Şimdi Ara

Nokia Lumia 920 alıcam ama kafam karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Androidden (Gm discovery) WP 'a geçmeyi düşünüyorum bunun içinde kafamda Lumia )20 var özellikle sarı rengi beni büyüledi resmen. Ama merak ettiğim konular var bunların başında kullanım süresi kulaklığa iletilen ses kalitesi ve kamera var. Kamera konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama müzik benim için gerçekten önemli. Daha önce test etme fırsatı bulamadım sizce Lumia 920 nin kulaklık performansı nasıl? Bununla birlikte olumlu ve olumsuz yönlerini söylerseniz çok iyi olur.

• Hocam bende 920 var iyidir fakat yeni modeller çıkacak 640-640xl. Fiyatlarıda 1000 tl altı. Bence gelmesini bekleyin. Güncel cihaz her zaman daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafana hindistan cevizi falan mı düştü ilk kez +yorumunu gördüm. ŞuanBenŞok

640 orta seviye bir cihaz olarak tanıtıldı,920 ise amiral gemisi olarak. Klasman farkı var

Ses olarak kulaklık çıkışı iyi,ekolayzır var. Onun dışında ahize sesi olsun,hoparlör sesi olsun şahane.

E kamera da dillere destan zaten.

• cangunner kullanıcısına yanıt
    Biz bu sistemin hem + sını hem - sini konuşuyoruz evlat hem + sını hem - sini

• İki cihazın sınıfı farklı cidden karşılaştırmak haksızlık olur. Cihaz halen güncelliğini koruyor ama beni düşündüren kısım cihazın 2-3 yaşında olması. Bu benim için dezavantaj oluşturur mu acaba? Çünkü bakıyorum arkadaşımın Lumia 625 i bile gayet stabil gayet akıcı çalışıyor.
  • Eski model almayın kötü telefon değil ama biraz daha beklerseniz ilerleyen zamanlarda bariz şekilde fiyatlarının daha da düştüğünü göreceksiniz...

• çok profesyonel çalışmalar yapmayacaksanız müzik konusunda sıkıntı yaşamazsın. 920 modelini ben de çok severim 3 yıl kadar önce ilk çıkınca almış 1 sene kadar kullanmıştım. Şu anda alınır mı dersen evet alınır ama fiyatının epey uygun olması koşuluyla. geçen teknosa da gördüm halen 1000 liranın üstünde fiyat yazmışlar. ancak ben teknosa yı dükkandan bile saymadığım için fiyat konusunda hiç bir şekilde dikkate almam. Sırf teknosa da bu fiyatları görüp windows a pahalı diye laf atanlar var:) hepsiburada.com da vardı ama onlar stokları tüketti. İnternette 700 lü rakamlara sıfır 920 bulunabilir. benim gibi windows phone ları çok çok seven birisi için fiyat güzel görünse de normal insana 700 lira çok. ayrıca dışa bombeli ekran camı, ağır ve kalın yapısını göz önünde bulundur derim. 470 liraya hepsiburada.com dan lumia 820 bakabilirsin. onun da sarı rengi var. ama illaki 920 alacağım dersen de hayırlı olsun güle güle kullan derim. Cidden çok sevdiğim bir üründür. dediğim gibi müzik konusunda sıkıntı çekmezsin. kendi ses iyileştirmesi ve ekolayzer ayarları var. kutudan çıkan kulaklık benim için ortalama veya ortalama altı bir seviyede. ama kullanmak isteyen kullanır. ancak müzikle ilgisi olan insan zaten kutudan çıkan kulaklığı kullanmaz. windows 10 güncellemesini de alacak cihaz. bir de ikinci el almayın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Merhaba arkadaşlar
    Androidden (Gm discovery) WP 'a geçmeyi düşünüyorum bunun içinde kafamda Lumia )20 var özellikle sarı rengi beni büyüledi resmen. Ama merak ettiğim konular var bunların başında kullanım süresi kulaklığa iletilen ses kalitesi ve kamera var. Kamera konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama müzik benim için gerçekten önemli. Daha önce test etme fırsatı bulamadım sizce Lumia 920 nin kulaklık performansı nasıl? Bununla birlikte olumlu ve olumsuz yönlerini söylerseniz çok iyi olur.

Hoparlörden ses istersen 920 kullanmadım ama 1320 tavsiye etmem Onun dışında Dolby Digital Kulaklık geliştirmesi var 1320,920 gibi orta-üst segment telefonlarda.Kulaklıkla iyi bir performans alırsın.920'nin camerası da Pureview ve Carl Zeiss lens destekli olduğu için öneririm

• abdullaharif kullanıcısına yanıt
    İkinci eli neden önermiyosunuz ikinci el düşünüyodum ben
  • agaçe A kullanıcısına yanıt
    çünkü sıfır fiyatı epeyce bir düştü. ikinci el alacaksanız bile 300 lira civrı olmalı ve temiz olmalı. İkinci el neden önermiyorum sorusunun bir cevabı da 920 eski bir model. çok az kullanılmış bulmalısınız. Garantisi bitmiş ve pil ömrü yarılanmış bir 920 mutlu etmez. Veya dediğim gibi 470 liraya lumia 820 almak , ikinci el 920 almaktan iyidir. Hepsiburada.com da var. orda yoksa gittigidiyorda falan uygun fiyata sıfır 820 var. 920 sevdiğiniz sarı renk 820 de de var. Ama temiz ve uygun fiyata 920 bulursanız neden olmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.