Arkadaşlar 3-4 gün evvel nokia lumia 620 aldım.Telefon beklediğimden güzel çıktı fakat win8 phone ilk defa kullanıyorum ve bi konuda takıldım.Sorunum eski smbyian işletim sistemli nokia telefonumda facebook sohbet uygulamasından face girdiğimde ve sınırsız face+twitter+20mb tarifesi olduğunda 20 mb kotaya dokunmayıp facede 100 mb kullanım bile yapsam sınırsız face paketinden gidiyordu.Bu telefonu alınca face uygulamasını indirirken saten hotmail hesabı istio ve kapatılmıyor bu ikisi saten o 20 mb kotayı alıp götürüyor.Sonra telefonu sıfırlayıp hesap ekleden facebook hesabı yaparak yaptım bu sefer eski telefonumda olduğu gibi sınırsız face paketinden kullanmaya başladı fakat gene arada 200-300-500kb kullanıma göre gidiyor bişeyler anlamsız şekilde ve bütün arka plan uygulamalarını kapattığımı düşünüyorum.Sorum;
1.Bu telefonu kullanırken illa internet paketimi kullanmalıyız sınırsız face paketi bu telefonda iş görmezmi yoksa benim bilmediğim bi ayarmı var yoksa akıllı telefonların hepsi sebebsiz internet harcarmı?
2.Her ayarı yaptık olmadı diyelim gene bi türlü mb yio bu windowsun benden habersiz internete bağlandığımda mb götüren arka plan uygulamalarını programla veya başka bişeyle kapatma ihtimalimiz varmı?
Bilen varsa cevaplayabilirmi dediğim gibi win8 phone pek bilgim yok suanda saten hotmail hesabı alınmıs deil telde saten gerekte yok sadece face için net kullanıyorum face paketiyle kullanmanın bi yolu varmı die sormak istemiştim konuyla ilgili bilgisi olupta yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
qaanx
kullanıcısına yanıt
İnternet explorer den gir gitmez Kardeşim..😅😊😊😊😊😊.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kişilerini Facebook ile ilişkilendirdiysen o mb leri götürür
quote:
Orijinalden alıntı: FenereSevdalı
Kişilerini Facebook ile ilişkilendirdiysen o mb leri götürür
Arkadaşlar kişilerle facebook hesabını eşitlesemde eşitlemeyip tarayıcıdanda girsem mb gidiyor malesef siz mb gitmeden sınırsız face paketini kullanabiliomusunuz yoksa internet paketiylemi kullanıosunuz?