Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O çıkıyor ancak bir sorun teşkil etmiyor.Takma yani

quote:

Orjinalden alıntı: ARIFYASIN
    Benim ci sorunum var.Telefona bazı program,tema benzeri şeleri yükledim.telefon açılırken yüklenior die bi yazı çıkıo ve biraz geçtikten sora hafıza kartında güvenilmeyen yazılım bulundu diyor.Bunları silince uyarı gelmio;ama önceki versiyonda bunları kullanırken ben de uyarı felan çıkmıodu
    versiyon:V20.0.062
  • ben gps te kontor atmasını engellemenin yolu neydi ?turkcelliyim
    2 wlanda en hızlı ve en iyi şekilde int.te girmek için ayarlarım ne olmalı
    3 telden bedava msne girmem için w.lan ile yada wlansız hangisine hangi programı önerirsiniz vede linki?
    önceki cevaplara baktım bulamadım bi türlü kusura bakmayın yoruyorum
    cevapolar için şimdiden teşekkürler
  • bi sorunum daha çıktı
    corecodec core playerın son sürümünü imzladım,yüklerken uyarı verdi.
    geliştirme amaçlıdır yüklemeniz cihazda ciddi zararlara yol açabilir
    tırstım yaaa bu ne?
  • @nightmare : 1-Gps ayarlarından bağlantı noktalarını silmen lazım
    2-Ayar yapmana gerek yok ..modeme ne kadar yakın olursan okadar güçlü olur bağlantın
    3-Böyle bir program yok ne yazıkki

@ARIFYASIN : Devam et hocam devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 19 Haziran 2008; 15:37:36 >
  • arkadaşlar bugün birinde n82 gördüm kasası falan hep renk atmış tuhaf bir şekil almış.aranızda böyle olan varmı?
  • @ aliass : Yok öyle birşey ...Şubat sonunda aldım telefonu.inanmıyorsan fotolarını koyayımda gör bir var mı boya atmaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar bugün birinde n82 gördüm kasası falan hep renk atmış tuhaf bir şekil almış.aranızda böyle olan varmı?

usta sen ne arıyorsun bu konuda anlamıyorum butun mesajların nedense n82yi yerme amaçlı bilemiyorum hiç paylaşım yaptıgında falanda yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

quote:

arkadaşlar bugün birinde n82 gördüm kasası falan hep renk atmış tuhaf bir şekil almış.aranızda böyle olan varmı?

usta sen ne arıyorsun bu konuda anlamıyorum butun mesajların nedense n82yi yerme amaçlı bilemiyorum hiç paylaşım yaptıgında falanda yok

dostum sen aliass ı tanımıyormsuun daha.biz onunla çok iyi tanışıyoruz.1 sene oldu daha ne alacağına karar veremedi
  • Gerçekten kardeşim bende sana katılıyorum. İnşallah öğrenmek amaçlı soruyordur.

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Gerçekten kardeşim bende sana katılıyorum. İnşallah öğrenmek amaçlı soruyordur.

quote:

quote:

Anlamıyorum Ya....Soyulucak Malzeme Zaten Dokunduğunda Belli Olur Bunun İçin Profosyonel Olmaya Gerk Yok...

Bu Telefon İddaa Ediyorum Hayatta Hiç Bişe Olmaz...Siyah'ınada Titanium'umda

• Bu foruma girenlerin N82 sahibi olan ve N82 almakta karar kılan kullanıcılar olduğuna göre bikaç sorum olacak...çünkü uzun elemeler sonucundan N82 diyorum başka bişi demiyorum bende ve N82 Black'i bekleyimmi yoksa gidip alıyımmı N82'nin gri olanını diyorum...sanırım 2. şık temmuz ayına girince siyahı hala çıkmazsa benim tek çözümüm olucak Bu yüzden ;

*Nokia N82 satın alırken nelere dikkat etmek gerekir?

-Batarya nın arkasında ya da telefonun içinde Made in Finland olmasına dikkat etmelimiyiz?

-Kullanım sayacı denilen birşey var mesela onuda forumda okumuştum onu sanırım yapmak lazım,çünkü en güvenilir dediğimiz firmalar ( Ankara Cepa Nokia Shop gibi) kullanılmış telefonu 0 diye satarak birçok müşteri kaybetmiştir..

-Bi sorumda bu SAR oranları hakkımda olacak...Mesela; Sar değerleri hakkında Nokia için güvenilir bir site olanhttp://sar.nokia.com/sar/index.jsp 'e girdiğimde Nokia N82'nin Sar değeri hem ; Nokia N82 (Type RM-313) için 1.35 W/kg. diyor? Hemde;Nokia N82 (Type RM-314) için 1.07 W/kg. deniliyor? Bu durumda alırken dikkat edeceğim Nokia N82'nin (Type RM-314) olmasına nasıl dikkat ederim ya da neresinden anlarım? ya da bu terimler farklı birşeyimi ifade ediyorlar bilmiyorum?

-Yine alınacak N82 yi doğru bir şekilde seçerken menülerinde gezinirken dikkat edilebilecek bir husus varmı?Telefonu ilk açtığımda şunun şöyle olması lazım ya da böyle olmamalı tarzında?

aklımda olan sorulara siz usta kalemlerin cevap verebileceğini düşünerek paylaşımınıza açıp sormak istedim...Şimdiden çok teşekkür ederim...Yardımınızla bende bu ailenin içine katılmak için zaman sayıyorum

• resimleri bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ aliass : Yok öyle birşey ...Şubat sonunda aldım telefonu.inanmıyorsan fotolarını koyayımda gör bir var mı boya atmaları
  • quote:

quote:

hiç smybian lı telefonum olmadı onun için paylaşım yapamam çünkü hiç birşey bilmiyorum symbian hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Bu foruma girenlerin N82 sahibi olan ve N82 almakta karar kılan kullanıcılar olduğuna göre bikaç sorum olacak...çünkü uzun elemeler sonucundan N82 diyorum başka bişi demiyorum bende ve N82 Black'i bekleyimmi yoksa gidip alıyımmı N82'nin gri olanını diyorum...sanırım 2. şık temmuz ayına girince siyahı hala çıkmazsa benim tek çözümüm olucak Bu yüzden ;

-Batarya nın arkasında ya da telefonun içinde Made in Finland olmasına dikkat etmelimiyiz?

-Kullanım sayacı denilen birşey var mesela onuda forumda okumuştum onu sanırım yapmak lazım,çünkü en güvenilir dediğimiz firmalar ( Ankara Cepa Nokia Shop gibi) kullanılmış telefonu 0 diye satarak birçok müşteri kaybetmiştir..

-Bi sorumda bu SAR oranları hakkımda olacak...Mesela; Sar değerleri hakkında Nokia için güvenilir bir site olanhttp://sar.nokia.com/sar/index.jsp 'e girdiğimde Nokia N82'nin Sar değeri hem ; Nokia N82 (Type RM-313) için 1.35 W/kg. diyor? Hemde;Nokia N82 (Type RM-314) için 1.07 W/kg. deniliyor? Bu durumda alırken dikkat edeceğim Nokia N82'nin (Type RM-314) olmasına nasıl dikkat ederim ya da neresinden anlarım? ya da bu terimler farklı birşeyimi ifade ediyorlar bilmiyorum?

-Yine alınacak N82 yi doğru bir şekilde seçerken menülerinde gezinirken dikkat edilebilecek bir husus varmı?Telefonu ilk açtığımda şunun şöyle olması lazım ya da böyle olmamalı tarzında?

aklımda olan sorulara siz usta kalemlerin cevap verebileceğini düşünerek paylaşımınıza açıp sormak istedim...Şimdiden çok teşekkür ederim...Yardımınızla bende bu ailenin içine katılmak için zaman sayıyorum

Şimdiden Hayırlı Olsun Dostum..
    Şimdi Benimki Finlandiya Haziran 1 de Almıştım....
    Nerede Üretildiği Farketmicektir...
    2. Sorun İse Ömür Sayacından Bahsediyorsun...*#92702689# Yaparsan Alırken Görürsün Fazla Kafana Takma...
    3.Sorun İse En Önemlisi Eğer 1999 Dan Beri(6610) Tecrübelerime Dayanarak Söylüyorum Vede Yanılmıyorsam..
    "RM134" de WLAN Yok Herhalde Onun İçin Sar Değeri Düşük....Yinede Tam Bir Emin Olmak Lazım...

• arkadaşlar beni arayanların ismi bazen çıkmıyor ekranda. sadece numara çıkıyor. nedenini bilen varmı ben ismin de çıkmasını istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

quote:

quote:

quote:

Anlamıyorum Ya....Soyulucak Malzeme Zaten Dokunduğunda Belli Olur Bunun İçin Profosyonel Olmaya Gerk Yok...

Bu Telefon İddaa Ediyorum Hayatta Hiç Bişe Olmaz...Siyah'ınada Titanium'umda

Benim telefonun tuş takımının olduğu bölümün bi kısmı soyuldu.titanyuum rendgin boyası biraz attı ışık gelio böle nokta gibi bişey
    ama aptal kvk yüzünden telefonu tamir ederken çizmiler kasayı sora biraz soyuldu

• Arkadaşlar versiyon yenilerken Nokia Maps lisansım gider mi ?
  • Herhangi 1 sorunun olmaz , baslayabilirsin güncellemeye , kolay gelsin musti
  • herhalde öğrenmek amaçla soruyorum dostum çünkü bu telefondan hoşlanıyorum yani almayı düşünüyorum
    quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Bu foruma girenlerin N82 sahibi olan ve N82 almakta karar kılan kullanıcılar olduğuna göre bikaç sorum olacak...çünkü uzun elemeler sonucundan N82 diyorum başka bişi demiyorum bende ve N82 Black'i bekleyimmi yoksa gidip alıyımmı N82'nin gri olanını diyorum...sanırım 2. şık temmuz ayına girince siyahı hala çıkmazsa benim tek çözümüm olucak Bu yüzden ;

güzel bir çalışma yapmışsın dostum
    peki kullanım sayacı ne ve nasıl öğreniyoruz?

sar ne ve nasıl öğreniyoruz?

• 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.