Şimdi Ara

Nokia Lumia 620 400 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Nokia bunlar yüzünden battı :)

Nokia yi bi cinli sirket aldi sanirim yakinda oda androite gececek diye biliyorum ki gecerse de piyasadan daha ucuza olacagini tahmin ediyorum

nokiü'yı microsoft satın aldı. o da başkasına mı sattı? ayrıca geçen yıl androidmi iki model çıkardı zaten nokia.

geçen hafta microsoft nokia markasını ve ismini çinli bir şirkete sattı tekrardan. microsoft nokia markası altında "smart" olmayan düz eski tip basit nokia telefonlarını satıyordu sadece, bunu sattılar. akıllı telefon kısmını değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 26 Mayıs 2016; 6:46:38 >

• quote:

quote:

quote:

Nokia yi bi cinli sirket aldi sanirim yakinda oda androite gececek diye biliyorum ki gecerse de piyasadan daha ucuza olacagini tahmin ediyorum

nokiü'yı microsoft satın aldı. o da başkasına mı sattı? ayrıca geçen yıl androidmi iki model çıkardı zaten nokia.

Microsoft Nokia'ı almadı telefon bölümünü aldı. Microsoft Nokia'dan aldığı özellikli telefon departmanını Foxconn ve Finli HMD'ye sattı. Nokia markası Finlandiyalı Nokia aittir. Nokia bu yıl geri dönüyor Microsoft olan rekabet etmeme anlaşması sona erdi.

• Valla w10 ile adam olacak diye beklenen platformdan artık microsoft bile elini eteğini çekiyor. Kim böyle ölü bir yatırım yapar, merak konusu.
  • Lumia pişmalıktır...
  • Bedava verseler almam, insani kanser eder bu telefon..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia dual boot olmadığı sürece alınmaz
  • Bu sıcak fırsat olmamış pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM 512 MB alınmaz, 400 tl asla ve asla verilmemeli. Ben lumia 525 aldım 180 tl'ye sıfır gibi 1 sene garantili alınacaksa böyle birşey alınmalı. Lumialara fazla para verilmez. Ama benim aldığım lumia 525 şahane bir telefon.
  • quote:

quote:

foxconn satın aldı
  • Fiyatı ucuz değil. Dolayısıyla sıcak değil. Ram de 512 MB.http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_620-5147.php
  • rami çok düşük başınıza bela almayın
  • Hepsiburada'da Lumia 535 var. Hem yeni hem de Windows 10 sürümlü ve 439 liraya. Alacak olanlar onu alsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır wp kullanıcısıyım alacak arkadaşlara bilgi vermek amaçlı negatif yönlerinden bahsetmek gerekirse çoğu uygulama,oyun bize geç geliyor yada hiç gelmiyor en basit örneği instagram hala BETA dm,video paylaşma özelliği yok alternatif uygulamalar ile idare ediyorsun snapchat hala gelmedi,youtube uygulaması yok tarayıcıdan giriyorsun

pozitif yönleri ise telefonda kasma olursa direk uygulamaları sonlandırıp ana ekrana atıyor,ram temizleme,virüs koruma programları ile uğraşmıyorsun,ram tüketimi düşük sd kart takınca uygulama,resim,müzik,indirilen olarak 4'e ayırıp her birini telefona mı sd karta mı yükleyeceğini belirliyorsun.fazla uygulamayla işim olmaz, fazlada bütçem yok diyenler için alınabilir
  • adeleks kullanıcısına yanıt
    hem kısa hem öz olarak çok yararlı bilgiler vermişsiniz. teşekkür ederim, en azından kendi adıma.
  • Aynı fiyata benim 735i satabilirim. 1 yıl garantisi var. Meraklısına. Çıtır hasarsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

quote:

quote:

Microsoft Nokia'ı almadı telefon bölümünü aldı. Microsoft Nokia'dan aldığı özellikli telefon departmanını Foxconn ve Finli HMD'ye sattı. Nokia markası Finlandiyalı Nokia aittir. Nokia bu yıl geri dönüyor Microsoft olan rekabet etmeme anlaşması sona erdi.

Aynen Öyle Nokia ismi flan satılmadı Nokia geliyor ama ınsanlara anlatması zor daha teknolojı sıtelerı bunu anlayamazken

• 2.e 4s var
  • 200 tl olsa düşünürüm ama almam

windows olan telefona para verilmez
  • Lumia 925 kullanıcısıyım,garantili 2.el olarak 300 tl ye aldım,gayette memnunum.

Not : Bir sonraki cihazımda Lumia 930 olacak inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende lumia 525 var o kadar da kotu değil aynı seviyedeki android li telefonlar dan daha iyi kasma takilma yok evet uygulama sorunu var her uygulama yok AMA telefonlar guzel vede ucuz??/*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali800 -- 30 Mayıs 2016; 15:29:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.