Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurçenli

quote:

Orjinalden alıntı: kurçenli

Selam arkadaşlar.Kusuruma bakmayın hep 1 sorunum olunca foruma yazıyorum.Sizden tekrar yardım istiyorum.
    Az önce telefonumu açtım kapattım.Benden hafıza kartının şifresini istedi.Neredeyse 3 aydır böyle 1 soru sormamıştı telefonum,haliyle şifreyi bilmiyorum.Şifre bilmediim için hafıza kartındaki bilgilere ulaşamıyorum.Şifreyi bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.(12345 ve 0000 ı denedim)
    Teşekkürler

Kullanım kılavuzu kitapçığınıda bulamıyorum evin 1 köşesinde ama nerede bulamadım.Hafıza kartım şifre istiyo ya yüklediğim 1 programdan dolayı mı acaba ama o programıda nokia com dan yükledim hatta program bile diildi zil sesiydi.

• quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy
    @kurçenli : vlla şifre koymuşsun onceden sonra unutmussun sormayınca..format basman lazım içindeki dosyaların onemli değilse hemen bas ama diğer turlu nası olur pek bilmiyorum.karşılaşmadıgım bi durum

Ben cvplamıştım alıntı yapmıyorum hemen altına yazıyorsam eğer.dikkat edersin bundan sonra.tam bi cozumu yok yani bnm bildiğim bu sorunun.

Bu arada arkadaşlar imzamda SymbianSigned online beta imzalama anlatımım var yeni ekledim isteyen yararlanabilir
  • quote:

quote:

@kurçenli : vlla şifre koymuşsun onceden sonra unutmussun sormayınca..format basman lazım içindeki dosyaların onemli değilse hemen bas ama diğer turlu nası olur pek bilmiyorum.karşılaşmadıgım bi durum

Ben cvplamıştım alıntı yapmıyorum hemen altına yazıyorsam eğer.dikkat edersin bundan sonra.tam bi cozumu yok yani bnm bildiğim bu sorunun.

Bu arada arkadaşlar imzamda SymbianSigned online beta imzalama anlatımım var yeni ekledim isteyen yararlanabilir

arkadaşım cevapladın doğru teşekkürler gördüm cevapladığını ama nereye format atayım hafıza kartına ulaşılmıyorki.Ben araştırmasını yapıyorum yapmasını ama burada benden daha tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istedim.Yardımcı olursanız sevinirim.Ben yapamıyorum.Yoksa kvk ya mı götürmeliyim.?

• araçlar-yardımcı programlar- hafıza ya gir.sonra seceneklerden format atabilirsin..

yine soyluyorum onemli bilgi veya dosyaların varsa silinicek..eger onları kurtarmak istiyosan baska cozum bulmalısın
  • deniyorum bilgiler silinsin önemli deil allah allah gene erişilemiyor ya biçimlendirdim hafıza kartını gene aynısı hafıza kartına erişilemiyor
  • peki bilgisayarında kart okuyucusu varsa oraya koy ..pc de bilgisayarımdan harddisk biçimlendirir gibi kartı biçimlendirmeye çalış birde
  • arkadaşım çok saol bu saatte bir insanı sevindirdin.Allahta seni hep mutlu etsin.Yardımların için ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.İlkin olmadı formattan sonra yani.Sonra telefonu kapatıp açtım ve oldu.
  • ..estağfurullah..istediğinin olduğuna sevindim..yardım edebildiğimiz kadar bildiğimiz kadar işte..reca ederiz ..herhangi bi sorununda biz burdayız yine
  • zaten var ya telefon almayı düşünürken nette araştırma yapıyordum ve sörf yaparken dalgalar beni buraya itti.
    ve nokia almayı düşünüyordum.Burada n82inin çıkacağını ve özelliklerini ballandıra ballandıra anlattınız.dayanamadım aldım vede çok memnunum.
    Bu gece beni biraz üzdü ama sen yardımıma koştun.İyi ki bulmuşum burayı
  • çoğu insan oyle ztn yaa ararken buluyo yada arkadaşından goruyo..

mesela ben 7710 kullanırken sorunum vardı onun için ararken bulmustum bu forumu.soruma cvp verdiler sonra programlar fln buldum..gerçekten burası bayaa ii bi paylaşım ortamı

vlla bnde kullandığım nokialardan memnunum..7710 vardı n91 vardı şimdide n82 ..gayet ii telefonlar .hatta kullanmadığım 8910i nin hastasıyım
  • öyle abi nokia iyidir.Birde n82 hem fotoraf makinası hem video,ipod,tv,radio,gps,plastation,pc,office vs vs vs onca şeyi sığdırmışlar makinaya
    neyse iyi geceler allah rahatlık versin
  • selam arkadaşlar.telefonu tv ye bağlıyım dedim ama kabloyu kulaklık olarak algıladı ve görüntüyü açmadı.eskiden takınca soruyodu şimdi sormuyo napabiliriz..
  • Bu arada yeni versiyon pc suite gayet hızlı mesajları atıyor süper oldu haberiniz olsun
  • @Revolver hocam büyük gecmiş olsun , Allah acil sifalar versin.
    @Reis-i egales kardesim sen bu Extremeden soru basına bi uygulamaya gec yoksa cok basını agrıtcak gibi şaka bi yana n82 forumunda paylasım süper..
    @n82 ayarlar baglantı dan donanım kısmından ayarlayabilirsin aygıt baglantısını bir de öyle dene istersen,kolay gelsin..
  • Teşekkürler arkadaşlar sağlık dilekleriniz için.
    N82 ailesi olarak güzel paylaşımlarımız ve çatımız var.
    Devam...
  • http://www.chip.com.tr/konu/Cep-mi-kamera-mi-Nokia-N82-Hiz-her-sey-degildir_6133_5.html

CHIP saçmalıyor artık

k850 dijitale en yakınmış. %15 fark atmış.
    Dillere destan olan n82 nin fotoları için olumlu yorum sadece : hız. "Hız her şey değildir." demişler birde....
    Yalancı herifler ya

• Normal karşıla dostum telefon konusunda baya bilgisizler malesef
  • Zamanında N80'e kamera 1.liği veren dergiden ben herşeyi beklerim...

Dünyanın en ünlü inceleme siteleri N82 dedi de bunlar mı K850i diyo...
  • arkadaşlar bende n82 alacam 2ci el tabi :( birincisi fiyat soracaktım ikincisi kamera ve ses olarak nasıl bir tel resimler 6500 gibi nois değil demi
    ve + - leri neler
    size zahmet bi yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hencaro62 -- 26 Mart 2008; 17:08:52 >
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.