Şimdi Ara

NOKIA Lumia 925 Kullanıcıları Kulübü **LUMIA DENIM GELDİ** (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.528
Cevap
37
Favori
158.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vodafonun keyfini neden bekliyorsunuz. 16 gblik 925 ile 32gb lik 925 in rm kodu aynı ise , siz denim sürümünü flaşlayablirsiniz. Böylece sonsuza kadar vodafone olayından uzaklaşmış olursunuz , operatör telefonu olmaktan çıkar.

059T619 RM-892 VAR EURO TR CV BLACK

Yapacağınız telefonunuz türkiye Product Codes rm kodunu öğrenmek. Operatörsüz rm kodunu öğrendikten sonra navifirm ile denim orjinal güncellemesini indirirn.
    Daha sonra nokia care suit ile telefonunuza resmi romu kurun. Böylece hem denim olur hemde vodafone ile ilgili hiçbirşey kalmaz.

Yukarıda verdiğim product codu kullanarak , navifrm ile cyan sürümünü indirip telefonunuza kuracaksınız daha sonra ayarlardan güncellemeleri denetleyip direkt resmi denim sürümünü ile yükleyeceksiniz.

nasıl yapılır link
    http://forum.donanimhaber.com/m_85331968/mpage_220/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 16 Şubat 2015; 22:06:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Arkadaşlar vodafonun keyfini neden bekliyorsunuz. 16 gblik 925 ile 32gb lik 925 in rm kodu aynı ise , siz denim sürümünü flaşlayablirsiniz. Böylece sonsuza kadar vodafone olayından uzaklaşmış olursunuz , operatör telefonu olmaktan çıkar.

Yapacağınız telefonunuz türkiye Product Codes rm kodunu öğrenmek. Operatörsüz rm kodunu öğrendikten sonra navifirm ile denim orjinal güncellemesini indirirn.
    Daha sonra nokia care suit ile telefonunuza resmi romu kurun. Böylece hem denim olur hemde vodafone ile ilgili hiçbirşey kalmaz.

nasıl yapılır link

Brick olma olasılığı da var hocam ama... Beklemek en iyisi. Yine de 32'lik l925'ler üzerine flashlayabileceğimiz iyi bir rom biliyorsanız söyleyin, aklımızın bir ucunda bulunsun.

• quote:

Arkadaşlar vodafonun keyfini neden bekliyorsunuz. 16 gblik 925 ile 32gb lik 925 in rm kodu aynı ise , siz denim sürümünü flaşlayablirsiniz. Böylece sonsuza kadar vodafone olayından uzaklaşmış olursunuz , operatör telefonu olmaktan çıkar.

Yukarıda verdiğim product codu kullanarak , navifrm ile cyan sürümünü indirip telefonunuza kuracaksınız daha sonra ayarlardan güncellemeleri denetleyip direkt resmi denim sürümünü ile yükleyeceksiniz.

nasıl yapılır link

country rom product code aradım ama navifirm'e yazdığım zaman gösterdiği firmware version güncelleme listesinin yazdığı sitede 32 GB olarak görünüyor. country rom kodu bilen varsa yapalım 2-3 gündür arıyorum

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Ben 920 telefonuma nokia care suite ile 5 kez rom attım hiçbirkere brick mirick olmadı. Ben denemesem zaten önermem : )) Burada en önemli dikkat edeceğiniz şey rm kodunun aynı olması , yani gidipte 925 telefona 920 romu atarsanız telefonu elinize alabilrisiniz. Telefonunuzun rm kodunu öğrenip benzer rm kodlu rom yüklerseniz hiçbir sorun olmaz. Zamanında Türkiye cihazıma italya romu bile kurmuştum : ))

Bunlarda renklere göre türkiye 925 product kodları.... Dikkat edersen hepsinde rm 892 yazıyor. Renk farketmez isterseniz beyaz telefona siyah telefonun romu yükleyin önemi yok.

059T620 RM-892 VAR EURO TR CV WHITE
    059T621 RM-892 VAR EURO TR CV GREY
    059T7X2 RM-892 VAR EURO TR VODAFONE 32GB BLACK

Gözünü karartan bir arkadaş varsa denesin , mesuliyet kabul etmem. İyice araştırın kendi kararınızı verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 16 Şubat 2015; 22:17:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentscream12

32GB Denim güncellemesi olayını bir üst düzeye taşıyorum;

https://www.change.org/p/vodafone-türkiye-vodafone-dağıtımı-olan-32-gb-lumia-925-ler-için-denim-güncellemesi-artık-yayınlansın

Buyrun bir imza atın 1dk'nızı ayırıp, neyle karşı karşıya olduklarını anlasın sayın sorumsuz vodafone yetkilileri. Ayrıca forum üzerinden de destek olursanız güncellemenin yayınlanma sürecini kısaltabiliriz.

Forum linki:http://forum.vodafone.com.tr/t5/Di%C4%9Fer-Pop%C3%BCler-Markalar/Lumia-925-32GB-Vodafone-Modeli-%C4%B0%C3%A7in-Denim-G%C3%BCncellemesi/td-p/383589

İlginiz için teşekkürler

İmzaladım 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

quote:

https://www.change.org/p/vodafone-türkiye-vodafone-dağıtımı-olan-32-gb-lumia-925-ler-için-denim-güncellemesi-artık-yayınlansın

Buyrun bir imza atın 1dk'nızı ayırıp, neyle karşı karşıya olduklarını anlasın sayın sorumsuz vodafone yetkilileri. Ayrıca forum üzerinden de destek olursanız güncellemenin yayınlanma sürecini kısaltabiliriz.

Forum linki:http://forum.vodafone.com.tr/t5/Di%C4%9Fer-Pop%C3%BCler-Markalar/Lumia-925-32GB-Vodafone-Modeli-%C4%B0%C3%A7in-Denim-G%C3%BCncellemesi/td-p/383589

İlginiz için teşekkürler

İmzaladım 👍

Bende imzaladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

quote:

İlginiz için teşekkürler

İmzaladım 👍

Bende imzaladım.
    Imzaladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 16 Şubat 2015; 22:51:21 >

• quote:

Ben 920 telefonuma nokia care suite ile 5 kez rom attım hiçbirkere brick mirick olmadı. Ben denemesem zaten önermem : )) Burada en önemli dikkat edeceğiniz şey rm kodunun aynı olması , yani gidipte 925 telefona 920 romu atarsanız telefonu elinize alabilrisiniz. Telefonunuzun rm kodunu öğrenip benzer rm kodlu rom yüklerseniz hiçbir sorun olmaz. Zamanında Türkiye cihazıma italya romu bile kurmuştum : ))

Bunlarda renklere göre türkiye 925 product kodları.... Dikkat edersen hepsinde rm 892 yazıyor. Renk farketmez isterseniz beyaz telefona siyah telefonun romu yükleyin önemi yok.

059T620 RM-892 VAR EURO TR CV WHITE
    059T621 RM-892 VAR EURO TR CV GREY
    059T7X2 RM-892 VAR EURO TR VODAFONE 32GB BLACK

Gözünü karartan bir arkadaş varsa denesin , mesuliyet kabul etmem. İyice araştırın kendi kararınızı verin.

Hocam yapma ihtimalim var; ama 32gb telefona 16gb romu atıyoruz sorun olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 16 Şubat 2015; 22:55:39 >

• Rm kodları aynıysa telefonların donanımlarıda aynıdır , hafızanın az veya fazla olmasının pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Navifirmden indireceğin rom dosyası cyan olabilir daha sonra telefonun ayalarından güncelleme ile denime yükseltirsin. Belkide direkt olarak denim bile inebilir. Bu sunuculara o dosyanın yüklenip yüklenmediğiyle alakalıdır.

Denemek bedava arkadaşım , ben 920ye birçok kez bu program ile rom attım. Çeşitli sitelerde nasıl atılacağı zaten adım adım yazıyor. Ama dediğim gibi ben mesuliyet kabul etmiyorum.Ama şöyle söyliyeyim %99 başarıya ulaşırsın. Çünkü sanırım 32gblik telefonların vodafonlu olmasının sebebi sadece vodafonenun türkiye nokia disbiratörüyla anlaşmış olmasından geliyor. Yani yabancı ülkelerde 16 ile 32 ayrımı yok , 32liklerin cv romlu versiyonlarıda var. Buda 16 ile 32 liğin donanımlarının aynı olduğunu gösteriyor. ZAten iç donanım farkı olsaydı rm kodları farklı olurdu.

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f609/nokia-product-code-listing-navifirm-download-nokia-730-735-830-added-1660094/

Yinede üstüne basa basa söyliyeyim sorunluluk kabul etmiyorum ve bu işlemi yapınca telefondaki tüm verilerin formatlanır. Yedek almadan bu işe girişme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 16 Şubat 2015; 23:30:18 >

• quote:

Rm kodları aynıysa telefonların donanımlarıda aynıdır , hafızanın az veya fazla olmasının pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Navifirmden indireceğin rom dosyası cyan olabilir daha sonra telefonun ayalarından güncelleme ile denime yükseltirsin. Belkide direkt olarak denim bile inebilir. Bu sunuculara o dosyanın yüklenip yüklenmediğiyle alakalıdır.

Denemek bedava arkadaşım , ben 920ye birçok kez bu program ile rom attım. Çeşitli sitelerde nasıl atılacağı zaten adım adım yazıyor. Ama dediğim gibi ben mesuliyet kabul etmiyorum.Ama şöyle söyliyeyim %99 başarıya ulaşırsın. Çünkü sanırım 32gblik telefonların vodafonlu olmasının sebebi sadece vodafonenun türkiye nokia disbiratörüyla anlaşmış olmasından geliyor. Yani yabancı ülkelerde 16 ile 32 ayrımı yok , 32liklerin cv romlu versiyonlarıda var. Buda 16 ile 32 liğin donanımlarının aynı olduğunu gösteriyor. ZAten iç donanım farkı olsaydı rm kodları farklı olurdu.

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f609/nokia-product-code-listing-navifirm-download-nokia-730-735-830-added-1660094/

Yinede üstüne basa basa söyliyeyim sorunluluk kabul etmiyorum ve bu işlemi yapınca telefondaki tüm verilerin formatlanır. Yedek almadan bu işe girişme..

hocam şöyle bi sorun var ki navifirm'e bunu yazdığım zaman verdiği firmware version şu sitede vodafone karşısında yazan ile aynı. girişcem deneyecem ama mağazadan 6snap kalktı başarısız olursam onu tekrar indiremem o koyar.

edit: bu dediğim bi önceki mesajda yazan kodlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 16 Şubat 2015; 23:39:02 >

• 32 gb l925 kullanıcısı değilim ama bende imzaladım

• quote:

Rm kodları aynıysa telefonların donanımlarıda aynıdır , hafızanın az veya fazla olmasının pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Navifirmden indireceğin rom dosyası cyan olabilir daha sonra telefonun ayalarından güncelleme ile denime yükseltirsin. Belkide direkt olarak denim bile inebilir. Bu sunuculara o dosyanın yüklenip yüklenmediğiyle alakalıdır.

Hocam dediğiniz rom'u attım telefona, şu anda cyan ve 16gb tr romu var gözüküyor. Yalnız güncelleme kontrol ediyorum yok diyor. Neden alamıyorum hala sizce denim'i? :S

Edit: Tekrarlayacağım denetlemeyi sürekli, şu anda 2-3 dk'dır kontrol ediliyor diyor. Olursa helal olsun vallahi, 32gb'a hem denim yüklemiş olucam hem de vodafone'dan kurtulmuş...

Edit2: 32gb'a başarıyla denim güncellemesi alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 16 Şubat 2015; 23:58:41 >

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Firmware versiyonunun aynı olması birşeyi değiştirmez. Operatörlere göre firmware versiyonu değişmiyor. Orada dikkatli bakarsan 1020 turkcell romununda firmware verisyonu aynı , bu demek oluyorki sen sunucudan cyan versiyonunu indiriyorsundur. Firmware versiyonu işletim sistemi versiyonunu belli eder.

Ama sen bu cyan sürümü kurunca vodafonedan kurtulacaksın ayarlar kısmından güncelleme taratınca denim yüklenecektir.

Ama yine tekrar ediuorum aranızda bir arkadaş gözünü karartsın öyle yüklesin. Ondan gelecek yorumlara göre konudaki isteyenler aynısını yapsın. Bakalım kim kendini ateşe atacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 16 Şubat 2015; 23:59:10 >
  • ulabuneya U kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun, geldi denim vallahi. SS'ler geliyor 10dk içinde :D
  • quote:

Tebrikler Telefonda hafıza sorgulayınca hafıza 32gb olarak gözüküyor mu ?

• quote:

quote:

Tebrikler Telefonda hafıza sorgulayınca hafıza 32gb olarak gözüküyor mu ?

Evet, 32GB gözüküyor, bir problem yok. Denim'e değil de vodafone'dan kurtulduğuma seviniyorum
  • quote:

Firmware versiyonunun aynı olması birşeyi değiştirmez. Operatörlere göre firmware versiyonu değişmiyor. Orada dikkatli bakarsan 1020 turkcell romununda firmware verisyonu aynı , bu demek oluyorki sen sunucudan cyan versiyonunu indiriyorsundur. Firmware versiyonu işletim sistemi versiyonunu belli eder.

Ama sen bu cyan sürümü kurunca vodafonedan kurtulacaksın ayarlar kısmından güncelleme taratınca denim yüklenecektir.

Ama yine tekrar ediuorum aranızda bir arkadaş gözünü karartsın öyle yüklesin. Ondan gelecek yorumlara göre konudaki isteyenler aynısını yapsın. Bakalım kim kendini ateşe atacak

hocam 920 için country variant 0003 turkcell 0004 ile bitiyor aklımı karıştıran nokta bu. ama @Silentscream12 hocam yaptıysa yarın ilk müsait zamanımda hallediyorum ben de

• 6snap xap indirdim developer unlock ile atıcam telefona yarın için engel kalmadı şu an

neyse artık nsu yerine care suit ile atarız format atacağımızda, vodafone'un da allah belasını versin
  • Mission accomplished

Lumia 925 32gb üzerinde Denim

Kamera açılış hızı biraz daha iyileşmiş. Daha da bir halt yok :D Gerçi preview sürümü aşırı pil tüketiyordu, umarım o sorunda kalkmıştır.

NOKIA Lumia 925 Kullanıcıları Kulübü **LUMIA DENIM GELDİ**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 17 Şubat 2015; 1:23:09 >

• Herkese selam :)

16gb hafızası olan lumia 925 kullanıcısıyım bende. 3-4 ay oldu alalı. Aylar hatta yıllar olmuş foruma girmeyeli. En son htc hd2 modeli telefonumda rom konusuna baya kafa yoruyodum. o zamana kadar kullanmadığım rom kalmamıştı. beta sürümleri dahil 12 tane rom atmışım hd2'ye :)

pek inceleme fırsatım olmadı ama galiba bu telefon içinde rom atma konusu var sanırım. biraz önce güncelledim. denim filan bişeyler diyor. bi bakayım ben neler farkedicem.:D
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.