Şimdi Ara

Nokia N8-00 Sıvı Temas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar inanmıcaksınız ama ben ilk aldığım Mavi N8'ile havuza girmiştim onun ne yazık ki onarımı olmamıştı anakart gitmiş kısa devreden.
    Neyse gelelim konumuza belki inanmıyacaksınız ama dün 1 sularında Gen-Pa garantili Dark-Grey N8 aldım dün akşam yağmur yağıyordu eve dönüyordum çukur gibi boşluk olan bi yerde su birikintisine n8 düştü en fazla 3-4 saniye durmuştur.Çıkardım direk çalışmaya devam ediyo herhangi bir sıkıntı yoktu dokunmatikte filan sıkıntı yoktu.
    Direk cihazı kapattım bataryayı sökmedim garanti dışı kalır diye.Kavanozun içine pirinç doldurdum telefonu koydum ne olur ne olmaz diye çalışıyordu ama.Dün akşamdan sabaha kadar beklettim ve sabah tekrar açtım şu an da da kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.Oksitlenme yapar mı ? 4 saniyeden fazla durmamıştır kamera,ekran filan su kaçmamış sanırsam çünkü kaçsa belli olurdu. ??



  • Yağmur suyu sıkıntılı. Ama telefon suda az kalmış ve hemen yapmanız gerekeni yapmışssınız. Bence telefonu pirinçte bekletin daha. Yağmur suyu olduğu için hasar görmüştür muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.