Şimdi Ara

NOKIA hakkında birkaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar.. aslında tek tek başlıklarına yazacaktım ama sorularım 3 modeli ilgilendirdiği için bir başlık altında toplamak istedim..

ben E65 kullanıcısıyım ve NOKIA N95 8GB almayı düşünüyorum.. fakat ondan önce sormak istediğim birkaç soru var..

1) Nokia N95 8GB şu anda piyasada 1.400 - 1.500 YTL civarı satılıyor. garantili almayı düşündüğümden büyük ihtimalle NOKIA SHOP'dan ya da KVK'dan alacağım.. fakat aldığım bir duyuma göre N96 ve N99i 1 aya kadar girecekmiş Türkiye'ye(yanlış biliyorsam lütfen düzeltin).. Eğer N96 ve N99i piyasaya girerse N95 8GB'ın fiyatında ne kadarlık bir düşüş olur? (tahminen)

2) Nokia N82 2GB almayı düşündüm bir ara fakat arada büyük bir fiyat farkı olmadığı için vazgeçtim. Sizce N82 yerine 300-400YTL daha verip N95 8GB almak daha mantıklı olmaz mı?

3) Nokia E65 kullanıcısıyım demiştim.. telefonum daha 4 aylık ve kutusundan çıktığı dakikadan itibaren kılıfında taşıdım. NOKIA SHOP'dan almıştım. ekranında çizik, kasasında soyulma gibi donanımsal problemleri olmadığı gibi yazılımsal açıdan da hiçbir problemi yok. Kutusu, garantisi fln her şeyi mevcut. telefonun sıfır fiyatının 700YTL ortalama fiyatı olduğunu düşünürsek ben 450-500YTL'ye satabilir miyim E65'i?

cevaplar için tekrar teşekkürler..

• öncelikle bence o kadar parayı 8 gb hafıza için n95 8 gb ta vermemelisin sıfırı 900 ytl olan düz n95 almanı tavsiye ederim arada 600 ytl lik bir fark var sırf 8 gb hafıza yüzünden deymez diye düşünüyorum e65 ide 400-450 arası satabilirsin n96 vs çıkarsa bence 200-300 ytl lik bir düşüş olacaktır çünkü n95 1200 ytl civarındayken n95 8gb çıkınca 900-1000 ytl civarına geriledi
  • sadece 8GBlık hafıza olarak değilde ekranıda daha bi geniş o da güzel bir şey bence..

bide N95'e göre bildiğim kadarıyla menüleri daha hızlı çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 24 Mart 2008; 23:02:10 >
  • 1) N95 8GB' şuan 1200 ytl civarı nokia shoplar sömürgecidir, kvk genpa farketmez hepsi aynı telden çalıyo...0 n95'ler 900-950 YTL arası nette rahat bulursun
    N96 2008'in son çeyreğinde çıkacak N99i' diye bi telefon yok.

N82'nin artısı Xenon flaşı N95 8GB'ın artısı hafıza, ekran bence ben burda N95 8GB derim

E65'e 450 çok, vermezler
  • bugün bir yere sordum Turkcell'in dükkanıydı ve KVK'ydı sanırım ama kolpa bir dükkandı (mouse kulaklık flnda satıyorlardı). N95 8GB 1.210YTL dedi.. şaşırdım açıkçası ve altında kesin bir şey çıkar diye çıktım dükkandan...

sinir oluyorum bu tarz işlere yaw.. altından hep bir şey çıkacak gibi geliyor. tüketicinin satıcalara hiç güveni kalmamaya başladı artık..
  • Öncelikle Nokia N99i diye bir cep telefonu yoktur. N96'nın piyasaya sürülmesini ve döviz kurlarının biraz düşmesini bekleyebilirsiniz.
  • N96 piyasaya 2008'in son çeyreğinde gelecekse (kasım aralık ayları gibi düşünürsek), E65'i o zamana kadar 250YTL'ye satamam.. cebimdem her türlü daha fazla para çıkar diye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat hakkında bi soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dolar inişli çıkışlı biliyorsun şuan aslında 2 ay önce alcaktın ne alcaksan 800 ytl'ye 0 n95 verdiler
    2008 sonu yeni modeller gelince, elbet fiyatlar inecektir ya da doların keyfini beklicen
  • o zaman su halde N95 8GB almak en mantikli secim olacak.. ztn baska bi secenek yok. Ama N95 de olabilir.. fakat iste 8GB we daha genis ekran olmasi beni daha cok cezbediyor..
  • ekran ve gorunus diyosan,kamera cok da iyi olmasın,gece de cekmem ztn diyosan ozmn n95 8gb tabiiki
  • N95 gece gayet guzel cekiyor.. bu yorum ne icin anlamadim?
  • 1mt mesafeden ewt iyi çekiyo diyebilirsin..n82 nin gece çekimine inanmıyordum bnde.kendim satın alıp bizzat deneyince inan ohaaa diyosun yani...hele sıfır ışıkta..

xenon flaş la çekilen fotolarda flaş yansıması olmaz yada cok az olur.diğer led li flaşlarda ise flaştan gelen ışık yansıması daha da fazla olacağı gibi.xenon flaşlı modeller de renkler daha gerçekçi olmaktadır
  • xenon flas daha kuvvetli we pat pat pat die arka arkaya yananlardan mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

öncelikle bence o kadar parayı 8 gb hafıza için n95 8 gb ta vermemelisin sıfırı 900 ytl olan düz n95 almanı tavsiye ederim arada 600 ytl lik bir fark var sırf 8 gb hafıza yüzünden deymez diye düşünüyorum e65 ide 400-450 arası satabilirsin n96 vs çıkarsa bence 200-300 ytl lik bir düşüş olacaktır çünkü n95 1200 ytl civarındayken n95 8gb çıkınca 900-1000 ytl civarına geriledi

N95 8GB'ın farkı sadece hafıza değil

128MB SD RAM

1200mAh değerinde batarya

2.8" büyüklüğünde daha büyük ekran

Herşeyden önemlisi ram artışı nedeniyle internette dolaşırken veya arka planda uygulamalar açıkken kamerayı açtığında N95'teki hafıza dolu uyarısını almazsın

Fiyat olarak bakınca evet büyük para ve senin için acelesi yoksa yakın zamanda çıkacak olan 16 Gb dahili bellekli ve 30fps video kaydedebilen N96 için ayır paranı

• ewt ayrıca beyaz renktedir.led flaşlar biraz daha sarı renge dogru bir renk.

kimse yanlış anlamasın.n95 kotu çekiyo demiyorum ama gece çekiminde n82 xenon flaş tan dolayı baya bi iyi.

youtube kapalı değilse ve bu videoyu izlemediysen bi bak derim

http://www.youtube.com/watch?v=dd57Ki9N21M
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

öncelikle bence o kadar parayı 8 gb hafıza için n95 8 gb ta vermemelisin sıfırı 900 ytl olan düz n95 almanı tavsiye ederim arada 600 ytl lik bir fark var sırf 8 gb hafıza yüzünden deymez diye düşünüyorum e65 ide 400-450 arası satabilirsin n96 vs çıkarsa bence 200-300 ytl lik bir düşüş olacaktır çünkü n95 1200 ytl civarındayken n95 8gb çıkınca 900-1000 ytl civarına geriledi

128MB SD RAM

Herşeyden önemlisi ram artışı nedeniyle internette dolaşırken veya arka planda uygulamalar açıkken kamerayı açtığında N95'teki hafıza dolu uyarısını almazsın

Fiyat olarak bakınca evet büyük para ve senin için acelesi yoksa yakın zamanda çıkacak olan 16 Gb dahili bellekli ve 30fps video kaydedebilen N96 için ayır paranı

bilgilendirme icin tesekkurler.. fakat N96 ilk ciktiginda para werebilecegimi zannetmiyorum cunku dediklerinize göre 2 milyarin ustunde olur zannedersem.. N96 cikinca N95 8GB almak daha mantikli olacaktir. bugun bir telefoncuya sordum 1 hafta 10 gun icinde gelecek dedi.. dogru mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

128MB SD RAM

bilgilendirme icin tesekkurler.. fakat N96 ilk ciktiginda para werebilecegimi zannetmiyorum cunku dediklerinize göre 2 milyarin ustunde olur zannedersem.. N96 cikinca N95 8GB almak daha mantikli olacaktir. bugun bir telefoncuya sordum 1 hafta 10 gun icinde gelecek dedi.. dogru mu?

10 gün içinde geleceğini sanmam N96'nın.Ama N95 8gb ile aynı fiyatta olsalardı bile ben N95 8gbı tercih ederdim.Batarya farkı hafıza farkından daha önemli benim için.Sanırım bir de ülkemizde mevcut olmayan karasal yayın özelliği varmış.Kullanamadıktan sonra onun da bir önemi yok.Sadece diğerlerinin fiyatını düşürmesi bakımından beklenebilir bence N96...

• o da dogru peki N82 nin fiyati ne kadar?
  • @mens rea : tam kesin olmamakla birlikte yapılan incelemede en son bi rus sitesinde yapılmıştı..n95 8gb tan az sarj değeri vermedi n96..tabiikii bişi diyemeyiz içimizden birinin incelemesi lazım..bn kesin daha az olur diyemiyorum oyuzden
  • enigma ne kdra aldin n82yi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.