Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Müzik dinleyeyim diye N82 alınır mı yahu
    Tamam iyi çalıyor olabilir de. Bir sürü müzik üzerine telefon varken.

ya herşey olsun dedik içinde aldık işte.Üstüne bir de n95 data kablosu çıktı içinden.Nereden bulabiliriz bizim buralarda buna uygun kabloyu?

Nasıl N95 kablosu çıktı?

Valla istanbul caddesi tarafına bi bakmak lazım. Kıbrıs telekom var bilirsin belki orası bulabilir.
    Ya da Nokia Aypar Bayii var. Bi de oraya sormak lazım.

• yoksa sende ereyon.com danmı aldın

kutu içeriği birtek onlarda farklı çıkıyooo
  •  ^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

nası kılıf?
  • güzel olmasına güzel ama bunu kulagıma götürüp telefonda konustugumu düşünüyorumda
    hiç hoş görüntü olmaz gibime geliyooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacks61

yoksa sende ereyon.com danmı aldın

evet ya telefonu aldığım arkadaş ordan almış.Bu ne böyle ya.Kulaklığı da ilk defa ben açtım bi sorun var kulaklıkta ne yapmak gerek bu ereyonu arayıp iyi bi küfür edeyim mi

• walla zaten yapcak başka bişi yok...
    ereyon ucuz oluyo ama her güzelin bir kusuru hesabı...
    quote:

quote:

yoksa sende ereyon.com danmı aldın

evet ya telefonu aldığım arkadaş ordan almış.Bu ne böyle ya.Kulaklığı da ilk defa ben açtım bi sorun var kulaklıkta ne yapmak gerek bu ereyonu arayıp iyi bi küfür edeyim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp4rky -- 16 Şubat 2008; 0:11:39 >

• eee şimdi bu kulaklıkla data kablosu benim bi yerimde mi patlayacak?
  • yarın ereyonu marcell i bi arayıp konuşuyum baktım olmaz falan derlerse forumda varsa başka madur arkadaş bunların topunu mahkemeye vereceğim
  • kvk servisine mi gitmek lazım versiyon yükseltmek için.Yoksa kvknın telefon satan bayileride yaparmı bu işlemi?
    Bende 1 hafta oldu telefonu alalı.+ dörtlük bir makine iyikide almışım.
    Türkcell KVK bayisinden 998e aldım.Mükemmel foto çekiyor.Lakin video çekerken sürekli yanan o turuncu ışık rahatsızlık veriyor.Özellikle loş karanlık ortamlarda ve yakın çekimde bariz çekilen objenin üzerine vuruyo bu ışık.Bunun yerine kameralarda olduğu gibi çok güçlü yanmayan fakat yandığı belli olan küçük bir ışık koyulabilirdi.
  • quote:

yarın ereyonu marcell i bi arayıp konuşuyum baktım olmaz falan derlerse forumda varsa başka madur arkadaş bunların topunu mahkemeye vereceğim

Walla dostum inşallah bi yerinde patlamaz!!!
    Bi görüş ereyon yetkilileriyle...
    Sonucu söylersen iyi olur...
    quote:

kvk servisine mi gitmek lazım versiyon yükseltmek için.Yoksa kvknın telefon satan bayileride yaparmı bu işlemi?
    Bende 1 hafta oldu telefonu alalı.+ dörtlük bir makine iyikide almışım.
    Türkcell KVK bayisinden 998e aldım.Mükemmel foto çekiyor.Lakin video çekerken sürekli yanan o turuncu ışık rahatsızlık veriyor.Özellikle loş karanlık ortamlarda ve yakın çekimde bariz çekilen objenin üzerine vuruyo bu ışık.Bunun yerine kameralarda olduğu gibi çok güçlü yanmayan fakat yandığı belli olan küçük bir ışık koyulabilirdi.

Herhangi bir telefoncu da yapabilir ama garanti olsun diye öle söledim yoksa evden yapmak da çok basit...
    Tabi işi bilmeyenler biraz tırsıyor haklı olarak...

• Arkadaşlar bu arada tema isteyen warsa yazsın yeter...
  • quote:

v 10.0.046 Nokia N82 (02.01) yazıyor versiyon olarak benim telefonda.

Kamerası gerçekten güçlü.Kasası da sağlam benim telefonun.Hiç bi yerinden ses gelmiyor.Tuşlarından falan.Yalnız içerisinden gelen kulaklığın sol hoparlörü çalışmıyor.ilk başta iki taraftan da ses geliyor gibi oluyor sonra sadece sağ taraftan ses geliyor.Sebebi nedir bunun?

problem kulaklıkta!. yanında verilen kulaklıgın modeli ne?
  • quote:

ben çok rahat 3 günü zorluyorum
    wi-fi gps konusma foto çekimi gibi kullanımlarla birlikte max. 3 günü gördüm
    kötü yanı sadece mesaj yazarken ki sorun bunu da 1-2 sayfa önce konustuk
    sorunun garminden kaynaklanıyor dendi
    ama ben garminle bi alakası oldugunu düşünmüyorum
    yazılımsal oldugunu düşünüyorum
    bundan başka bi sorun yok şimdilik
    dıs hoparlör seside biraz daha iyi olabilirdi
    en azından n95 8gb kadar olabilirdi
    quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

Uzun süredir N82 kullanan arkadaşlara sesleniyorum:

Şuana kadar pil performansı ne alemde sürekli 1 gün giden var mı ? Ayrıca şuana kadar rastladığınız iyi yada kötü yanları nelerdir ? Maddeler halinde sıralar mısınız ?

bu arada 82 inci sayfa bası benim oldu
    N82 ye 82 . sayfadan devam

Mesaj problemi garmin XT ile alakalı dostum

Garmini kaldırınca tamamen düzeliyor

Birde N82 kullanan arkadaşlara mıknatıslı kılıf kullanmamalarını tavsiye ederim zira bu kılıfın içinde ekran ve tüm tuşların ışığı açılıyor ve kapanmıyor

Bataryası az gidenler buna dikkat etsin özellikle

• quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

nası kılıf?

Arkadan da görebilir miyiz ?

Kılıf süper
  • Herhangi bir telefoncu da yapabilir ama garanti olsun diye öle söledim yoksa evden yapmak da çok basit...
    Tabi işi bilmeyenler biraz tırsıyor haklı olarak...

BENDE tırsıyorum.Acemiyim çünkü.Bu kadar pahalı telefonu bozmak istemem.
    program yükliyeyim diye nokia aldım.Buda kabul etmeyince baya bir sinirlendim.Sony k750i kullanıyodum ona hiç bir program yüklenmiyordu(Bazı oyunlar hariç).Şimdide n82 ye program yolluyom desteklemiyor uyarısı veriyor.Sisx uzantılı olacakmış.
    ben dosyaları smsleri şifreleyebileceim bir program istiyorum elinizde varsa n82 de çalışacak.
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurçenli -- 16 Şubat 2008; 10:52:30 >
  • @kurçenli
    http://levendis-n95.blogspot.com/
    burdan bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

nası kılıf?

Berbat.
  • quote:

@kurçenli
    http://levendis-n95.blogspot.com/
    burdan bulabilirsin

abi bulamadım.Sana zahmet tam linkini verebilir misin yani programın download linkini accayip kalabalık bi arşiv gerçekten bulamadım.
    teşekkürler blacks61
  • Günaydın arkadaşlar ya benim pil gene 1 gün anca gidiyor ben bu pili değiştirecegim
    Deli oldum 3 gün giden arakadaş vardı ona bir sorum olacak pili ilk nasıl şarj ettin kardeşim yani
    komple pili bitirdikten sonra telefon açık olarakmı
    komple bitirdikten sonra telefon kapalı olarakmı
    bitirmeden açık olarakmı
    bitirmeden kapalı olarakmı
    ne kadar süre şarjda tuttun yeni pile o taktigi uygulayacagım için cevabın önemli
  • orda her çeşit programn var başlık altında belirtilmiş
    hangisini istiyorsan tıkla aç
    sonra download yeri çıkar indirirsin
    en başta sol tarafta denenmiş prolar yazar
    topluca konmus oraya onları indirebilirsin mesela
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.