Kullandığım nokia N82'i satmak istiyorum.Satma sebebim sıkıldım ve biraz kaba gelmeye başladı Cihazın herhangi bir sıkıntısı yok sadece kasası değişmesi lazım.XENON flash,ön kamera arka kamera yada telefonda herhangi bi donma yavaş çalışma söz konusu değildir.Bataryasını yeni değiştirdim ve çok iyi durumda,kasasınıda yan ürünle değiştirmiştim ama alt tuş takımının olduğu kısım tamamen soyuldu diyebilirim (Kasasını değiştirdikten sonra arka kamera açma tuşu tamamen aşagıya indirince kameraya girmiyor bir kaç mm yukarda tutmak gerekiyor,bilinsin diye yazıyorum ama herhangi sorun teşkil etmiyor) Cihazı bir yılı aşkın süredir kullanıyorum herhangi bi arıza vermedi yada tamir görmedi. Cihaz yurt dışı pasaport kayıtlı bi ara bakmıştım, kutusu ve faturası yoktur Başka sormak istediğiniz soruları PM ile sorabilirsiniz
Yanında orjinal sarj cihazı ve 1 gb hafıza kartıyla verecem Pazarlık ve Takas kesinlikle düşünmüyorum,kargoyu alıcı öder
telefon çok iyidir kullanıyorum sıfır ojinal kasalı ne telefon arkadaşım ya 32 gb class 10 sandısk bile full dolu kasma yok fena bişe ya tavsiye ederim...