Şimdi Ara

NOKİA LUMİA ALACAKLAR OKUSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bildiğiniz gibi Nokia Lumia 'ya gelen şikayetler bitmek bilmiyor aslında haklılarda adamların hatası çok basit bir hata idi herkez önce mağazayı geliştirip sonra sürüm geliştirirken Micosroft sürüm geliştirdi mağazayı yeni yeni geliştiriyor tamam telefonları güzel lafım yok bende şuan kullanıyorum l620 ama pişmanmıyım evet pişmanım çünkü cidden mağazadaki her uygulamada mutlaka hata var öteki mağazalara göre zaten çok çok geride ama onun dışında alo yapıp kapatcam sadece fotoğraf çekcem diyorsanız kullanmakda sıkıntı çekmezsiniz zaten telefonları hızlı ben 620 625 630 720 ve de 920 üzerinde denedim sistemi açıkçası hızlıydı onun dışışında bilmediğim şeyleri varsa sizlerde söyleye bilirsiniz benden bu kadar almanızı hiç tavsiye etmiyorum ama sizin fikriniz



  • Sertöz41 S kullanıcısına yanıt
    Walla ben Ericsson a1018 zamanlarından tut T18 lere nokia 8210dan iphone 3 ve 4 lere kullandım
    Suan bu mesajı note 3 neo ile yazıyorum. En güzel kullanım Windows Phone. Walla en karışık ve zor olan android. Bunu eşime verip 520 ile devam etcem.

    Iki saattir doğru düzgün mesaj yazdırmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam burda haklısınız şuna lafım yok en zor ve en karışık olan android ona lafım yok afedersiniz ama iphone de özürlü telefonu gibi kullanması çok kolay ama sana cidden söylüyorum lumia almana birşey diyemem senin özgür fikrin ama eşiniz uygulama kullanıyorsa örneğin facebook denmesi reklama giriyormu bilmiyorum ama o uygulamada bile hata var güncellenmiyor felan bir sürü hata var oyun oynicak ise eşiniz hiç mağazaya bakmasın bile xbox oyunları bile atıyor şuan bir oyuna sardım turnuvada 1. lik maçında atıyor sürekli bende birşey yapamıyorum drift mania serisinde felan her oyunda hata var her oyunda mutlaka ama mutlaka hata var ben şahsen iphone kullanmayı tercih ederim çok kolay ve kullanışlı modern bir telefon
  • Bu hafta itiraf haftası oldu sanırım Mağaza ha diye gelişmeş yavaşça olur microsoftun asıl yapması gereken sistemi geliştirmektir . Şuan wp8.1 gdr1 oldukça yetersiz geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 13 Ekim 2014; 23:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertöz41 S kullanıcısına yanıt
    Mağaza konusunda haklısın.

    Bizde oyun yok.oyun oynayacak vakit yok. Facebook kullanılıyor.

    Mağaza sıkıntı ama düzelir. Kaç sene oldu ki windows Phone 8. Diğerleri kaç yılda yol aldı tabi.

    Windows Phone 6 yı sayma. Duşun bak onu bile kullandım arada. O berbattı.

    Adam akıllı yahoo ve gmail olsa onada razıyım. Flipboardu ramsizlikten yükleyemiyorum.

    Bizim gibi düz adamlar için wp en güzeli bak bunu 520 ile yazdım missss....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bilirsiniz karanınıza saygım sonsuz sizin gibiler için güzel geliyor olabilir :D
  • Lumia androide göre daha stabil ve güzel.. Ben mağza yetmiyor yaa diyenleri pek anlamıyorum.. Wp mağzada whatsaap olduğunu bilmeyen adamlara denk geldim arkadaş eline alsa wp telefon görecek temel uygulamaların hepsinin wp mağzada olduğunu.. Ha el alem cep telefonuyla uzaya çıkmak istiyorsa ayrı konu tercih meselesidir bişe diyemeyiz..

    Ozetle wp8.1 şarj süresi hariç akar :) ama o sorun hangi telefonda yokki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP fiyat/performans telefonudur sizi kazıklamadan elma gibi ve kasıp bekletmeden-virus olamdan-güvenli şekilde robotta da bunlar yok zaten, gerekli olan temel işlevleri sunar antin-kuntin oyundu suydu buydu diye isterik kız tavırları ile buraya gelmeyin :) gidin uygulama yapımcılarına derdinizi anlatın :) ha temel uygulamalarda sorun varsa sizin kullanım hatanız yada farklı beklentileriniz vardır gidin diger sistemleri alın boyunuzu görün derim :)
  • Ben uygulama yok diyenleri anlamıyorum temel uygulamaların hepsi var ayrıca bu uygulamaların alternatifleri bile var clash of clans yok diye mağazaya çöp diyen gördüm sanki wp için çok önemli birşeyde ahkam kesiyorlar facebook daha dün güncelleme aldı birde güncelleme almıyor diyorsunuz biraz araştırma yapın windowsphonehaber.com'u takip edin bir zahmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wp nokia adı altında sempatik geliyor insanlara. Zeiss lens ve nokia kalitesi wp sistemini sattırıyor.Nokia ya fotoğraf makinesi gözüyle bakanlar oluyor.Elinize telefonu ilk aldığınız sağına soluna bakıp direk kamerayı açmayan kimse yokturdur. Telefon olarak wp li bi nokia lumia 930-1520 gibi üst sınıf telefonlar parasının hakkını veriyor.Android tabletim var,internette gezinip film izliyorum o kadar.Eğer sosyal medyayı kullanan sosyal insanlarsanız nokia lumianın kamerasına ihtiyaç duyarsınız.İnternet performansı için lumia yeterli.gps navigasyon haritalar için nokia lumia yeterli.Wp nun arkasında microsoft olmasaydı kimse yüzüne bakmazdı telefonun üzerinde nokia yazmasaydı kimse lumia almazdı.

    Lumia 1520-930-1320-925-920-820-720-625-620-525-520 vs diye giden bir sürü telefonu var.Android üreticileriyle kıyasladığınızda s3-s4-s5-note 1-2-3-4.z-z1-z2-z3-m-m2 vs vs bir sürü telefonu var.Google ın saf android telefonları nexus 4-nexus 5 dışında adam akıllı güncelleme alan telefonlar yok.Karşılaştırma yapacak olursak.Lumia 930-1520-925 ve nexus 5 i karşılaştıralım.Sistemin oturması sebebiyle nexus 5 ama kamera sağlamlık kaliteli telefon ve renkler açısından lumia tercih edilir.

    Wp diyince akla nokia gelir.Android diyince akla samsung geliyor.Nexus ne diyenler var.Tabi aynı durum nokiayı bilip wp ne diyenlerle de dolu olacak

    Benim aradığım özellikler.1-Sağlamlık 2-Kamera 3-İnternet hızı 4-Şık ve renk seçenekleri bol bi telefon.Lumia hepsini karşılıyor.

    Android nexus 5 te ise saf android güzel ve oturmuş sistem güncel kalması.Güncel diyorum çünkü android telefonların çoğu güncellenmiyor.Wp iyi veya kötü güncellemelerini tüm telefonlarına veriyor.

    Kısaca güzel ve sağlam telefon için wp.Sıkılmamak için android tablet




  • bune ya adamlar wp yi kötûlemek için özel çaba sarf ediyor bizde biliyoruz eksikleri olduğunu ama her gün her gün aynı konular açılmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fanboylarda bir konudanda çıkmasın. Yahu anladık stabil ama yetersiz işte.

    Facebookta fotoğraf yüklerken ana ekrana dönünce neden yüklemeye devam etmiyor. Ekran koruyucu modunda bile yükleme devam etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sıkıcısınız!!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.