Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 ve 820 modelleri için Avrupa'da ön sipariş alımı resmen başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
9.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600 en fazla 1700 yapsınlar hatta sürümden kazansın 1500 e getirsinler yoksa samsung s3 yada iphone 5 alırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: darkside.tr

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
    quote:

Orijinalden alıntı: darkside.trbu telefonu almaya niyetleneyim diyorum da bu ağırlık ve kalınlık meselesini ne yapacağız??
    S ince ne oluyor? elimden düşürmemek için gittim plastik koruyucu aldım. yoksa düşüp parçalanması uzun sürmeyecekti. çok ince telefon iyi olmuyor. nokia yı eleştirecek şey kalmadı 3-5 gram ağır 3-5 mm kalın diye eleştirir oldunuz.
    Arkadas sen saka mi yapiyorsun, Bu ne sacma yorum. 3-5 gram agir dedigin telefon tam 185 gram.

ah pardon 50 gram :D şaka gibi olan sizsiniz. saçmalıyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

bu telefonu almaya niyetleneyim diyorum da bu ağırlık ve kalınlık meselesini ne yapacağız??

S ince ne oluyor? elimden düşürmemek için gittim plastik koruyucu aldım. yoksa düşüp parçalanması uzun sürmeyecekti. çok ince telefon iyi olmuyor. nokia yı eleştirecek şey kalmadı 3-5 gram ağır 3-5 mm kalın diye eleştirir oldunuz.

Arkadas sen saka mi yapiyorsun, Bu ne sacma yorum. 3-5 gram agir dedigin telefon tam 185 gram.

eskiden küçük mini telefonlar gözdeydi.Şimdi bakıyorsun galaksi not2ye telefon diyen var.Demekki bazı özellikler için kişisel yargılar değişebiliyor.Şahsen kalite ve eşsiz özellikleri için değil 50 100grama bile rağzı olurum.Nedir bu incelik ve hafiflik yarışı hiç anlamıyorum.iphone gibi çipleri kablolalaramı taşısınlar istediğiniz bu mu

Telefonun materyal dağılımına bakalım sonra niye ağırmış anlayalım.

Nokia Lumia 920 ve 820 modelleri için Avrupa'da ön sipariş alımı resmen başladı

• Klasik Nokia taktiği bir öğrenemedi gitti.Sanki Android cihaz sunuyor piyasaya.

• Onumuzdeki yaz ya nexus serisinden bi tel yada lg optimus g veye s4 cikaraa o tabiki 5" olmassa keske 4.5" olsa cok sekil olur galaxy s4 cok fenAaA1

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkside.trbu telefonu almaya niyetleneyim diyorum da bu ağırlık ve kalınlık meselesini ne yapacağız??

Sacmaladigim husus nedir? Fiziksel olarak emsalleriyle kiyaslandiginda 185 gramlik agirligi fazlabulmak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasarımı harika, 2000 tl. rakiplerini düşününce normal fiyat. Eğer iki telefon kullanma lüksüm olsa kesinlikle alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alp0007

Tasarımı harika, 2000 tl. rakiplerini düşününce normal fiyat. Eğer iki telefon kullanma lüksüm olsa kesinlikle alırdım.

Bakın 2. Telefon diyorsunuz, yani wp8 sistemi yeni ve ne yapacağını bilmiyoruz, market için kullanıcı kitlesi lazım, bu kitleyi bu fiyatla oluşturamazlar çok net... Hazırda iOS ve android gibi oturmuş sistemler var (kullanıcı kitlesi anlamında)
    Ben sıkı iOS hayranıyım ama wp8e destek vermeyi düşünüyordum, wp8in geleceğini daha iyi görüyorum fakat bu fiyatlarla giriş yapmak biraz kendi ayağına sıkmak gibi... 2000 tl segmentine İphone 5, galaxy note 2 kısa zamanda giriş yapacak, Amerikalı alsın wp8 onlarda sistem oturdu market ok ama ben Türk kullanıcı olarak o paraya İphone 5 alırım çok net...
    Lumia 920 Max 1500-1600
    Lumia 820 Max 1200-1300 olmalıydı
    Bkz: Sony Xperia S ve Sony xperia P, şu anda ne kadar sattıklarını bilmem ama piyasaya deli fiyatla girmek yerine makul sınırlarda girip bayağı sattı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000 TL den 1 TL aşağıya giremez. ama fiyatı 3 ay sonra düşer... S3 gibi.

quote:

quote:

quote:

quote:

Sacmaladigim husus nedir? Fiziksel olarak emsalleriyle kiyaslandiginda 185 gramlik agirligi fazlabulmak mi?

Arkadaşım git bi htc evo 3D'yi eline al,eğer kullanamayacak gibiysen alma bu telefonu.
    Ben 100grlık 5800 ve 170grlık evo 3D kullanıyorum,ağırlık hissedilse de yoracak,ağrıtacak kadar deği,aklıma bile gelmedi yani,siz iyice alıştınız android dünyasında öne geçebilmek-farklı olabilmek için girişilen hafiflik incelik yarışına. Çok ince galaxy s3 elime tam oturmuyor,biraz terleyince düşecek gibi oluyor,kayıyor,arkadaşın dediği gibi fazla ince telefon rahat olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkeler arası 920 - 820 arasında çok fark var, Lumia 820 ismi geçen ülkelerde ucuz ve birbirine çok yakın fiyat aralığında. İtalyadan LUMİA 920 almaya gidiyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: musti198080

imei kayit olaylari ciktiginda -avrupada öncü olduk....ilk biz yaptik onlarda yapacak denmiyormuydu??...arastirdim imei kayit kanununda birakin avrupayi dunyada bir ilk olmuşuz....avrupada varmi arastirin....bu kanun vatandaşı korumak adina mi çıkmıştı???(hiç sanmam) btknın imei numaralarını kayıt altina alması ilk başta tüketici lehine bir uygulama olarak lanse edildi. imei numaraları kayıt edilen cihazlar artık çalındıklarında btk cihazın iletişimini kesecekti. tabi bunun için de bir sürü hile bulundu. en basiti artık işe yaramayan ve kaydı yapılmış bir telefonun imei nosu klonlandı ve kaydın arkasına geçilmiş oldu.eee noldu telefonlarimiz guvenceyemi alindi?? ...etrafimizda cok fazla klonlanmiş telefon var..... o zaman amac neydi???tabiki vatandastan daha fazla para almak !!! fiyat avantaji sebebiyle yurt disindan getirilen cihazlara yenilerde 100 tl vergi geldi......bir pasaportla 2 sene icin 1 telefon getiriliyor... devlet resmen yurt ici yurt disi farketmez telefonunuzu distributorden alin diyor...dunyanin hangi ulkesinde boyle bir uygulama var ben bulamadim????....daha fazla vergi almak icin distrubutorlerin bu kadar simartilmasi hos degil (tamam garanti veriyorlarda bir telefondan aldiklari kâri dusununce insanin garanti maranti istiyesi gelmiyor) distributor kârı +devletin aldigi yuksek vergiler yuzunden bu duruma gelmis bulunmaktayiz..... tabiki vergide vermek gerek ...bu kadar cok mu orasi mechul

peki hiç düşündünmü cari açık neden verir bir ülke. böyle bol keseden sallamayın. dahası bir telefon sonuçta sen arabadaki vergi olaylarından haberdarmısın. bunun bir nedeni var emin ol milletten daha çok vergi almak değil aslında.

• Nokiadan bi cacık olacağına hala inanasım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky86 -- 28 Eylül 2012; 11:30:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: carnador

Kamera olarak iphone 5, galaxy s 3, htc one x i feci tokatlıyor ama..

merhaba

bu resmi kim çekmiş ?

biraz önce de DH de İP5 in testleri yayınlandı ve bir çok kişi ( daha 2 hafta öncesine kadar İP5 in S3 ile test ini bekliyordu , şimdi inanmıyorlar ) İP 5 hepsini tokatlamış,

Sadece resim olunca olmuyor , link - test merkezi vb bilgile var mı? NOKİA bu kamera işinde zaten " hatalı " reklamın cezasını laf oyunları ile unutturmaya çalıştı hatırlarsan,

Şahsi görüşüm eğer ip5 oradaki en kötü resim bile olsa ben LUMİA almam Android - ios 1 - 2 yıl daha risksiz bir platform..

• quote:

Orijinalden alıntı: stark_74

tr ye ne zaman gelirki?

TR da ilk girişler çok pahalı olacaktır. KASIM biterken alma şansı oldukça fazla

Ancak cep telefonu alacaklar 2013 - şubat / mart ı beklemeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Kamera olarak iphone 5, galaxy s 3, htc one x i feci tokatlıyor ama..

merhaba

bu resmi kim çekmiş ?

biraz önce de DH de İP5 in testleri yayınlandı ve bir çok kişi ( daha 2 hafta öncesine kadar İP5 in S3 ile test ini bekliyordu , şimdi inanmıyorlar ) İP 5 hepsini tokatlamış,

Sadece resim olunca olmuyor , link - test merkezi vb bilgile var mı? NOKİA bu kamera işinde zaten " hatalı " reklamın cezasını laf oyunları ile unutturmaya çalıştı hatırlarsan,

Şahsi görüşüm eğer ip5 oradaki en kötü resim bile olsa ben LUMİA almam Android - ios 1 - 2 yıl daha risksiz bir platform..

http://www.cultofmac.com/193174/the-iphone-5-vs-the-competition-which-camera-takes-better-pics-in-low-light/

• quote:

Orijinalden alıntı: web101

quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan Burada kaç lira olacak acaba,her yerde aynı anda satışa çıkmayacak mıydı bu telefon?
    burda en az 2000tl olur nede olsa dünyanın en zengin ülkesiyiz piyasaya çıkması konusunda hiçbir zaman ingiltere almanya vs ülkelerle aynı anda ülkemizde satışa çıkmaz en az 2 ay sonra piyasaya çıkar yani donanım vs eskidikten sonra çıkar hem daha pahalı al hemde en son kullan olacak iş değil birde şöyle bir söylem varya bir türk dünyaya bedeldir külliyen yalan aslında bir avrupalı bütün türkiyeye bedel diye düzeltilmesi lazım bazıları belki bana çok kızacak ama malesef durum bu mesela bir avrupalı gelir ülkemize kral gibi tatil yapar biz kendi ülkemizde tatilin t sini bilmiyoruz niye çünkü kendi vatandaşına üç katı daha pahalı satar sonrada gurur okşayıcı 1-2 söylemle ninniyle bizi yıllardır uyuttukları gibi uyutmayada devam ediyorlar

fiyatı iphone 5 le aynı. onunda burdaki fiyatı malum 3300 lira civarı, yani 2000 tl ye gelmesi biraz zor gibi.. bekleyip görücez.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.