Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: B o S c H

demek ki Türkiyeye gelecek siyah olanı

Tam olarak kanıtlamaz bu sonuçta müşteri çekmek için yapılmış 1 taktik diye düşünüyorum.

@::ExtremE:: :14 Şubat indirimlerinden faydalanıp N82 alabilirsin.

14 Şubat'ta indirim mi var? Reis anlat hele nerdeymiş bu indirimler ne kadarmış

Ne indirimi ya bugün Nokia shopa gittim N81 8GB 950 ytl N82 1020 ytl telesity N81 8 GB 939 YTL (ne iş anlamadım telesity nasıl nokia shoptan ucuz oluyor ?)

Shoptaki çalışana sordum dedim N81 8 GB satılmıyor diyorsunuz peki neden hala 800 ytl de olması gereken fiyat 950 ytl

adamın verdiği yanıt bilmiyorum ama sizinde dediğiniz gibi N81 ile N82 nin fiyatı birbirine yakın olduğu için kimse N81 tercih etmiyor herkes N82 tercih ediyor bu yüzden N81 satılmıyor ne 2 GB ı nede 8 GB ı

Artık fiyatı düşür Nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 10 Şubat 2008; 20:55:18 >

• daha çok bimeks , gold , vatan gibi yerler özel günlere kampanya yapıyor onları takip etmeni öneririm.
    mesela hatırladığım kadarıyla bimeks'te 2 n95 alana 2. si %28 indirimli.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

quote:

quote:

demek ki Türkiyeye gelecek siyah olanı

Tam olarak kanıtlamaz bu sonuçta müşteri çekmek için yapılmış 1 taktik diye düşünüyorum.

@::ExtremE:: :14 Şubat indirimlerinden faydalanıp N82 alabilirsin.

14 Şubat'ta indirim mi var? Reis anlat hele nerdeymiş bu indirimler ne kadarmış

Ne indirimi ya bugün Nokia shopa gittim N81 8GB 950 ytl N82 1020 ytl telesity N81 8 GB 939 YTL (ne iş anlamadım telesity nasıl nokia shoptan ucuz oluyor ?)

Shoptaki çalışana sordum dedim N81 8 GB satılmıyor diyorsunuz peki neden hala 800 ytl de olması gereken fiyat 950 ytl

adamın verdiği yanıt bilmiyorum ama sizinde dediğiniz gibi N81 ile N82 nin fiyatı birbirine yakın olduğu için kimse N81 tercih etmiyor herkes N82 tercih ediyor bu yüzden N81 satılmıyor ne 2 GB ı nede 8 GB ı

Artık fiyatı düşür Nokia

• bana ikincili bir kampanya olmayacak ha varsa bi güzellik yapmak isteyen bi kendisine n82 alır bi de indirimlisinden bana alır
  • ya sanki gps biraz yavaş gibi. 4-5 dakikayı buluyo uyduya bağlanması. sizde de böyle mi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanesref

ya sanki gps biraz yavaş gibi. 4-5 dakikayı buluyo uyduya bağlanması. sizde de böyle mi acaba ?

4-5 dakika uzun bir süre. Kullananlar kısa sürede bağlandığını söylüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

ya sanki gps biraz yavaş gibi. 4-5 dakikayı buluyo uyduya bağlanması. sizde de böyle mi acaba ?

4-5 dakika uzun bir süre. Kullananlar kısa sürede bağlandığını söylüyorlar.

evet 16sn'de falan diyen var.
  • arkadaşlar ilk bağlanmada biraz uzun sürüyor.ama mesela;bağlandınız gps e ve sonra programı kapattınız
    daha sonraki kısa zaman içindeki bağlantınız çok hızlı oluyor...10 saniye seviyelerinde.
    en azından benim telefonum o şekilde..
  • bu n82 nin orjinal kulaklığı iş görür mü? Yani n95 + creatıve ep-630 ya da n82 + yanında gelen orjinal kulaklık desem?
  • ya bu gps paralımı bi söylesenize üyelik felan gerekiyo dediler. bi cevaplayı verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozziii

arkadaşlar ilk bağlanmada biraz uzun sürüyor.ama mesela;bağlandınız gps e ve sonra programı kapattınız
    daha sonraki kısa zaman içindeki bağlantınız çok hızlı oluyor...10 saniye seviyelerinde.
    en azından benim telefonum o şekilde..

ya öyle oluyo da ilk bağlanırken uzun sürüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexus

ya bu gps paralımı bi söylesenize üyelik felan gerekiyo dediler. bi cevaplayı verin

Sadece navigasyon için para ödersin. Harita üzerinde dolaşmak falan serbset. Kontör falan da gitmez. Baştan aylık veya yıllık paketler şeklide navi lisansı alıyorsun.

İstersen tabi...
  • quote:

quote:

ya bu gps paralımı bi söylesenize üyelik felan gerekiyo dediler. bi cevaplayı verin

Sadece navigasyon için para ödersin. Harita üzerinde dolaşmak falan serbset. Kontör falan da gitmez. Baştan aylık veya yıllık paketler şeklide navi lisansı alıyorsun.

İstersen tabi...

uyduya bağlanmak yerimizi tespit etmek falan paralı yani ?
  • gps paralı değil.cihaz dahili olarak direkt uyduya bağlanıyor.
    fakat her ihtimale karşı şebeke seçeneğini iptal etmek ii olacaktır.reis bu konuda daha önce bi uyarı yapmıştı.
    paralı dediği ise sanırım nokia maps in navigasyon u içindir.nokia maps i kullanabilirsin.simulatör dahil.
    ancak navigasyonu ücretli.eğer başka bir program kullanmak isterssen reis in imzasında garmin var.yada geçmiş
    sayfalarda Sygic mobile var.karar senin...
  • quote:

Denedin di mi bunu? Ben bunu N95'te denedim performans iyi ama 1 testte hafif takılma yaptı.

Reis telefon sabah dokuzdan beri şarjdaydı şimdi eve geldim duş alayım çıktıgımda deneyeceğim

quote:

Dostum telefoncudan telefonu aldım aksam eve giderken takside baglanmayı denedim tam 10 ile 20 saniye arasında arac harekethalindeyken baglandı
    senin cihazın versiyonu nedir ?

• Arkadaşlar ben çok müzik dinleyen birisi değilim ama n82 nin kendi kulaklığı ile dinlediğimde ses bana düşük geliyo cx300 almayı düşünüyorum ama değermi sizce çünkü çok dinlemiyorum n82 nin yanında gelen kulaklıla cx300 ü karşılaştırdığınızda sizce % kaç fark var ses yüksekliği bakımından.
  • O kadar müzik dinleyen biri değilsen creative ep630 al aynı cx 300 performasını veriyor bende ikiside var hem cx300 hem ep 630 hem de nokianın verdiği kulaklık hepsini kullandım sen ep 630 al senin için daha iyi bir tercih olamaz gold da fiyat iyi 33 yazıyor internette ...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Arkadaşlar ben çok müzik dinleyen birisi değilim ama n82 nin kendi kulaklığı ile dinlediğimde ses bana düşük geliyo cx300 almayı düşünüyorum ama değermi sizce çünkü çok dinlemiyorum n82 nin yanında gelen kulaklıla cx300 ü karşılaştırdığınızda sizce % kaç fark var ses yüksekliği bakımından.

• Teşekkürler bi değerlendiricem

quote:

Orjinalden alıntı: musyun

O kadar müzik dinleyen biri değilsen creative ep630 al aynı cx 300 performasını veriyor bende ikiside var hem cx300 hem ep 630 hem de nokianın verdiği kulaklık hepsini kullandım sen ep 630 al senin için daha iyi bir tercih olamaz gold da fiyat iyi 33 yazıyor internette ...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Arkadaşlar ben çok müzik dinleyen birisi değilim ama n82 nin kendi kulaklığı ile dinlediğimde ses bana düşük geliyo cx300 almayı düşünüyorum ama değermi sizce çünkü çok dinlemiyorum n82 nin yanında gelen kulaklıla cx300 ü karşılaştırdığınızda sizce % kaç fark var ses yüksekliği bakımından.

• quote:

quote:

quote:

İstersen tabi...

uyduya bağlanmak yerimizi tespit etmek falan paralı yani ?

Hayır hayır... Onlar ücretsiz. Sadece sağa dön sola dön dedirttirmek ücretli.

• ARKADAŞLAR BU RENK SATILIYOR BEN GÖRDÜM İZMİRDE TOKNOCENTER SATIYOR AMA KENDİSİ KAYIT ETTİRİYORDU DAHA GELMEMİŞTİ ...BENDE ALMAMIŞTIM 2 AY OLDI HERALDE...
    quote:

Bu renk niye gelmedi peki?

Daha önce PHI vermişti sanırım bunları...

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• Süt beyazı var yani TR'de?
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.