Şimdi Ara

Nokia GPS'li telefonlari olanlara Müjde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet .. ilginc bir haber daha dustu mailime bugun...

http://www.gpsbusinessnews.com/Nokia-Navigation-Gets-Free_a1992.html?preaction=nl&id=12998854&idnl=62129&

Nokia aldigi yeni bir kararla, OVI maps uygulamasini tum telefonlarinda ucretsiz olarak sunma karari almis..

bakalim telefonlari da bedava verirler belki :-)

Saygilar..

Alim K.

• Hemen harekete geçmişler.

5800 XM üzerindeki navigasyon yazılımını Ovi maps web sitesi üzerinden güncelledim. Versiyon 3.01den 3.03e yükselmesine rağmen arayüz komple değişmiş. Pek kullanışlı gelmedi, alışmak lazım.

Telefonun donanımı hali hazırda bir çok işle meşgul olduğundandır herhalde, yazılım biraz yavaş çalışıyor, pek akıcı değil (Garmin Mobile XT'den iyi yine de) Akşam eve gelirken yolda denedim. Rota dışına çıkınca aklını başına toplaması çoook uzun sürüyor. Bu süre içinde eski yola kafadan devam ediyor.

Zaten cepte olan bir cihazda ekstra güzellik olarak bulunması dışından bir esprisi yok bence. Daha çok fırım ekmek yemeleri lazım. Kesinlikle "hakiki" navigasyon cihazını tutmuyor. 99 liraya öylesine aldığım Cartel GPS bundan çok daha performanslı.

Ha bir de, telefonun ticari ömrü dolunca atmak yerine, hatsız olarak navigasyon cihazı gibi değerlendirebiliriz, bu da bir artı. Gerçi pek uzun ömürlü olmayacaktır, "end of life" hesabı.

• E71'de de bu yazılım çalışıyor mu? Deneyen arkadaş var mı?

Teşekkür ederim.
  • şu anda sadece belirli telefonlarda veriliyor e71 bunların içinde değil
  • n95 var mı içinde???
  • 5800 ı yeni aldım harita ve gps var bunlar ücretli mi.ayrıca bi sorum daha var ekranda sağ üst köşede simkart dolu uyarısı veriyo ama sim kart dolu değil.

yardımmm!!

kolay gelsin
  • arkadaslar denemeden yırum yapmayın e71 yukledım çalıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.