Şimdi Ara

NOKİA MI? SİEMENS Mİ? SONY ERİCSSON MU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle soru mu olur şimdi her sınıfta farklı markanın telefonları iyi
  • tasarım kullanım olarak nokıa
  • hepsi yalan tek gerçek SX1!
  • NOKİA VE SONY ERİCSONUN P900 OLABİLİR
  • bence sont ericson dan uzak dırmak lazim belki bi kez azim yandii icin bole diom ama ben hic taraftar deilim bu marakaya ama nokia turkiye bu sektorun devi olarak gorunuo simens de sx1 le bi baslangic yapti bence buyuk bi adim atti devamini bekliyorum
  • tabiki gerçek bi telefon markası olan NOKIA (tek dev)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

hepsi yalan tek gerçek SX1!

işte ASIL YALAN bu
  • nokia nokia nokia
  • sony Ericsson bence teknolojik olarak en iyi çünkü nokia her modelde bir önemli özellik eklemeyi unutur ve bunu aynı modelleri tekrar tekrar tuş yerlerini değiştirerek çıkarır ama nokiada iri ve sağlam telefon yapar, siemens e gelince 2 adet modeli dışında dierleride çürük elma çıktı
    gönlüm piyasadakilerden
    SE k700 s700, samsund d500.
    çıkacak olanlardan sade ve sadece SE W800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXcellent x -- 23 Nisan 2005, 22:26:46 >
  • en kral telefon p910.üretende sonyericsson olduğu için sonyericsson,p910'u üreterek diğer firmaların eline vermiştir..
  • bence direkk ericsson derimm
  • ericsonu yeni telefonlarını bilmiyom ama nokianın kiler çok kalite mesala 6630 7610 falan

siemens sakın alma sx1 dışında ondan daha iyi yaptıkları telefon yok.. Bizim arkadaşın biri siemens aldı tamirden zor geliyo. hem elinde kalır arkadaş 250 ye almış ama şimdi 110 veriyorlar hiç tavsiye etmem

• ben markayada değil özelliğe bakarım. Sx1 kulanıorm olmayan bi özellik yok bu yuzden telefonumu değiştirmiorm ve 2. el benim için önemli değil. sx1 gibi bi telefonu nokia çıkarsaydı nokia alırdm. marka hiç önemli değildir.. ayrıca senelerdir siemens kullanıorm ve hiçbiri sorun çıkarmadı. Nokia'nın tek avantajı 2. el piasası. SE ise sony nin teknolojisini kullanıor ama k700 gibi bi telefonun içine mp3 player koyuor ve 60 mb hafıza verior mantıksızlık yapıor... en ii marka bi işi tam yapan markadır. Siz karar verin..
  • Beton derken haklısın Odun veya Takoz da denilebilir :)

quote:

Orjinalden alıntı: ce_za

yaşasın sony ericssoon ama nokıa yada dicek lafımız yok beton gibi telefon yapıyolar walla
  • SE düştü gözümden bnm walla 3 aylık t630um war adamlar bna en fazla 180 weriolar.3200'ı 1 yıl kadr kullndm 180ytl'ye sttm.adam dedi SE'nin fiatı hmn düşüo die o yzden artık SE çok zor alırım.NOKİA daha iiii bna göre artık ama yinede nokianın bazı telefonları çok kaba
  • ...NOKİA...+3230

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 24 Nisan 2005, 15:23:36 >
  • Se tabiki
  • Hadi kızıştıralım biraz ortalığı.
    Samsung ve Motorola teknolojide hiçte geri değil.
    Hele motorola.90ların sonunda Nokia takozlarla uğraşırken adamlar minicik telleri piyasada dolaştırıyordu ve karizma tavandı.Ses kaydı ve sesle arama ,sesle menüye ulaşma konusunda kimse yanına yaklaşamıyordu.Şimdi ise V3 (100 metre bluetooth) ve incelik ile kimse yarışamıyor.398 ses ve müzik ile zirve.
    Samsung için birşey söylememe gerek bile yok.Adamlar bangır bangır geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 25 Nisan 2005, 12:05:48 >
  • valla ben yaklaşık 1 aydır 6630 kullanıyorum ve telefon konusunda hiç bi şikayetim olmadı ki kamerasıda oldukça başarılı gece manzara çekimlerinde bile inanılmaz sonuçlar veriyor bi arkadaşımda p900 kullanıyo güzel telefon ama çok büyük ve kalemsiz kullanımı imkansız gibi

sonuç olarak nokia hemen hemen çıkarıdığı her telefonda başarı sağlarken sonny ericsson bunu sadece 1-2 modelinde yakaladı bence nokia uzak ara önde bu teknolojide
  • NOKİA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.