Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Ben maalesef o kadar emin değilim muRTah, çünkü bizim insanımız telefona 1000 YTL'yi verirken gözü görmez ama o kadar para saydığı cihazı kullanmayı öğrenmek için bir 15 dakikasını ayırıp kullanma klavuzuna bakmaz. 1000 YTL verdi ya, hiç bir şeye dokunmadan SLR makinalar tadında fotoğraf çekmeyi bekler bizim insanımız...

Deneyimlerimin bana öğrettiği kadarıyla, bence çektiği resimlerden şikayet eden insanların %90 değil de belki %10'luk bir kısım tüm yazıyı dikkatlice okuyup uygulayacak sabra sahip, zamanın birinde insanlara DC++ öğretirken de aynı şeyle karşılaşmıştık...

usta adam yapabileceklerini bilse yapar mesela ben bu siteyi şans eseri n95 için bilgi ararken gördüm bu siteye biraz takıldıktan sonra öğrendim telefonlar için yeni yazılımlar falan çıktıgını geliştirilebilir oldugunu alan adam bilmiyoki telefonun geliştirilebilinir olduğunuki

• bende yeni yazılımı yükledim, fakat cvrmç paylasım kısmında flickr ile vox u aktif hale getiren varmı update yapanlar arasında? ve de ne işe yaradıklarını bilen varsa anlatırsa sevinirim bizzat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackSparroW- -- 9 Nisan 2008; 18:14:09 >
  • bende yeni versiyonu yukledim geceleyin dayanamadım ..daha stabil olmuş gibi geldi bana ..fotolar hakkında pek bişi soyleyemem ama gerileme yok onu soyleyebilirim ..kulaklık sesi bana gore %15 civarlarında artmış,brz daha guzel olmuş .kulaklık takıldıgı zmn resetleme olayı su ana kadar bnde olmadı ,duzelmiş heralde ..hoparlor sesi de degişmemiş gibi ..ilk izlenimler bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackSparroW-

bende yeni yazılımı yükledim, fakat cvrmç paylasım kısmında flickr ile vox u aktif hale getiren varmı update yapanlar arasında? ve de ne işe yaradıklarını bilen varsa anlatırsa sevinirim bizzat

onlar online paylaşım davası...

resim çekince internete, foto paylaşım ortamına (flicker) koyabilirsin

@enigmaenergy: Foto kalitesi azalmasında başka 1 şey istemiorum. Valla N95'e geri dönerim.

• @Reis : blki iyileşmiş olabilir.sıfır ışıkta biraz uzak bi yeri çekerken benekler oluşuyodu .şimdi yok ama tam kesin yok diyemem..bi kaç ornek çektim sadece
  • bunlarda benden n82 black resimleri

• Bugün ilginç bir sorun oluştu telefonumda, yeni sürümden kaynaklı bir bug olabilir.

Telefonum çaldı ekrana baktım arayan kişinin ismi yazıyor **** arıyor diyor ama yeşil tuşa bastığım zaman hiçbir tepki vermiyordu, yani çağrıyı yeşil tuşa basarak cevaplayamadım. Sol seçim tuşundan seçeneklerden cevapla diyerek çağrıyı cevaplayabildim. Daha sonra yeşil tuş tamamen normal olarak çalışıyordu.

Benim başıma daha önce hiç gelmemişti, bu sorunla karşılaşan varmı aranızda?
  • bnde N73 var babamda N80 var babam N95 alıp N80 bana vericeğini sölüyor benimde aklıma N73+N80 i satıp üstüne ekleyip N82 alıyımmı gibi bi soru takıldı akıl verirseniz sevinirim

bide N82 nin haprlörleri N73 e göre dahamı fazla ses verio ve dahamı net???
  • @melihtash:ben karşılaşmadım ama bi kaç bug var yeni versiyonda dikkatimi çekti ..

mesela muzik çalar açıkken yani şarkı dinliyorken album resmi fln çıkan ekranda ekran yatay konumdayken menu tuşuna bas sonra tekrar o ekrana geldiğimde şarkı ve şarkıcı isminin eksik çıktığını gordum her yapışımda oldu bu bi kaç kez denemiştim..

ayrıca bi kaç program yukledikten sonra uygulamalara girişim biraz gecikmeli oluyo ve sag koşede cubuk beliriyo o bekleme esnasında..ama sadece bu uygulamalar klasorune girerken oluyor.diger yerlerde gayet hızlı

Edit : @35bulut: daha fzla vermiyordur ama daha net ve bass lar brz duyuluyor yani cok daha kaliteli diyeibiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 9 Nisan 2008; 20:57:57 >
  • İlk resimlerden olduğu için mesaj kirliliği olmaması için edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 9 Nisan 2008; 21:06:26 >
  • @gokhan1903bjk: hocam bu ilk fotolardan oyuzden dikkat çekmez ..bide çok kişi yok daha oyuzdendir

• N82'nin bol resmi olmayınca ne bilim böyle sessiz sedasız çıkıyo güzel olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

N82'nin bol resmi olmayınca ne bilim böyle sessiz sedasız çıkıyo güzel olmuyo

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@gokhan1903bjk: hocam bu ilk fotolardan oyuzden dikkat çekmez ..bide çok kişi yok daha oyuzdendir

doğru haklısınız

• Bu black o kadar da hoşuma gitmedi bea
    bi n95 ile n95 8 gb arasındaki o muhteşem renk farkı yok bence...
    ben titanium renginden memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyun -- 9 Nisan 2008; 21:09:19 >
  • aynen bnde hoşlaşmadım ..dediğin gibi n95 ten sonra 8gb modelini gorunce direk atlamıştım n95 8gb a ..ama n82 de titanium daha guzel bncede ..
  • Benim CX300 zaten beyaz muhtemelen bu renkte kalırım.

===> Nokia PC Suite 6.86.90 (İngilizce) <===

İndirmek için;
    http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_rel_6_86_9_0_eng_web.exe

• meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım 2 aydır n82 kullanıyorum bende geldim daha önceleri takip etmiyordum bu sürümden itibaren takip etmeye calısacagım
    bu son sürüm hakkıdna fazla karıstırmadım ama telefondan sogudum :D ne biliyim kurdum telefon acayipleşti böyle takılıyor yavaslıyor bide düşüncelerimden birisi dısarıya werdigi sesin artması yönündeydi ama yeteri kadar tatmin etmedi yanı aynısından cok az artmıs kamerada fazla bi degişiklik yok sadece flashla cıkan lekelerde biraz düzeltilme olmus oo yanı falza bişe göremedim ben ;)::):):)
  • hoşgeldin hayırlı olsun

ztn her surumde mukemmel olcak değil her surumde belli başlı şeyleri duzeltiyorlar oyuzden normal ..aslında bu seyleri duzeltmeleri bile cok iyi sayılabilinir ..
  • Bende haftasonu yüklicem muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.