Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
900.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andol

Akay sana birsey söyliyim mi ayvayı yedin ben n73 ilk cıktıgında aldım bende böyle bir sorun cıktı 1.5 ay bekledim 30 iş günü telefonun fiyatı bin tl den 750 ye düşmüştü onun için para iadesi aldım umarım senin böyle olmaz ama 2 hafta geçtiyse bekle ya bu telefonları parçları gemiyle geliyormuş çünkü puahahha. Sana tavsiyem 30 iş günü geçerse para iadesi al çnk 30 iş günü yaklaşık 1.5 aya denk geliyor ee o kadar sürede telefonun fiyatı baya düşüyor. İnşallah kısa sürede eline geçer telefonun.

Bölgeden bilgi bekleniyor ibaresi Bu yüksek donanımlı cihazlar istanbulda ayrı bir servis bölümüne gönderiliyorlar mesela antalya veya trabzon kvk bu sorunları halledemiyor kendi bünyesinde.

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Arkadaşlar telefonumu teknik servise vermiştim. K.V.K' nın internet sitesinden tamir durumunu kontrol ettim. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bilgiler var. Donanım arızası olduğu anlaşılıyor. Fakat ''bölgeden bilgi bekleniyor'' ibaresinin ne anlama geldiğini çözemedim. K.V.K' ya işi düşen arkadaşlar ne olduğunu biliyordur belki. K.V.K' yı aradım ama telefona cevap veren yok.

Alıntıları Göster
    ne zaman 750 ytl olur bu zıkkım?

• quote:

Orijinalden alıntı: andol

Akay sana birsey söyliyim mi ayvayı yedin ben n73 ilk cıktıgında aldım bende böyle bir sorun cıktı 1.5 ay bekledim 30 iş günü telefonun fiyatı bin tl den 750 ye düşmüştü onun için para iadesi aldım umarım senin böyle olmaz ama 2 hafta geçtiyse bekle ya bu telefonları parçları gemiyle geliyormuş çünkü puahahha. Sana tavsiyem 30 iş günü geçerse para iadesi al çnk 30 iş günü yaklaşık 1.5 aya denk geliyor ee o kadar sürede telefonun fiyatı baya düşüyor. İnşallah kısa sürede eline geçer telefonun.

Bölgeden bilgi bekleniyor ibaresi Bu yüksek donanımlı cihazlar istanbulda ayrı bir servis bölümüne gönderiliyorlar mesela antalya veya trabzon kvk bu sorunları halledemiyor kendi bünyesinde.

quote:

Arkadaşlar telefonumu teknik servise vermiştim. K.V.K' nın internet sitesinden tamir durumunu kontrol ettim. Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bilgiler var. Donanım arızası olduğu anlaşılıyor. Fakat ''bölgeden bilgi bekleniyor'' ibaresinin ne anlama geldiğini çözemedim. K.V.K' ya işi düşen arkadaşlar ne olduğunu biliyordur belki. K.V.K' yı aradım ama telefona cevap veren yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugun n82 sonunda ıspartada bı köşede buldum inceledim şöyle genel olarak ekran parklıgı hakketen düşük ama yeterli seviyede benim bilgisayar ekranın entertaiment(eglence, filim) modunda gibi , tuşlarında tek rahatsız edici unsur navigasyon tuşu idi oda sanırım kullanıldıkça alışılacaktır. Ses ve fotograf kalitesini inceleyemedim tel 0 olunca. Ama 50 telefon dükkanından bitanesinde n82 olunca adam pasaport kayıtlı cihaza 1000 tl fiyat biçti buda ıspartada normal abi dedim ben sana istanbuldan getiriyim pasaport kayıtlı 850 ye Neyse arkadaşlar yaşadıgınız yerler umarım teknolojiyi yakından takip eden araştırmacı dükkan sahipleri ile doludur ya da bitane vardır umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: crabflickr

Alıntıları Göster
    Valaha ben ereyondan takip ediyorumda hafta bi 10 15 tl indirime gidiyor sanırım bi 4 aya 750 civarı olur
    Ama tabi bu gelecek teknolojilerede bağlı.

quote:

Orjinalden alıntı: snek1

• quote:

Orijinalden alıntı: afd92

sonunda güncelledim telefonu.
    yaa nokmote yükledim(imzaladımda)
    ama programa girmiyo nedenini bilen var mı??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: afd92

Accelerometer plugin yuklemen gerekiyor, sonrasida ise pen+c 'yi indirmen gerekecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgàrd

quote:

Orjinalden alıntı: afd92

Accelerometer plugin yuklemen gerekiyor, sonrasida ise pen+c 'yi indirmen gerekecek

Alıntıları Göster
    n82 si olan herkes yuklesin kesinlikle lazım olcak hareket algılayıcı sensorun plugini

Accelerometer

http://rapid-share.com/files/88090949/N95AccelerometerPlugin.zip.html

- yi kaldırın

• quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Evet Bosch, dediğin gibi olabilir. Beş gün oldu servise vereli; daha çok beklerim gibime geliyor.

tavsiyem 10. cu gunden sonra mail at. cihazım hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorum seklinde bigun sonra arıcaklardır veya msjla donuyolar ozurdileriz vs.. seklinde. detaylı bilgi veriyolar biraz sert cıkısırsan cihazı tamir bile ediyolar cok ilginc basıma iki uc defa geldi bu sekilde yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

quote:

Evet Bosch, dediğin gibi olabilir. Beş gün oldu servise vereli; daha çok beklerim gibime geliyor.

tavsiyem 10. cu gunden sonra mail at. cihazım hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorum seklinde bigun sonra arıcaklardır veya msjla donuyolar ozurdileriz vs.. seklinde. detaylı bilgi veriyolar biraz sert cıkısırsan cihazı tamir bile ediyolar cok ilginc basıma iki uc defa geldi bu sekilde yaptım

Alıntıları Göster
    Nokmote'a alternatif... Ve ondan kat kat daha üstün 1 program; sapıtma YOK!

Realceday paylaşmıştı dün, şimdi tüm bloglarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Alıntıları Göster
    bu n82nin şarjı normal kullanımda ortalama ne kadar dayanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: VeliBaba42

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

2 ila 3 gün arasında gittiği söyleniyor kullanıcılar tarafından. Standartı 2 gün yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

2 ila 3 gün arasında gittiği söyleniyor kullanıcılar tarafından. Standartı 2 gün yani.

Alıntıları Göster
    45 saat genelde sanırım.

Denilene göre yani

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Güzelmiş

N82 ve N81 de de bu durum var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 31 Ocak 2008; 18:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

quote:

Güzelmiş

N82 ve N81 de de bu durum var mı ?

Alıntıları Göster
    Hayır yok, çünkü accelerometer yok.

Bu program bin basar yaw, basılı tutma olayını kaldırmışlar ondan sapıtmıyo.

Bu arada haala gelmedi di mi posta?

• quote:

Hayır yok, çünkü accelerometer yok.

Bu program bin basar yaw, basılı tutma olayını kaldırmışlar ondan sapıtmıyo.

Bu arada haala gelmedi di mi posta?

Alıntıları Göster
    arkadaslar 60 kusur sayfalık konu hemen hemen hepsini okudum ancak şu nand memory nedir birinizde sormamıssınız. bilen varsa açıklayabilir mi?

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar1392

arkadaslar 60 kusur sayfalık konu hemen hemen hepsini okudum ancak şu nand memory nedir birinizde sormamıssınız. bilen varsa açıklayabilir mi?

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

Alıntıları Göster
    yaw resim nasıl koyuluyormuş buraya beceremedim heralde ben size link vereyim en iyisi

http://www.gsmarena.com/nokia_n82-2177.php

burada Memory kısmında yazan 256 mb nand memory nedir?

• quote:

yaw resim nasıl koyuluyormuş buraya beceremedim heralde ben size link vereyim en iyisi

Alıntıları Göster
    Reis nerden indiricez bu programi peki?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Nasıl bu denedin mi? Ya da indirilebiliyor mu var mı linki?

• quote:

Alıntıları Göster
    Dün akşam n82 alarak aranıza katılmış bulunuyorum

biraz sorularım var.
    1.kamera otofocus yaparken biraz ses geliyo mu.ben de biraz cızırtı oluşuyo.
    2.sağ yan panel ile tuş takımını koruyan panel arasında boşluk var mı.Kamera kapağı açılınca foto çekme tuşuna ışık geliyor ve o ışık ordaki aradan gözüküyo.bu boşluk normal mi
    3.kulaklığı takıp hangi tuşa bassan hışırtı oluşuyo.2 sn sonra geçiyo.her tuşa bastığımda böle oluyo.normal mi
    4.çektiğim bazı fotolarda beyaz noktalar oluşuyo.ama bu her fotoda aynı yerde değil.foto koyamadım ama umarım anlamıssınızdır.ışıktan kaynaklanan normal bişe mi cihazda mı sorun var
    umarım cevaplarsınız

şimdiden saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

n82 si olan herkes yuklesin kesinlikle lazım olcak hareket algılayıcı sensorun plugini

Accelerometer

- yi kaldırın

Alıntıları Göster
    ABİ biraz açıklar mısın ne gibi artıları var bu pluginin??
    quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

Accelerometer

- yi kaldırın

• quote:

Orijinalden alıntı: musyun

ABİ biraz açıklar mısın ne gibi artıları var bu pluginin??
    quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

Accelerometer

- yi kaldırın

Alıntıları Göster
    Bu plugin accelerometer i kullanmak isteyen symbian uygulamalari icin gateway görevi üstlenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgàrd

Bu plugin accelerometer i kullanmak isteyen symbian uygulamalari icin gateway görevi üstlenecektir.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederiz açıklayıcı bilgilerin için
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.