MERHABA ARKADAŞLAR TELEFONUMU ALALI 1.5 HAFTA OLDU BİR SORUNLA BOĞUŞUYORUM. 1. TELEFONUMDAKİ HARFLERİN MODU BÜYÜKTE OLMASINA RAĞMEN ÇOK KÜÇÜK GÖSTERİYOR BİR TÜRLÜ ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM 2. EKRANIN ORTA ALTINDA MESAJ SİMGESİ YANIP SÖNÜYOR BİR TÜRLÜ NE OLDUGUNU ANLAYAMADIM İLK ALDIĞIM GÜNDEN BERİ BÖYLE.
SORUNLARIMA YARDIM OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. İYİ FORUMLAR.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Birinci sorununu anlamadım ama ikinci sorununun çözümü için mesajlardan sms mesajlarına gel hepsini sil. O yanıp sönen mesaj simgesi gidecektir.
Ikinci yazdigin sorun yuzunden ben de kafayi yemistim Mesajlar kismindan Seceneklere gir SIM mesajlarini gir hepsini okundu yap veya sil.
cıhazını guncelle eger yenı surum warsa yoksa da surumu tekrar yukle
Optik Navi Tuşunun Çevresinde Bekleme Modundaki Yanıp Sönen Işığı: Menü -> Kontrol Paneli -> Genel -> Kişiselleştirme -> Bildirim Işıkları -> Beklemede Işığı Kapatırsanız Görmezsiniz.
Mesaj simgesi aslında SIM kartında mesaj olduğunu hatırlatmak için yanıyor.
Mesajlar > Seçenekler > SIM Mesajları'na girerek ordaki mesajları taşırsan yada silersen simge ortadan kalkıcaktır.
(Mesajları okumuş olsanda simge çıkıyor, sadece SIM'de mesaj var anlamında yanıyor zaten)
quote:
Orijinalden alıntı: Salvadore34
1. TELEFONUMDAKİ HARFLERİN MODU BÜYÜKTE OLMASINA RAĞMEN ÇOK KÜÇÜK GÖSTERİYOR BİR TÜRLÜ ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM
kontrol panelinde font manager var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme