Şimdi Ara

Nokia N72 Versiyon Yükleme. Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an da telefonun üstünde en son yazılım var ama bi eskisine döndürmek istiyorum ya da şu ankini tekrar yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim. CA-53 kablo var. NSU kurulu vaziyette. Ancak telefon bazen gelen aramaları falan göstermiyor. Format attıktan 3 4 gün sonra yine aynısı oluyor. Yazılımı tekrar yüklemek istiyorum ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 31 Mart 2009; 18:29:26 >

• NSU ile bağlandığında tekrar yükle seçeneği çıkmıyor mu?

Format derken hard format mı?
  • eski yazılıma geri dönemezsin downgrade ancak servisdeki BB5 box cihazlar ile sağlıklı bir şekilde yapılabilir ama riskli bir işlem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

NSU ile bağlandığında tekrar yükle seçeneği çıkmıyor mu?

Format derken hard format mı?

Ah olsa be gülüm keşke. Sadece çık seçeneği seçeneği var.

Evet hard format atıyorum her 3 4 günde bir.

quote:

Orjinalden alıntı: xsw

eski yazılıma geri dönemezsin downgrade ancak servisdeki BB5 box cihazlar ile sağlıklı bir şekilde yapılabilir ama riskli bir işlem.

Serviste şimdi para isteyecek.

Nokia N72 Versiyon Yükleme. Acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 31 Mart 2009; 22:24:36 >

• Cihaz yerli miydi peki? Eğer yurt dışı cihazıysa TR kod girip daha yüksek versiyona da yükseltebilirsin.
  • 0515942
    0531459

Bu kodlarda Nokia'nın sitesine göre versiyon:
    5.0706.4.0.1

Seninkinden daha düşük ama seninki daha yeni diye güncellemez sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerli mi derken. Türkiye'den aldım cihazı.

İçindekini silsekte yapsak olmaz mı?

Onu nasıl silecez o var bi de.
  • Teknik servisler yaparsa downgrade yapar yoksa kendin yapamazssın.

Ama phoenix'le aynı sürümü atabilirsin. Netten sürüm dosyasını ve phoenix'i bul indir. Tutorial de yaz anlatım var 3-5...
  • Aynı versiyon kalsın dersen 3+*+yes+ on off tuşuna bas hard format atar. Downgrade i bb5 ,mtbox, ufs olmadan atamazsın. Phonex indirsen bile sağlıklı kurulum olmaz hatta cihazı çöp etme şansın bile mevcut.
  • Dediğin kombinasyonu nerdeyse her hafta yapıyorum da yazılımda bi sorun var.
  • Arkadaşlar selam,

Bende Nokia E-51 de bir sorun yaşadım.

Telefonda virus vardı.Update yaptık fakat asagıdaki sorun oldu.

NSU (Nokia Software Updater) dan en son güncelleme ile güncellemeyi yaptık.Fakat dil seçeneklerindeki Türkçe bölümü gelmedi.Nemesis programı ile kodu ile 0553157 Nokia E51 Türkçe Dil Kodu:0553155 çevirdim.Fakat NSU da en son güncel sürümü yüklediğimiz için.Aynı sürümü bir daha cihaza kuramıyoruz.Bu konuda neler yapabiliriz.Hard format işe yararmı." 3+*+yes+ on off " yoksa bu komut sadece tüm bilgilerin silinmesinemi olanak sagliyor.Eski versiyona bununla donmek mantıklı gelmedı.Cihaz yanımda olmadığı için bakamadım.

Bu durumu düzeltmek için phonix çekip kurduk diyelim mevcut flashı cihaza cakmam mı gerekiyor.

Ayrıca surum dosyasını nerden bulucaz.
  • * 3 yes tuşlarına basarak açmak telefonun içindekileri tamamen siler ama sistem dosyalarını değil. XP format gibi düşün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.