Son 1 gündür cep telefonuma hic bir şekilde email gelmiyor dün ise gelen email cep telefonuma 6 7 saat sonra geldi.Bugune kadar sorunsuz kullanıyordum .Sanırım ovi nin yada nokia messaginin kendı serverlarıyla alakalı bir durum ?
Böyle birşey yaşayan var mı ?. Ve ya Nokia messaging kullanıp sorunsuz simultane emailleri gelen var mı ?
Bazen ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Mailler geç geliyor, ya da gönderip almada bişey değişmiyor mail geldiği halde. Program görünüm olarak güzel ama stabil çalışmıyor. Yolda bırakması muhtemel. O yüzden tarayıcıdan kullanıyorum çoğunlukla. Ama mail for exchange de hiç sıkıntı yaşamadım.
Mail for exchange de push die tabir edilen uygulama değil sanırım , yanı her seferinde el ile email e baglanıp mail geldimi gelmedimi diye kontrol etmeniz gerekiyor diye biliyorum. System Seven diye bi uygulama varmıs onuda indirdim ama oda hafıza kartına kayıt secilmiştir,seven acılamıyor diye sacma bir hata veriyor.
Ne kadar mutluydum ben nokia messaging le yaa :(((..var mı başka güzel uygulama bilen ? mail geldiği an anında cep telefonunada bildirim gelen ?
Mail for exchange push mail gibi calisabiliyor. Belirlenen periyotlarda maili otomatik olarak kontrol edip gonder/al yapabiliyor veya manuel de calisabiliyor. Ben mesai saatlerinde saat basi, mesai saati disinda dort saatte bir senkronize edecek sekilde ayarladim ve sorunsuz kullaniyorum.