Şimdi Ara

------NOKIA N-XT -- FARKLI --- GERÇEK OLABİLİR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta "Nokia-XT, N Serisi Ailesine Yeni Harflerle Kazandırılmış Konsept Bir Çizimdir" yazıyor.
  • Çok farklı bir tasarım gerçektende... 8 mpyi bu kadar yüksek özellikte bi cihazda kullanması bana pek mantıklı gelmedi ama fiyatını da merak ediyorum doğrusu... Tabii çıkartırlarsa..
  • yok yaa biz harbi manyaklaştık mobilite konusunda dahaa kağıt üzerinde olan modelleri tartışıyozz
    Allah sonumuzu hayrede...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Başlıkta "Nokia-XT, N Serisi Ailesine Yeni Harflerle Kazandırılmış Konsept Bir Çizimdir" yazıyor.

ZATEN GERÇEK OLABİLİR YAZDIM. BU ZATEN KONSEPT OLABİLİR DEMEK. YİNEDE ALAKAN İÇİN TEŞEKKÜRLER DOSTUM..

RESİMLERİ EKLEYEMEDİM. BİRİ EKLERSE SEVİNİRİM BU ARADA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgagun

yok yaa biz harbi manyaklaştık mobilite konusunda dahaa kağıt üzerinde olan modelleri tartışıyozz

Teknolojinin sonu yoktur. Teknolojide yapılamaz diye de bişey yoktur. Daha önbce görüldüğü gibi. A1018 kullanırken Dokunmatik- 8 mp kameralı telefonlar üretilecek deselerdi inanırmıydık??? tabii ki hayır.. Bunun da olmayacağı düşünülmemeli bence..

•  ------NOKIA N-XT -- FARKLI --- GERÇEK OLABİLİR...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Z 5500 GERÇEK TEN 505 WATT MI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elin oğlu yapıyo yapmasada çiziyo abi
  • SAOL REIS...
  • küçükken oynadığımız zeka küpleri gibi , canın sıkılınca çevir dur.
  • bu stildeki bi telefona insan ne gibi bir amaçla ihtiyaç duyabilirki.Amaç farklılık deilse tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

quote:

Orjinalden alıntı: tolgagun

yok yaa biz harbi manyaklaştık mobilite konusunda dahaa kağıt üzerinde olan modelleri tartışıyozz

Teknolojinin sonu yoktur. Teknolojide yapılamaz diye de bişey yoktur. Daha önbce görüldüğü gibi. A1018 kullanırken Dokunmatik- 8 mp kameralı telefonlar üretilecek deselerdi inanırmıydık??? tabii ki hayır.. Bunun da olmayacağı düşünülmemeli bence..

telefonlarda anteni ilk kaldırdıklarını hatırlıyorum arkadaşlarla çok tartıştık anteni nerede bunun diye hani A1018in antenininde maşallahı vardı

• bu telefonun böle değişik biçimlere sokulması ne işe yaricak anlamadım... bide n series gibi xt serisimi çıkcak yoksa bende gerilik varda ölemi anladım...
  • Sanırım 8mp ve yüksek kalite hareketli görüntü kaydını şu an sağlayacak lens ve modül pek yeni nesil zarif mobil cihazlara entegre edilecek seviyede değil. Yani illa ki bu özellikleri sağlamak için bu kalınlıkta veya bu mekanik düzende sağlanabilecek bir teçhizat gerekli..

Fakat eğer ki nokia da gerçekten bu tip tasarımlarla uğraşıyorsa, bence bundan tamamen vazgeçip 8mp lens ve gerekli mekanizmayı nasıl daha küçük ve ince teknolojilere dönüştürebilirim şeklinde araştırmalı..

Değilse N93 tipinde telefonlar istediği kadar özellik barındırsın bir süre sonra kullanıcıları rahatsız edecektir, mutlaka ki artık moda devrindeyiz daha ince daha zarif ve şık cihazlar her zaman tercih sebebi olacak..
  • ozellıkler super ama
    4.1 ekran 800.480
    8mgpx optic zoom hem xenon hem led 800.480 vıdeo kayıt
    dlp 720p projector
    1800luk pil
    hdmı out

boyle bıseyın (4.1 inc)kucuk zarıf olması ımkansız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.