Merhaba 1000TL bütçem var. Nokia lumia 720 mi yoksa htc windows phone 8s mi alayim? Aradiğim öncelikli özellik kulakliği taktiğimda kaliteli ses almak. Yoksa ikisi de tırt mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: StyleSlayer
Merhaba 1000TL bütçem var. Nokia lumia 720 mi yoksa htc windows phone 8s mi alayim? Aradiğim öncelikli özellik kulakliği taktiğimda kaliteli ses almak. Yoksa ikisi de tırt mıdır ?
kaliteli müzik dinlemek istiyorsan kaliteli bir mp3 çalar alabilirsin kendine hocam,bu iki cihazı kıyasladığımızda htc 8s lumia 720 nin yanına gelemez kamera,dahili hafıza,batarya,ekran,navigasyon,bilengöz...yeterli sanırım :) ille de müzik kalitesini soruyorsan htc nin beats audio su var onun ses kalitesi 1 tık öndedir ama müzik dinleyecem diye de bu iki cihaz arasında kalınmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: tanseltan
quote:
kaliteli müzik dinlemek istiyorsan kaliteli bir mp3 çalar alabilirsin kendine hocam,bu iki cihazı kıyasladığımızda htc 8s lumia 720 nin yanına gelemez kamera,dahili hafıza,batarya,ekran,navigasyon,bilengöz...yeterli sanırım :) ille de müzik kalitesini soruyorsan htc nin beats audio su var onun ses kalitesi 1 tık öndedir ama müzik dinleyecem diye de bu iki cihaz arasında kalınmaz :)
orasi da öyle hocam hiç windows mobile e bulasmadan android devam mi etsem diye düsünüyorum
ben de arayı içindeyim,lumia 820 aldım ama kasa ağırlığı ve konuşurken ses kalitesizliği yüzünden çıkardım elimden.lumia 720 hoşuma gidiyor kamera,batarya,kasa olarak ama bugün arkadaşı lumia 520 aldı inceledim biraz mesaj yazarken yazılar 1-2 sn geç geliyor lumai 820 de boyle bişey yoktu demekki 512mb ram yeterli gelmiyormuş lumia 820 de işlemcide daha hızlı.bende androide devam edicem sanırım oyle görünüyor
windows phone nin gelismesi lazim hocam simdi alinmaz o zaman sağolun
quote:
windows phone nin gelismesi lazim hocam simdi alinmaz o zaman sağolun