Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonda vodafone ile bedava tv izleyen varmı arkadaşlar?
  • İnşallah yarın açılır.Yoksa ne yaparım bilmiyorum?
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar sitenize yeni üye oldum kusura bakmayın yabancı sayılırım aranıza. Nokia N82 süper bir telefona benziyor ancak benim kafama taktığım bir türlü karar veremiyorum. N82 almayı düşünüyorum ama fiyatı çok pahalı ayrıca tuşları tırnak gibi bu yüzden endişe ediyorum biriniz bana N82 ile böyle gece karanlığında flaşla çekilmiş bir fotoğraf yollayabilir mi eğer gece çekimini beğenirsem onu alacam.
  • daha erken kardeş. hava iyicene kararsın, zifiri karanlık olsun, çekeriz bi foto yollarız ayıbettin.
    hoşgeldin bu arada
    quote:

Orjinalden alıntı: Doğukan KAHRAMAN

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar sitenize yeni üye oldum kusura bakmayın yabancı sayılırım aranıza. Nokia N82 süper bir telefona benziyor ancak benim kafama taktığım bir türlü karar veremiyorum. N82 almayı düşünüyorum ama fiyatı çok pahalı ayrıca tuşları tırnak gibi bu yüzden endişe ediyorum biriniz bana N82 ile böyle gece karanlığında flaşla çekilmiş bir fotoğraf yollayabilir mi eğer gece çekimini beğenirsem onu alacam.

• arkadaşlar 1.5 yıldır n73 me kulanıcısıyım 10 gündür 82 kullanmaktayım bazı arkadaşların tuş takımlarıyla ilgili ön yarglı olmaları doğal olarak almadan önce bendede vardı fakat n82 yi aldıktan sonra şunu rahtlıkla söyleye bilirim tuş takımları n 73 ten çok çok rahat özellikle n73 arama tuşuna 10 çeker n82 burdan yeni alıcak arkadaşlar şunu söyleyebilirim telefon çok rahat kasası görünümü çok iyi hiçbir zorlukla karşılaşmadım özellikle arama kapatma tuşu bir harika tavsiye ederim n82 yi
  • bu konu niye bu kadar cansız yaw nerdeyse forumda ikinci sayfaya düşecek.bu kadar mükemmel telefona yapılacak iş mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

bu konu niye bu kadar cansız yaw nerdeyse forumda ikinci sayfaya düşecek.bu kadar mükemmel telefona yapılacak iş mi?

sen n81 topici'ni görmemişsin Yaa bu aralar forum hep sakin en son paylaşmları denetlemeye fln başladılarya ondan beri böle hep...
  • arkadaşlar kusura bakmayın önceden verildi hatırlıyorum ama bulamadım telefona msn yüklücem onun hakkında kontor harcaması ne kadar vede wi-fi ilede bedava bağlana biliyomuyuz?yoksa sadece bir tanesini mi yapabiliyor? linkinide gönderirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • bu telefonda gerçekten karizma duruyor ama siyahı bi başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssmuho

bu telefonda gerçekten karizma duruyor ama siyahı bi başka

Ah bir de piyasada olsa alabilsek o karizmayı Avrupada ne kadar oldu çıkalı bizde daha çıkış tarihi bile belli değil
  • Ben de sorcaktım bunu

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36

arkadaşlar kusura bakmayın önceden verildi hatırlıyorum ama bulamadım telefona msn yüklücem onun hakkında kontor harcaması ne kadar vede wi-fi ilede bedava bağlana biliyomuyuz?yoksa sadece bir tanesini mi yapabiliyor? linkinide gönderirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

İnşallah yarın açılır.Yoksa ne yaparım bilmiyorum?

kötü bir durum geçmiş olsun..
  • Windows Media Player 11

http://rapid+share.com/files/127238888/Windows_Media_Player_11__240x320_.jar

aED-Dloader v4.4.5 - Free File Downloader (Rapidshare, Symbianize, Mediafire, etc.)

İnternetten dosya indirme programı.

http://rapid+share.com/files/127239828/aED-DLoader_4.4.5.zip

Tektronic Lights On v1.03 S60v3 SymbianOS9.1 Retail-SyMPDA

İstediğiniz zaman ekran ışığını sürekli yanmasını sağlayabilirsiniz bu programla.

http://rapid+share.com/files/127240018/Tektronic_Lights_On_v1.03_S60v3_SymbianOS9.1_Retail-SyMPDA.rar

Nuance.T9.Nav.v0.05.07.RC1.Beta.S60v3.SymbianOS9.1 .Unsigned.full-illusion

Telefonunuzda şifreler dahil özellikleri gösterebilen program.

http://rapid+share.com/files/127243411/Nuance.T9.Nav.v0.05.07.RC1.Beta.S60v3.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 5 Temmuz 2008; 11:39:19 >

• Nuance.T9.Nav.v0.05.07.RC1.Beta.S60v3.SymbianOS9.1 .Unsigned.full-illusion
    bu programın açıklamasının doğru olduğundan eminmisin.ben kullanıyorum güzel programda arama programı diyebiliriz ancak.mesela galeriye gireceksek sadece galeri kelimesinin kelimelerinin bulunduğu tuşlara birer defa basıyoruz galeri geliyor ekrana vb.gerçekten güzel düşünmüşler yanlış olmasın.
  • Olabilir deneyemedim ben.
  • yokmu cevap
    quote:

bu telefonda vodafone ile bedava tv izleyen varmı arkadaşlar?
  • N95 8gb kullanıcılarından vardı kullanan,oraya sor bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

N95 8gb kullanıcılarından vardı kullanan,oraya sor bence

• quote:

yokmu cevap
    quote:

bu telefonda vodafone ile bedava tv izleyen varmı arkadaşlar?

ya ben bi ara kullandım o vodefone de tv yide görüntü ve ses berbatttanda berbat.yani hiç kafana bile takma.hele 240x320 çözünürlüğün içinde daha bi iğrenç oluyo 176x208 e göre.
  • arkadaşlar bende bir hafta önce 325 euroya n82 black getirttim aranıza katıldım
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.