garmin'i diyelim birde ışık son ayarda , 2 saat trafik var geçtin karşıya 3 saat oldu GPS i kullanıyosun birde ışık sonda şak pil bitti, araç şarjında yok, telefon iptal,işte bu yüzden ışık kısık ayrıca dikkat ettim işlemci 200 Mhz de çalışıyor stand by da iken , hepsi pil ömrünü uzatmak için. Dual işlemci var bide , bazen çok fazla uygulama açtığında işlemci frekansını otomatik yükseltiyor uygulamalar daha hızlı açılıyor.
Arkadaşlar birde CPU vb test programı varmı bilen ismini verse yeter Yada PM lütfen!
evet pil gerçekten çabuk bitiyor.heralde biraz fazla kurcalıyorum teli.yada tam açılmadı pil.(araba motoruymuş gibi konuştum).şu pil teknolojisi bi devrim yapsa keşke.mesela 1 ay telefonu hiç şarza takmasak
quote:
slm arkadaslar sitenin ve özellikle bu topiğin 1 yıl kadar ziyaretçisiyim. Dün n82 aldım. Herkes gibi blacki bekledim ama ne zaman gelicek belli değildi ve n82 almamdaki en büyük sebeb neden burası burdaki okuduklarımla aldim. Benim önceki telim 6610i ve birden yüksek özellikli bir tel kullanıcam ilk defa ve soracak olduğum bir kaç sorum olacak cevaplarsanız şimdiden tesekkur ederim.
1- Güncellemeyi nasıl yapıcam( hic bir bilgim yok pc xp ve tum ekipmanlar var) 2- Bluetooth ile pcden müzik vs attığımda direk tel. hafızasına atıyor ve bir sure sonra hafıza dolu diyor paket icerği olan 2 gblik kart var. Verileri direk hafıza kartına nasil atarim. 3- Müzikler msj olarak tel. hafızasındaydı daha sonra karta attım ama sonra tel. hafızasına baktığımda hala daha telefon hafızasında gorunuyor yani msjlar 102 mb diyor ama normal msjdan baktığımda hiç birşey yok onlar karrta duruyor çünkü şuanda 118mb kullanılıyor 14 mb boş diyor bu sorunu nasil halledebilirim. 4- Hafiza kartı içinde yeni klasör nasıl oluşturcam amacım farklı türdeki şarkıları ayırmak olucak örneğin pop, slow şeklinde bu resimler ve videolar içinde geçerli.
saygılarımla denizliden slmlar olsun herkese...
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
quote:
Bi kere daha N82 yi tercih ettiğime sevindim hepsinden yüksek performansı var.
Arkadaşlar linkteki Garminin son haritası mı deneyen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: yanlizlik1905
slm arkadaslar sitenin ve özellikle bu topiğin 1 yıl kadar ziyaretçisiyim. Dün n82 aldım. Herkes gibi blacki bekledim ama ne zaman gelicek belli değildi ve n82 almamdaki en büyük sebeb neden burası burdaki okuduklarımla aldim. Benim önceki telim 6610i ve birden yüksek özellikli bir tel kullanıcam ilk defa ve soracak olduğum bir kaç sorum olacak cevaplarsanız şimdiden tesekkur ederim.
1- Güncellemeyi nasıl yapıcam( hic bir bilgim yok pc xp ve tum ekipmanlar var) 2- Bluetooth ile pcden müzik vs attığımda direk tel. hafızasına atıyor ve bir sure sonra hafıza dolu diyor paket icerği olan 2 gblik kart var. Verileri direk hafıza kartına nasil atarim. 3- Müzikler msj olarak tel. hafızasındaydı daha sonra karta attım ama sonra tel. hafızasına baktığımda hala daha telefon hafızasında gorunuyor yani msjlar 102 mb diyor ama normal msjdan baktığımda hiç birşey yok onlar karrta duruyor çünkü şuanda 118mb kullanılıyor 14 mb boş diyor bu sorunu nasil halledebilirim. 4- Hafiza kartı içinde yeni klasör nasıl oluşturcam amacım farklı türdeki şarkıları ayırmak olucak örneğin pop, slow şeklinde bu resimler ve videolar içinde geçerli.
2-) kutudan kablo çıkar. kabloyla bilg.e bağla cihazdan veri depolamayı seç istediğini atarsın.
3-) Mesajlarda bleutoth dosyası olarak duruyo olabilir. kaydettiğinde attechments'a kaydeder müzikleri. sen herşeye en baştan başla veri depolama ile at.
4-) yine veri depolama ile bilg.e bağlayıp burdan kolaylıkla yaparsın.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yanlizlik1905
2-) kutudan kablo çıkar. kabloyla bilg.e bağla cihazdan veri depolamayı seç istediğini atarsın.
3-) Mesajlarda bleutoth dosyası olarak duruyo olabilir. kaydettiğinde attechments'a kaydeder müzikleri. sen herşeye en baştan başla veri depolama ile at.
4-) yine veri depolama ile bilg.e bağlayıp burdan kolaylıkla yaparsın.
Allah razı olsun reis kardes Allah ne muradın varsa versin ayrıca trden aldım siyahı bekleyemedim 1050 ytlye aldım elden taksit titanium rengi daha cihaz 2. gununde
arkadaslar sıfır aldım teli v 20,0,062 guncelledim yıne aynı oldu ve telefonun dil secenegindeki tr yok turkceydı sımdıyse ıngılızce ve bı kac dıl secenegı kalmıs nasıl turkce yapabılırım. Ayrıca tele buetoothla muzık attım msjda tel hafızasındaydı sonra hafıza kartına attım msjdan sıldım ama hafızaya bakıyorum tel hafızasında gorunuyo napcam formatmı atıyım muzıkler kartta ama normal msjdada gorunmuyor fakat tel hafızasında yer kaplıyo
yaw sanki çin mali n82 lerin siyahı daha canlı. ne bileyim sanki çinliler telefona cila süsmüşler
Evet en yüksek performanslısı ancak malesef en yüksek Sar değerlilerinden biri (1.35)
quote:
quote:
quote:
Bi kere daha N82 yi tercih ettiğime sevindim hepsinden yüksek performansı var.
Arkadaşlar linkteki Garminin son haritası mı deneyen varmı?
üff yaaaa canım sıkıldı.çok yüksekmiş yaa ben 0.... bişe sanıodum 1.35 çok yüksek yaaa bunu bilseydim başka bişe bile alabilirdim ama nalet olsun telefonumu çok seviom,onu hiçbişeye de değişemem