Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
899.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu açma kapama tuşuna bir kere bas, gelen menüden "hafıza kartını çıkart" a bas sonra tamam de ama hafıza kartını çıkartma.

quote:

Orjinalden alıntı: H.M.

slm arkadaşlar bi sorum olcaktı N82 ile ilgili..Yaw USB kablosunu kullanarak telefona birşeyler yüklüyodum başlarda ama şimdi veri aktarma modunu telefondan seçemiyorum hafıza kartı başka bi program tarafından kullanılıyor diyo, ama bütün programları kapatıp denedim gene olmadı hep aynı yazı çıkıyor.nedendir acep?.ekran koruyucu da tel. hafızasına yüklü..
  • Mesajlarını hafıza kartında sakladıgından dolayıdır o

slm arkadaşlar bi sorum olcaktı N82 ile ilgili..Yaw USB kablosunu kullanarak telefona birşeyler yüklüyodum başlarda ama şimdi veri aktarma modunu telefondan seçemiyorum hafıza kartı başka bi program tarafından kullanılıyor diyo, ama bütün programları kapatıp denedim gene olmadı hep aynı yazı çıkıyor.nedendir acep?.ekran koruyucu da tel. hafızasına yüklü..

• quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

telefonu açma kapama tuşuna bir kere bas, gelen menüden "hafıza kartını çıkart" a bas sonra tamam de ama hafıza kartını çıkartma.
    quote:

Benim yöntem...

Sunrise...

http://3lib.ukonline.co.uk/find/sunrise.sis

• emtube de vıdeo acıyorum ama emtube FLV vidyosu ! yerine htlmyonlendırıldı proxy ayarlarınzı kontrol edın dıyor . emtube nın ayarlarını nasıl yapam gerekıyor

ayrıca flvrecognizer_unsigned.sis bunu kurarken de sertifika hatası variyor heryere baktım çözüm bulamadım . bilgisi olan yokmu ?
  • mobitube dene..

imzalan lazim o programı.https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do
    bu siteden yapabilirsin

Edit: eger nasıl yapıldıgını anlamadıysanhttp://forum.donanimhaber.com/m_15585320/mpage_290/key_/tm.htm burda en başta anlatımım var
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf16

emtube de vıdeo acıyorum ama emtube FLV vidyosu ! yerine htlmyonlendırıldı proxy ayarlarınzı kontrol edın dıyor . emtube nın ayarlarını nasıl yapam gerekıyor

ayrıca flvrecognizer_unsigned.sis bunu kurarken de sertifika hatası variyor heryere baktım çözüm bulamadım . bilgisi olan yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 7 Mart 2008; 0:48:47 >

• Hallettim arkadaşlar USB olayını sağolun varolun
  • nisan başı gibi çıkacak olan siyah n82 yi bekliyordum ama vatan bilgisayarın kampanyası beni n82 almaya sevketti.ben de katıldım aranıza...

bu arada bu rengi de çok şık duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 7 Mart 2008; 7:31:40 >
  • kurduğum birçok program normalken, bazı programlara ait resimler galerimde gözüküyor ve resmi sildiğimde resime ait program hata veriyor . başına gelen veya çaresini bulan arkadaşım varmı aranızda _?
  • arkadaşlar n82 için tema ve zil sesi nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar İstanbul'da olup Marcell servisine gidebilecek birisi var mı aranızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zone

arkadaşlar n82 için tema ve zil sesi nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz

www.mobile9.com adresinde istemediğin kadar var.
  • arkadaşlar bu tel için free smartmovie nerden bulabiliriz...
  • var tabi.http://levendis-n95.blogspot.com/
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

arkadaşlar bu tel için free smartmovie nerden bulabiliriz...

Mesela hangi program ??
    quote:

Orjinalden alıntı: blauman

kurduğum birçok program normalken, bazı programlara ait resimler galerimde gözüküyor ve resmi sildiğimde resime ait program hata veriyor . başına gelen veya çaresini bulan arkadaşım varmı aranızda _?

• New Fring V3.30

New main features:
    - File Transfer, fring to fring, fring to MSN, MSN to fring
    - Language support- Localization: French, German, Spanish, Italian, Russian, Chinese.
    - Improved Chat functionality:
    - incoming chat indication
    - Chatting buddies are displayed on top of buddy
    -listDynamic indications of user presence, time chat messages and text entry mode
    - Go to menu
    - “Joystick-in settings” ability
    - Bug fixes

Cebinizden fring.com'u ziyaret ederek yahut bilg.den ziyaret edip numaranızı yazıp yükleme linki alabilirsiniz.

@Ayaz77:http://NokiaN95.4shared.com adresinden bulabilirsin. Ayrıca ben paket programlardaki Core Codec Player 1.20'yi öneririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: altinok

quote:

Orjinalden alıntı: zone

arkadaşlar n82 için tema ve zil sesi nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz

www.mobile9.com adresinde istemediğin kadar var.

teşekkürler
  • Hayırlı olsun... Bence de rengi çok şık duruyor...Siyah beklediğim kadar güzel gelmedi, ben n82 den memnunum
    quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

nisan başı gibi çıkacak olan siyah n82 yi bekliyordum ama vatan bilgisayarın kampanyası beni n82 almaya sevketti.ben de katıldım aranıza...

bu arada bu rengi de çok şık duruyor..

• @Hemre_

Dikkatimi cekti sormak istedim,avatarinda Nokia N82 5Gb yaziyor.

Piyasada 5gb lik kartlar varda benmi bilmiyor yoksa N82 nin 5gb lik versiyonumu cikti.
  • Ereyon'un hatası o. Grey'di onun cihaz, o yüzden TR kılavuzu basarken 5gb yazmışlar.

2GB kartla veriliyor.
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.