Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
22.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 999TL hayırlı olsun...xt910 satıp direk alıyorum.
  • arkadaşlar tam fiyat performans ürünü 999 tl 6 inç nokia akıllı telefon için makul kaçmaz
  • ekran ips değil sanırım parlaklık ve canlılık açısından 1520 nin yanında biraz soluk kalmış bilgisi olan varmı panel konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

ekran ips değil sanırım parlaklık ve canlılık açısından 1520 nin yanında biraz soluk kalmış bilgisi olan varmı panel konusunda

ekran ıps,1520 nin ekranı çok iyi yanında öyle duruyor ama ekran gayet başarılı lumia 820den ppi olarak biraz önde örnek olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 925

bence daha iyi

öyle cihaza 5 mp Allah aşkına bu ne yaa 8 koy bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamera benim için kriter değil ama ekran kalitesi önemli şahsen lumia 925 in ekranını beğeniyorum umarım 1320 geri kalmaz review videolarda vasat görünüyor ppi değeri hakkında bilgisi olan varmı ?
  • 625 in büyümüş hali : ) Büyük ekrana aldanmamak lazım
  • Arkadaşlar Bende 925 Ve 1320 Arasında Kaldım Telefonda Yapacağım Şeyler Facebook Whatsapp İnstagram Youtube Sizin Anlıyacağınız İnternet Ağırlıklı Ve Büyük Ekran Seviyorum Ama
    Kamerası Düşündürüyor Youtube,da İzledim Video Çekimi Beni Tatmin Etti Fotoğraf Çekimi Nasıl Olur Merak Ediyorum Hiç Bir Yerde İnceleme Video,su Yok Cevaplarınızı Bekliyorum :)
  • arkadaşlar bu gün vatandan aldım siyah renk :) gayet güzel bir telefon stabil bildiğiniz gibi.ekran biraz büyük ama kullanılamaz diye bir kaide yok bence gayet hoş olmuş :) yine önümüzdeki günlerde küçük bir kullanıcı incelemsi yapıp editlerim :) (aynı zamanda 920 kullanıcısıyım) wp nin gelişmesini dört gözle bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

625 in büyümüş hali : ) Büyük ekrana aldanmamak lazım

1 gb ram,daha iyi işlemci,daha iyi ekran,daha iyi bekleme ve konuşma süresi,daha geniş ekran,daha yüksek ppi ve orta segment telefonu 999 lira ne olsun daha

• quote:

Orijinalden alıntı: burak190528

Arkadaşlar Bende 925 Ve 1320 Arasında Kaldım Telefonda Yapacağım Şeyler Facebook Whatsapp İnstagram Youtube Sizin Anlıyacağınız İnternet Ağırlıklı Ve Büyük Ekran Seviyorum Ama
    Kamerası Düşündürüyor Youtube,da İzledim Video Çekimi Beni Tatmin Etti Fotoğraf Çekimi Nasıl Olur Merak Ediyorum Hiç Bir Yerde İnceleme Video,su Yok Cevaplarınızı Bekliyorum :)

hocam ingilizce incelemeleri var ingilizcen iyi değilse bile video olduğu için anlarsın,fotoğraf konusunda kullanıcılar memnun,sensörü iyi çünkü makinenin,tabi çok iyi resimler bekliyorsan başka.telefonu savunmak için yazmıyorum bende hepsiburada yada kliksaya düşmesini bekliyorum,senden önce alırsam örnek foto atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

İşlemci Snapdragon 400 hiç değilse 600 olsa alınabilirdi.1 GB Ram olması biraz kuşku uyandırıyor bende,gerisi umrumda değil fotoğraf çekmem.

İnan donanım yeterli bu cihaza. 512 mb ram, 1 ghz çift çekirdek bile yeterli wp8'e.

Beni 2-3 sene götürse kafii.Tabi bu 2-3 sene süre zarfında çıkacak oyunları ve programları canavar gibi çalıştırması önemli.Geniş ekran yayıla yayıla kullanmak isterim.Ekran kartı konusunda bilgi var mı ?

o zaman 999 liralık telefona bakmayacaksın. gidip 1520 alacaksın 2200 liraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: WindowsPhone

Note 3 = Lumia 1520

Mega = Lumia 1320

değil değil. mega ile 1320 neredeyse birebir aynı ihtiyaca cevap veriyor ama note ile 1520 çoook başka. 1520 yi birinci jenerasyon note ile bile karşılaştıramazsın o kalem çok başka birşey ihtiyaca karşılık verme açısından.
  • Mesajım bulunsun.

Ekran pil fiyat mükemmel.
    WP ihtiyaçlarımın çoğuna uymuyor.
    8.1'de bunlar büyük oranda düzelir ve Mate 2 çok pahalıya ve kötü gelirse bu cihaz benim olur
  • telefonu alan yokmu hıc kullanıcı yorumu okuyamadım

benım de buyuk ekran alasm var samsung note 5.3 kucuk gelmeye basladı ayrıca androıdden sıkıldım

win 8 nasıl merak edıyorum en azından sureklı guzel guncellemeler gelebılır dıye dusunuyorum zarten oyun oynanamam telde yuksek performansa ıhtıyacm da yok
  • Arkadaşlar Lumia 1320 Carl Zeiss PureView Kullanıyor Mu Bana Skype Adresimden Lumia 1320 İle Çekilmiş Fotoğrafları Gönderirseniz Sevinirim :)
  • Benim gözümden kaçmış almış bulundum cihazı...3G üzerinden görüntülü arama yapmıyormuş...skype vb ile yapıyormuş...aldım ama direk soğudum cihazdan...kullandıgım bir özellikti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bayağı kurcaladım. Telefon çok güzel net hızı ne bileyim haritaları her uygulaması çok güzel fiyatıda 930 a var nette bence biraz bekelyih 850 e inince alın...

Not: kamerası inanılmaz kötü, ben sırf bu sebepten almıcam insanlara o dev gibi telefonda 5 megapiksellik bit kadar sensörü olan kamerası varmış dedirtip paramla rezil olamam... Gidin kamerasının nasıl olduğunu kurcalayarak görün...

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Arkadaşlar ben bayağı kurcaladım. Telefon çok güzel net hızı ne bileyim haritaları her uygulaması çok güzel fiyatıda 930 a var nette bence biraz bekelyih 850 e inince alın...

Not: kamerası inanılmaz kötü, ben sırf bu sebepten almıcam insanlara o dev gibi telefonda 5 megapiksellik bit kadar sensörü olan kamerası varmış dedirtip paramla rezil olamam... Gidin kamerasının nasıl olduğunu kurcalayarak görün...

Konuda resimler var, bence gayet iyi cekiyor. Sonucta telefon bu. Ona bakarsan 150 liralik foto makineside 2000 liralik telefonlardan iyi cekiyor.

Burda muhim olan ani yakalamak, duyanda elinde telefon, bahamalarda miranda kerr in resimlerini cekecen sanir. Bu fiyata, bu ozelliklerde ne alacanda bundan iyi cekim yapacak. Samsunglarin alayindan iyi cekiyor en azindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 10 Mart 2014; 19:56:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Arkadaşlar ben bayağı kurcaladım. Telefon çok güzel net hızı ne bileyim haritaları her uygulaması çok güzel fiyatıda 930 a var nette bence biraz bekelyih 850 e inince alın...

Konuda resimler var, bence gayet iyi cekiyor. Sonucta telefon bu. Ona bakarsan 150 liralik foto makineside 2000 liralik telefonlardan iyi cekiyor.

Burda muhim olan ani yakalamak, duyanda elinde telefon, bahamalarda miranda kerr in resimlerini cekecen sanir. Bu fiyata, bu ozelliklerde ne alacanda bundan iyi cekim yapacak. Samsunglarin alayindan iyi cekiyor en azindan.

Bence gayet berbat çekiyor kendim çektim gördüm. Hatta gm discoverydende kötü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.