Merhaba arkadaşlar; Nokia N72 im var.evde şarj aletimi bulamayınca kendi kutu içerisnden çıkan kalın uçlu şarj aletini inceye çeviren kablo ile beraber nokia1110 şarj aletiyle telafonumu şarj ettim.fakat batarya bunu yaptıktan sora 1 gün dahi hiç görüşme vb şeler yapmadığım halde 1 gn bile gitmemeye başladı ne yapmalıyım yardmlarınızı bekliyorum
Orjinal şarj aletini bulduysan 1 hafta kadar onunla şarj etmeyi dene belki batarya kendine gelir.Olmazsa yeni batarya almak zorunda kalacaksın gibi...
buldum şarj aletini 2-3 kere ettim ama yine aynı yetmez mi ki?
Büyük ihtimalle batarya bozulmuş ki daha uzun giderken 1 gün gitmeye başlamış.Bence yeni bir batarya almanız en doğrusu olur.1 hafta da şarj etsen eğer batarya bozulmuşsa farkeden birşey olmaz
garantiden batarya vermezler mi sonuçta kutudan çıkan aparatı kullandım?
Eğer garantin varsa tabiki ver onlar test edecektir.Eğer dediğin gibi çok fazla kullanmadan 1 gün gidiyorsa yenisini vermek zorundalar
Merhabalar; Ne zamandır internete giremiyordum olanları anlatıyım:) servisten telefonu aldım kvk dan şarj süresini az tuttuğum söylendi halbuki dolana kadar bekletiyordum neyse aldım geldim eve yine aynı geri götürdüm deneme yapacaz dediler bakalım bu sefer ne olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme