Şimdi Ara

Nokia N72 Bataryam Bi Anda Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nokia N72 im var.evde şarj aletimi bulamayınca kendi kutu içerisnden çıkan kalın uçlu şarj aletini inceye çeviren kablo ile beraber nokia1110 şarj aletiyle telafonumu şarj ettim.fakat batarya bunu yaptıktan sora 1 gün dahi hiç görüşme vb şeler yapmadığım halde 1 gn bile gitmemeye başladı ne yapmalıyım yardmlarınızı bekliyorum

• Orjinal şarj aletini bulduysan 1 hafta kadar onunla şarj etmeyi dene belki batarya kendine gelir.Olmazsa yeni batarya almak zorunda kalacaksın gibi...
  • buldum şarj aletini 2-3 kere ettim ama yine aynı yetmez mi ki?
  • Büyük ihtimalle batarya bozulmuş ki daha uzun giderken 1 gün gitmeye başlamış.Bence yeni bir batarya almanız en doğrusu olur.1 hafta da şarj etsen eğer batarya bozulmuşsa farkeden birşey olmaz
  • garantiden batarya vermezler mi sonuçta kutudan çıkan aparatı kullandım?
  • Eğer garantin varsa tabiki ver onlar test edecektir.Eğer dediğin gibi çok fazla kullanmadan 1 gün gidiyorsa yenisini vermek zorundalar
  • saolasın bugün verdim bakalım ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar;
    Ne zamandır internete giremiyordum olanları anlatıyım:) servisten telefonu aldım kvk dan şarj süresini az tuttuğum söylendi halbuki dolana kadar bekletiyordum neyse aldım geldim eve yine aynı geri götürdüm deneme yapacaz dediler bakalım bu sefer ne olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.