Şimdi Ara

nokia N73 music edition yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki bir kaç gün içinde bu telefondan almayı planlıyorum telefon görünüm itibari ile çok hoşuma gitti fakat!!!
    kullanım konusunda yavaş kaldığı söyleniyor bu yavaşlama ilk alındığındamı yoksa zamanla yüklemeye bağlı olarakmı başlıyor...
    telefon başarım olarak ne derdiniz görünümü dışında müzik performans ve kalitesi açısından sizce nasıl...
    birde izmirde bu telefonu araştırdım 600-700 fiyat aralığında bu telefonu paralel ithalat olan dışında uygun fiyat ve taksitle nereden bulabilirim(izmir için)
    biraz uzun oldu sorular kusura bakmayın yardımlar için şimdiden teşekkürler.......

• Ben 2 aydır bu telefonu kullanıyorum..Ve hiç bir yavaşlama yok.İkinci telefonum Symbian falan değil.Nokia bile değil fakat N73 Music Edition'ım ondan daha hızlı...Ben hızına hayran kaldım hala da şaşırıyorum.Beklediğimin çooook üsütne bir hız.Hiç bir yavaşlama olmuyor.

Sadece hafıza kartını çıkarıp taktıktan sonra (Telefon açıkken) biraz yavaşlama oluyor ama telefonu kapatıp açtığında oda ortadan kalkıyor..

Tabi hız versiyonla da ilgili olabilir...Sonu .3.2.1 ile biten versiyonu kullanıyorm(Versiyonu öğrenmek için *#0000#)

Ses kalitesi iyi değil süper ayrıcada çok fazla.Evde son ses dinlediğim zamanlarda üst kata ses gittiğini söylediler şaşırdım...

PAralel ithalat konusuna bişey diyemiycem...
  • yorumun için teşekkürler barış, telefon olarak iyi olduğundan şüphem yok şu an w700i kullanıyorum memnun olmama rağmen sıktı gibi telefon beni aslında sıkça telefon değiştirmem ama bu telefonda gözüm kaldı diyebilirim bakalım hayırlısı...
  • w700i nin üzerine iyi gelecektir eminim...

Yalnız eğer maddi yönden bir sorunun yoksa N95 almanı tavsiye ederim.Yada N95 8GB...Zira gün geçtikçe farklı teknolojilere ihtiyacın olacak..Wireless gibi...Yada 5 megapiksel foto ve 30fps lik VGA video fena olmaz.Sen bilirsin tabi sadec e bir tavsiye;)
  • evet n95 çok iyi bir tercih olacaktır ancak şu an için fiyatsal açıdan kendimi pek zorlamak istemiyorum benim için öneli olan tasarım,kalite ve müzik açısından beni doyursun kafiii w700i yi almamın en büyük sebeplerinden biride müzikti bundada büyük payı olucak beni 2 sene idare etsin yeterli sonra yeni teknoloji ve maddi duruma göre farklı bir ürün düşünebilirim...
  • Aslında kamera ve symbian senin için önemli değilse sony ericson un walkman telefonlarından birinide düşünebilirsin..Yok illa kamera da iyi our diyorsan N73 ME çok doğru bi karar
  • valla ben normalini alıcaktım kalmamış pederde almış gelmiş walla çok iyi etmiş allah bereket versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKİA 8800 SİPECİAL EDİTİON
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amin amin:DHayırlı olsn:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.