Şimdi Ara

Nokia Lumia Windows Phone Decode Error Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorun yeni başladı video izlerken ileri sarmak istiyorum decode error yazıyor.Nasıl halledebilirim bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam telefon modeli surumu nerden video izlerken falan biraz bilgi verirseniz sorunu cozmeniz daha kolay olur

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Hocam telefon modeli surumu nerden video izlerken falan biraz bilgi verirseniz sorunu cozmeniz daha kolay olur

Hocam öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ediyorum.Lumia 520 de herhangi bir videoyu açtığımda ileri sardığımda bu hata geliyordu.Bazen videoyu bile açmıyordu.Bu sabah güncelleme gelmiş düzelttim.Bu hata ile karşılaşıldığı zaman 1 veya 2 gun sonra güncelleme geliyor duzeliyor

• kokoll K kullanıcısına yanıt
    Ilginc. Daha once benim basima hic gelmedi , forumda Bu sorunu yasayanda gormedim. Sizin cihaza ozel olabilir. Ama 520 anakonuya sorabilirsin. Duzeldiyse sorun yok

• 1 gb ram li 525 im de bile var bu hata. Tek çozum sekmeyi kapatıp tamamen yeni sekmede açma yada cihazı baştan başlatma.

• aynen 520 bendede var. youtubede felan aniden video kesilip bu hatayı veriyor :/
  • Decode error sorunu nasıl çözülüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokoll

Arkadaşlar bu sorun yeni başladı video izlerken ileri sarmak istiyorum decode error yazıyor.Nasıl halledebilirim bilen varmı?

Arkadaşlar bu sorun yeni başladı video izlerken ileri sarmak istiyorum decode error yazıyor.Nasıl halledebilirim bilen varmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.