Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkçeleştirdikten sonra güncelleme istiyor ya onun söylüyorum türkçeleştircem bidaha güncelle dicek bu böyle silsile halinde gitmesin doru sölüyosun amaşu mb la ilgili sorunun cevabını alamadım.
  • son versiyonun artıları ve eksileri hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler (n82'mi yeni aldım da)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36

türkçeleştirdikten sonra güncelleme istiyor ya onun söylüyorum türkçeleştircem bidaha güncelle dicek bu böyle silsile halinde gitmesin doru sölüyosun amaşu mb la ilgili sorunun cevabını alamadım.

yok durum farklı

sen kodu girince tr olmas
    netten tr dosyalarını çekmesi lazım
    o zaman tr olur

http://www.4shared.com/file/34666413/d05320c3/NSS_ile_Trkeletirme_Anlatm.html

• seste bir miktar artma
    kulaklığı takınca resetliyodu kendini o düzeltildi
    kabaca bunlar hız fln aynı ama accelometerda hassaslık artmış
  • bakalım bugün yapmayı denicem takıldığım yerlerde sizlerden tekrar yardım isterim.cevaplar için teşekkürler
  • 9 gün önce ölü pikselden kvk teknik servise teslim ettiğim n82 mi aldım. Ölü pikseller aynı yerde duruyor. Telefon tamir felan edilmemiş.İçi bile açılmamış. tamir bölümünde yüksek seviye işlem gördü. format atıldı yazıyo. sadece sw update etmişler.başkada bişey yapmamışlar. Bende daha fazla uğraşmak istemedim telefonumu alıp eve geldim. Galiba n82 ekranı kvk da mevcuut değil. daha önce ölü piksel için telefonumu veren arkadaşımın telefonunun ekranını değiştirmişlerdi.bende yazılımla düzeltmeye çalışmışlar tabikide olmadı. Zaten kvk hep yapıyo bunu. yazılım atsak düzelirmi diyolar başka bişey yapmıolar. Para veriyoz ne hizmet alıyoz nede bişey. Bıktırdılar telefon aldığıma. Bidaha distribütor garantili telefon almıcam. Hem garanti için fazla para veriyoz hemde hizmet alıyoz. yaptıkları ayıp ama umurlarında değil.günnde binlerce müüşteri geliyo.1 kaçı madur olsa neolur.

• merhabalar son firmware ile gelen farklılıklar nelerdir acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_night36

seste bir miktar artma
    kulaklığı takınca resetliyodu kendini o düzeltildi
    kabaca bunlar hız fln aynı ama accelometerda hassaslık artmış

evet bunları belirtmiştik bizde
  • hayırlı olsun dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: Gentlemanx

son versiyonun artıları ve eksileri hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler (n82'mi yeni aldım da)

• tabiki süper olurdu dostum.ama bu telefonun bataryası kaldıramaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ama büyük ekran herzaman süper

• quote:

Orjinalden alıntı: aliass

tabiki süper olurdu dostum.ama bu telefonun bataryası kaldıramaz
    quote:

ama büyük ekran herzaman süper

bkz. iPhone

X1, Omnia vs...

• quote:

Reis-i Eagles

artık iPhone ye mi sulanıyorsun.
  • <== Font Değiştirme ==>

Yapılması Gerekenler;
    1- Burada bulunan FontRouter LT dosyasını imzalayıp cihazınıza hafıza kartına kurun.Kurarken uygulama uygun deil diyebilir..Siz takmayın onu devam edin
    2- Burada bulunan font dosyasını rardan çıkarın ve bu dosyaları hafıza kartı içerisinde data\Fonts klasörü içerisine kopyalayın. Üzerinde yazılsın mı sorusuna evet deyin.
    3- Telefonunuzu kapatıp açın yeni fontunuz karşınızda olacaktır.

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Fontu kaldırmak için

e:\data\fonts klasörü içerisinde bulunan
    Fontrouter.ini dosyasını X-plore ile düzenleme modunda açın.
    Enable=1 yazan yeri Enable=0 yapın. Kaydedin ve kapatın..
    Telefonu restart ettiğinizde eski fontun karşında.

* Ayrıca bilgisayarınızda bulunan bir font dosyasıyla(.ttf uzantılı)benim rar'da verilen ttf uzantılı bir dosya ile değiştirebilirsiniz Yalnız mutlaka Fontrouter.ini dosyası e/data/fonts'un içnde olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 1 Temmuz 2008; 19:04:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

Reis-i Eagles

Yok yaw... Taş gibi N82'm var.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

Reis-i Eagles

Yok yaw... Taş gibi N82'm var.

büyük ekranlı mı

• Gönlümde büyük...
  • quote:

Gönlümde büyük...

şaka şaka
  • arkdaslar ne zamandır yoktum geldim :D diger mesaja cewap gelmedi canınız sagolsun :)

teldeki fw eskidi kokuyor bu yeni fw ne zaman gelir ki :)
    okudugum sayfalara göre black hala gelmemiş garip :S:)
  • n82 nin donanımsal özellikleri iphone nun ekran ve estetiği birleşirse n82 yi satarım. onun haricinde hiç bir kuvvet sattıramaz bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: nc1905

arkdaslar ne zamandır yoktum geldim :D diger mesaja cewap gelmedi canınız sagolsun :)

teldeki fw eskidi kokuyor bu yeni fw ne zaman gelir ki :)
    okudugum sayfalara göre black hala gelmemiş garip :S:)

black 1 kaç aya kadar gelir
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.