Şimdi Ara

Nokia N 73 Music Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    NOKİA N 73 MUSİC EDİTİON,ŞARJ ALETİ DATA KABLOSU 1 GB HAFIZA KARTI YEDEK PİL VE YEDEK KAPAK FİYAT 200TL PAZARLIK,TAKAS YOKTUR.FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN ÖZEL MESAJ İLETSİN.SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidesidero -- 16 Eylül 2010; 19:26:11 >

• yaw kardeş ilanını kirletmek istemem ama malı satan sensin al gülüm ver gülümde ne demek.
    ben şimdi sana paranı göndersem, kardeş sende kargoya paranı alıncaürünü teslim et desem yok yüzyüzemi olalım diyecen.hadi sen para gönderip mal alacak olsan tamam ama bu kadarda güvensizlik hatta boş güvensizlki lafları etmesen forumda.
    yeni kayıt yapan arkadaşlarda çok tedirgin olabilir sanki hergün birileri dolandırılıyormuş gibi.
    ayrıca forumda gerçekden çok sağlam olan ve referanslarınagerçekden güvenilecek arkadaşlarımızın sayısı oldukça fazla.
    bence biraz daha kendi ilanlarının dışında inceleme yapıp bu arkadaşları keşfedersen daha rahat ve emin gezersin forumda ve bi nebzede olsa bu güvensizlik gider içinden.

tekrar kirlilik yaptığım için özür dilerim .

ayrıca p1i yi satmazsan 20 gün içinde büyük ihtimalle alacam nasip olursa. daha önce kullandım yine dönmek istiyorum bu canavara.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_sedat -- 12 Eylül 2010; 4:25:00 >

• ilgine ve fikirlerine teşekkür ederim ama benim ticaret anlayışım bu referans olarak genel kurmay başkanını bile göstersen inanmam güvenmem
  • Mesajlarınızı ve sormak istediklerinizi lütfen özel mesaj ile sorun teşekkürler
  • inanmıyor, guvenmiyor isen hiçbirşey satamazsın bu forumda. bosuna referans sistemi oluşturulmadı burada. git başka yerde sat o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 18 Eylül 2010; 23:49:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.