Şimdi Ara

Nokia Lumia 925 mi Avea İnTouch 4 mü ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denim den sonra ısınma olayı baya Bi azaldı sanki. 925 al bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben kafayı koydum wp deniyecem de bazilari 735 al diyolar ben onun kasasını gilan pek beğenmedim ozellik olarakta 925 ten ustun değil sizce hangisini tercih ediyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Arkadaşlar ben kafayı koydum wp deniyecem de bazilari 735 al diyolar ben onun kasasını gilan pek beğenmedim ozellik olarakta 925 ten ustun değil sizce hangisini tercih ediyim??

pil sıkıntısı hariç mükemmel bir telefondur 925
  • 2 aydır avea telefonu kullanıyorum. fiyatına göre gayet iyi telefon. saatlerce oyun da oynadığım oldu hiç bir zaman ısınma problemi yaşamadım. şarjı normal kullanımda günü aşıyor ikinci günü de yarılıyor. zaten sayfasına girince değerlere bakabilirsin. ekranı çok net ve kaliteli. fotoğraf kalitesi de çok iyi ancak akşam çekilen video o kadar başarılı değil. oyunları genel olarak donmadan oynatıyor real racing de hiç takılma olmuyor ben genelde çılgın hırsız vs o tarz küçük oyunları oynarım ki onlarda da hiç sıkıntı olmaz. telefon genel olarak sağlam yapısı var ve çok şık bence. ayrıca aynı boyutta ki asus zf5 e göre çok daha küçük ve kibar. abim 2.5 yıldır nokia 520 kullanıyor bazen marketi deli ediyor diyebilirim. evet stabil bir platform ama aradığın çoğu şeyi bulamıyorsun. o bakımdan androidden şaşmamakta fayda var.
  • Ama operatör telefonu güncelleme vermezler lollipop gelmez diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuhoglu55 -- 24 Şubat 2015; 17:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhoglu55

Ama operatör telefonu güncelleme vermezler lollipop gelmez diye korkuyorum

Almayacak zaten güncel olarak 735 almanız en mantıklısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.