Şimdi Ara

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
484
Cevap
2
Favori
23.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia Türkiye müdürü 1600-2000 TL arası giriş yapıcak dedi.
  • 1600 olarak gelsin bekliyoruz Türkiye stoklarına Haziran da olur mu ? sırf bu telefon için bekliyorum 925 almaktan vazgeçtim gelsin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsaLhsN

1600 olarak gelsin bekliyoruz Türkiye stoklarına Haziran da olur mu ? sırf bu telefon için bekliyorum 925 almaktan vazgeçtim gelsin artık

Röportajda temmuz dendi diye hatırlıyorum ama emin değilim.

Edit: Baktım şimdi tekrar, temmuz başında demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 3 Mayıs 2014; 23:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Orijinalden alıntı: unsaLhsN

1600 olarak gelsin bekliyoruz Türkiye stoklarına Haziran da olur mu ? sırf bu telefon için bekliyorum 925 almaktan vazgeçtim gelsin artık

Röportajda temmuz dendi diye hatırlıyorum ama emin değilim.

Edit: Baktım şimdi tekrar, temmuz başında demiş

Bende az önce aşağıdaki siteden okudum haziran gibi avrupa ile aynı bekliyoruz demişler.

Neyse şunun şurasında ne kaldı :)

http://www.phonetr.com/windows-phone/lumia-930-ozellikleri-ve-inceleme/

• Elini çabuk tutsa iyi olur yoksa telefon eskiyecek ve benim gibi birçok kişi vaz geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutismail kullanıcısına yanıt
    Telefon Türkiye'ye gelip biz alana kadar Nokia yeni bi model tanıtacak (935, 1030, 1820 vs) ve ben yine beklemeye devam edicem

Edit: Bu arada Cortana'nın Türkçe dil desteği alması için oylama başlatıldı. Aşağıdaki linkten oy vererek destek olabilirsiniz.

http://cortana.uservoice.com/forums/249009-general-cortana-feedback/suggestions/5876000-add-and-support-turkish-language-in-cortana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 4 Mayıs 2014; 11:49:56 >

• Bu telefonu bekliyorum. Suudi arabistandayim. Ama neden bubkadar gecikio onu anlamadim.

• Hepimiz bekliyoruz haziranda gelse çok güzel olacak ne kadar geç gelirse o kadar müşteriyi kaybı olacaktır.
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Listeye +1 lütfen
  • 920 kullanıcısıyım ama gel artık 930 seni bekleyenler var :)

• Renkler açısından böyle resimler daha iyi olur karar vermek daha kolay oluyor.

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL]

♦[ NOKIA LUMIA 930 ALMAYI PLANLAYANLAR KULÜBÜ ]♦ --ŞİMDİDEN YERİNİ AL-- [İMZA EKLENDİ , KONU GÜNCEL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsaLhsN -- 4 Mayıs 2014; 18:22:18 >

• glance ekranı kesin yokmuş

920 nin çok beğendiğim dizayn öğelerinide daha kötüleri ile değiştirmişler ben pek sevmedim bu telefonu
  • Şu renklerin arasına mavi tonlarını eklemediler bi türlü, gelse direk atlıyacam. Gerçi Lumia 920'de vardı ama o da Türkiye'ye gelmemişti

• WP işletim sistemli telefonlar hala androidin gerisinde. 20 mp arka kamera var ön kamera komedi gibi. Çinli firmalar 13 mp ön kamera koymuşlar. Çinli firmaların i eski kötü şöhreti telefonlar ile tam tersi konumda. Oppo, huawei,xamio, one plus örnekler. Nokia bu gidişle daha çok geride kalır. 9.8 mm kalınlıkta ne iş arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: splendiferious

WP işletim sistemli telefonlar hala androidin gerisinde. 20 mp arka kamera var ön kamera komedi gibi. Çinli firmalar 13 mp ön kamera koymuşlar. Çinli firmaların i eski kötü şöhreti telefonlar ile tam tersi konumda. Oppo, huawei,xamio, one plus örnekler. Nokia bu gidişle daha çok geride kalır. 9.8 mm kalınlıkta ne iş arkadaş.

En iyi kamera ve fotoğraf özellikleri Nokia da..Kasma,donma,takılma istiyorsan android alacaksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hagi03

quote:

WP işletim sistemli telefonlar hala androidin gerisinde. 20 mp arka kamera var ön kamera komedi gibi. Çinli firmalar 13 mp ön kamera koymuşlar. Çinli firmaların i eski kötü şöhreti telefonlar ile tam tersi konumda. Oppo, huawei,xamio, one plus örnekler. Nokia bu gidişle daha çok geride kalır. 9.8 mm kalınlıkta ne iş arkadaş.

En iyi kamera ve fotoğraf özellikleri Nokia da..Kasma,donma,takılma istiyorsan android alacaksın...

Üstat sony den sonra en iyi olabilir eyvallah ben kötü demedim. Ama 20 mp lık arka kameraya 1.2 mp lik ön kamera yakışmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hagi03

quote:

Üstat sony den sonra en iyi olabilir eyvallah ben kötü demedim. Ama 20 mp lık arka kameraya 1.2 mp lik ön kamera yakışmıyor.

Dandroid'te 8 mp ön kamera yapıyor da ne oluyor . 4 sene android kullanmış , 2 sene developer olarak rom geliştirmiş birisi olarak androidin git gide üretici eline geçtiğine ve bada wada gibi closed os sistemlere yaklaştığını söyleyebilirim . Bu olay ilerde androidin önünü kesecek ahanda buraya yazıyorum 2-3 sene sonra görücez ondan sonra 148 mp ön kamera 582 arka kamera yapsada kurtulamıyacak

• Şöyle $ ile alınabilecek bir yerden denk getirirsem direkt alacağım şu telefonu, LG G2 den memnunum ama, o turuncu yedi bitirdi beni, tabi G2 gibi ince çerçeveli olması da önemli bide windows phone denemek lazım, haa bide kamera ya, oohoo amma neden varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Şöyle $ ile alınabilecek bir yerden denk getirirsem direkt alacağım şu telefonu, LG G2 den memnunum ama, o turuncu yedi bitirdi beni, tabi G2 gibi ince çerçeveli olması da önemli bide windows phone denemek lazım, haa bide kamera ya, oohoo amma neden varmış

G2 iyidir , bence en iyi android cihaz . %100 emin değilsen telefon değiştirme konusunda g2 ile devam et yoluna bir süre

• kaliteli ön kamera, muhtemelen başka bir telefonla gelecek.
    nokia hiç bir zaman, bütün özellikleri aynı telefona toplamıyor, mutlaka eksik bıraktığı bir nokta var. daha doğrusu kendi koyduğu çıtayı asla aşmıyor.
    misal 41mp 6" veya 5" telefon çıkarmıyor, kamera isteyen 1020, büyük ekran isteyen 1520 alsın, ikisini isteyen 20mp lik 930 alsın ama onunda pili ortalama,iyi pil istiyorsan,kamera önemli değil diyorsan 1320 al diyor. muhtemelen bir sonraki telefonlarından birisi yüksek kaliteli ön kamerası olan ortalama bir telefon olacak.

930 ile ilgili tek dert fiyat ve pil perfomansı olacak muhtemelen. ben de 2000 lira civarı çıkacağını düşünüyorum, agreasif bir fiyatlandırma olursa 1800 gibi girer piyasaya. bu telefonun piyasada direk karşılığı Z1 ve Z1 ilk çıktığında fiyatı 2000+ üzeriydi. bu nedenle 1800-2000 gibi fiyatlar çok anormal olmayacaktır piyasa şartları için, üzülmeye hazırlıklı olmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.