Şimdi Ara

NOKİA E72 Eposta Kurma Sorunu Püf Noktasını Çözdüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
23.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asure2011

arkadaşlar hazıra konmadan önce biraz uğraşın istedim,bende aynı sorunları yaşadım daha önce.Çözümü veriyorum;adım adım takip edin olmazsa tekrar geri bildirim yapın ki çözüp çözemediğinizi bilelim arkadaşlar...

1-menü den e-posta ikonuna tıklıyoruz.

2-yeni posta kutusu ekle deyip pop 3 şirket e-posta adınızı yazarak yeni posta kutumuzu oluşturuyoruz.Şirket e-posta serverınızın tipini bilmiyorsanız outlooktan çok basit olarak öğrenebilirsiniz."Bak outlook 1 resmi"....şirket e-postası pop3 ise sihirbazın ilgili seçeneğini seçerek devam diyorsunuz.Bakınız hesap ayarları resmi.

diğer server tipleri için ilgili olanı seçin.mantık aynı...

3-şirket hesabını oluştururken outlooktaki ayarlarınız neyse aynısını telefona yazıyorsunuz.posta kutusunu oluşturduktan sonra posta kutusu ikonuna tıklayıp online olmadan ayarları seçiyoruz.internete bağlanmıyoruz.zaten bağlıyken ayarların düzenlenmesi için posta kutusu bağlantısı kesilsin mi diye soru soracaktır.evet diyerek internet bağlatısını kesip ayarlara geçin.

4-ayarlar< posta kutusu ayarları seçiyoruz.Yanında kırmızı yıldız olan e-posta adresim kısımına adresimizi giriyoruz.Posta kutusu ismi daha önce yazdığınız gibi çıkacaktır.İsterseniz buradan değiştirebilirsiniz.
    yanıtlama adresini boş geçiyoruz.
    ismim kısmını da boş geç,isteyen yazabilir,gönderdiğniz postada isminizin nasıl gözükmesini istiyorsanız buraya yazabilirsiniz.
    imza kapalı seçtim.isteyen ünvanını vs.kart vizit bilgisini buraya girebilir.

5-asıl önemli kısım burası, gelişmiş posta ayarları<gelen e-posta ayarlarını seçiyoruz.
    kullanıcı ismine şirket e-postasını yazıyoruz,şifreyi yaz,gelen posta sunucusu şirket outlook hesap bilgilerinizde ayarlar resminde verdiğim alandan mail.....com.tr şeklinde ki adresi giriyoruz.

6-erişim nok.kullanımda< daima sor u seç.

7-güvenlik< açık ( SSL/TLS ) yi seç.diğerlerini seçince bende çalışmadı. deneyebilirsiniz.
    8-bağlantı noktası standart seçtim.
    9-APOP güvenli oturum kapalı seç.Açık olunca almıyor diye hatırlıyorum.deneme yapalirsiniz.

10-şimdide giden e-posta ayarlarını yapılandıralım;

kullanıcı kimlik doğrulama.< gelen için olanla aynı seç.
    11-giden posta sunucusu < mail.firma isminin olduğu gelen posta sunucusuyla aynı oluyor zaten. ( mail.firmaismi.com.tr benim ki böyle sizin firmanın ki değişik olabilir.anlattığım gibi outlook hesabınızdan alıp yazın buraya)

12-erişim nok.kullanımda<< daima sor olsun.internete bağlanmadan önce size sorar.yoksa istemeden nete girebilirsiniz yanlışlıkla.

13-güvenlik< açık ( SSL/TLS ) yi seç .7 nolu maddeyle aynı olacak.Diğerlerini denedim onlarda çalıştıramadım .vakti olan arkadaşlar diğer güvenlik tiplerinde de deneme yapabilirler.Zaten 2 alternatif var ya kapalı yada diğer modu seçip deneyebilirler. diğer modlar çalışmadı diye kalmış aklımda. vakit olmadığı için test edemiyeceğim.Ama çalışan şekli bu bendeki.

bu ayarları sırayla yapın çalıştığını göreceksiniz. e-postalar tık tık düşmeye başlayınca çok sevineceksiniz.

ALLAH'a emanet olun.

14--bağlantı noktası standart seç.

NOKİA E72 Eposta Kurma Sorunu Püf Noktasını Çözdüm

şirket maıl adresını nokıa emaıl .com tarzı bır yere kayıt ettormek falan gerekıyor mu?ben oyle bır sey yapmadım,ama yahoo ıcın kurarken nokıa maılden aktıflestırme yapmıstım,ancak orayada yahoo adresını gırmemıstım,telefon uzerınden yapmıstım,my nokıa'dan ,kabul et demıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 20 Haziran 2012; 17:29:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

savas bey merhaba,

detaylı açıklamanız için tesekkurler,gunler sonunda hemen hemen benimde aynı yaptıgım detayları bıldırmıssınız,uzulerek maalesef olmadı dıyorum gene.evet yesıl halka cıkıyor fakat gonder/al seceneği cıkmıyor.dolayısıylada telefon msas ustunde posta kutusunun yanında yahoo posta kutusunda oldugu gıbı gelen maıl sayısını gosteren herhangı bır rakmda gozukmuyor

ve maalesef deneme amclı gonderdıgım maılde gıden kutusunda beklıyor,

senkronıze edılen ayarlar ıle ılgılı nasıl hazırlamıstın e72'nı belkıde onu ıle alakalıdır?

cok ugrastım okumadıgım forum sıtesı yok,nokıa desteği aradım,hatta konu dısında odullu topik bıle actım bu sorunu halletmek ıcın ama hala en basındayım,

tekrar bır bakabılır mısın telefonunun ayarlarına neyı atlıyor olabılırım.

bu arada senın yer neresı,istanbuldamısın?

merhaba Şevki Bey,
    gelişmiş post.kutusu ayaarları< gelen ve giden pos.kutusu ayarları na girin.

her ikisinde de güvenlik bölümüne;Açık( Start TLS) işaretleyin,olacaktır.
    yanlışlıkla SSL/ TLS yazmışım,birde bunu deneyin.

saygılarımla

• Ekran çıktıları

• quote:

Ekran çıktıları

resimler menü sırasına göredir ( 1,2,3,4,5,6 şeklinde)
    6.resim de burada.

kolay gelsin,geri bildirim yapmayı unutmayın.

• https://hotfile.com/dl/160806897/6e2641b/screen_snap_for_E72.txt.html

merhaba arkadaşlar,Nokia E72 de sorunsuz çalışan ekteki ekran çıktısı alma programını tavsiye ederim.Ben şu an kullanıyorum ve yukarda verdiğim ekran görüntüleri bu küçük programa aittir.Program aşağıdaki platformları destekliyor.97.23KB ama çok işe yarıyor.

Available platforms:
    S60 1st and 2nd ed
    S60 3rd edition
    S60 5th edition
    Symbian^3
    Freeware 3.00File: best_screensnap_s3_s60_3_and_5_v_3_00_full.sisxDownload size: 97.23 KBFile format: SISX (Symbian installation)Target platforms: Nokia E72, S60 3rd editionLanguages: English

• quote:

quote:

savas bey merhaba,

detaylı açıklamanız için tesekkurler,gunler sonunda hemen hemen benimde aynı yaptıgım detayları bıldırmıssınız,uzulerek maalesef olmadı dıyorum gene.evet yesıl halka cıkıyor fakat gonder/al seceneği cıkmıyor.dolayısıylada telefon msas ustunde posta kutusunun yanında yahoo posta kutusunda oldugu gıbı gelen maıl sayısını gosteren herhangı bır rakmda gozukmuyor

ve maalesef deneme amclı gonderdıgım maılde gıden kutusunda beklıyor,

senkronıze edılen ayarlar ıle ılgılı nasıl hazırlamıstın e72'nı belkıde onu ıle alakalıdır?

cok ugrastım okumadıgım forum sıtesı yok,nokıa desteği aradım,hatta konu dısında odullu topik bıle actım bu sorunu halletmek ıcın ama hala en basındayım,

tekrar bır bakabılır mısın telefonunun ayarlarına neyı atlıyor olabılırım.

bu arada senın yer neresı,istanbuldamısın?

merhaba Şevki Bey,
    gelişmiş post.kutusu ayaarları< gelen ve giden pos.kutusu ayarları na girin.

her ikisinde de güvenlik bölümüne;Açık( Start TLS) işaretleyin,olacaktır.
    yanlışlıkla SSL/ TLS yazmışım,birde bunu deneyin.

saygılarımla

hocam ,
    dedıgınız gıbı yaptıgımda oturum acılamadı uyarı verıyır üstte maıl adresımın altında ıse sıfre gırme bolumunun acık oldugu bır ekran cıkıyorrr

gene olmadı,
    gozden kacan ne var kı??

• Arkadaşlar ilk öncehttp://email.nokia.com/account/home.action bu siteden mail adresinizi tanıtmanız gerekiyor.

nokiadan hesap açmanız gerek.bunu yapmış mıydınız ?

Arkadaşlar ilk öncehttp://email.nokia.com/account/home.action bu siteden mail adresinizi tanıtmanız gerekiyor.

hayır işte bunu yapmamıstım,ve yahoo kayıtlı hesabım ıle oturumu acıp
    baska hesap yanı şirket maıl hesabını eklıyorummmm ve su an ıcın ıstegınızı yapamıyoruz gıbı bır uyarı gelıyorrr

sanırım şirket hesabımı ekledıgımde bu iş oacak,yarın yenıden deneyeceğim sanırım puf nokta bu oldu,

• quote:

quote:

Arkadaşlar ilk öncehttp://email.nokia.com/account/home.action bu siteden mail adresinizi tanıtmanız gerekiyor.

hayır işte bunu yapmamıstım,ve yahoo kayıtlı hesabım ıle oturumu acıp
    baska hesap yanı şirket maıl hesabını eklıyorummmm ve su an ıcın ıstegınızı yapamıyoruz gıbı bır uyarı gelıyorrr

sanırım şirket hesabımı ekledıgımde bu iş oacak,yarın yenıden deneyeceğim sanırım puf nokta bu oldu,

AMA BİR TUELU IKINCI MAIL ADRESINI YUKARIDAKI ADRESE KAYDEDEMIYORUM,SUREKLI ISLEMINIZI SU AN GERCEKLESTIREMIYORUZ DAHA SONRA YENIDEN DENEYIN DIYOR,NOKIA DESTEĞİDE ARADIM,ONLAR BENDEN CAHIL,YOLDANCEVIRMISLER TELEFONUN BASINA OTURTMUSLAR

• bendeki telefonda mevcut kurulu bir mail var. onu silip yenisini açmak istiyorum ama bir türlü başaramadım. yardımcı olurmusunuz?

ÜCRETSİZ KARGO İLE TÜRKİYE HER YERİNE HİZMET VERİYORUZ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman156

bendeki telefonda mevcut kurulu bir mail var. onu silip yenisini açmak istiyorum ama bir türlü başaramadım. yardımcı olurmusunuz?

zaman 2013 subat olmus sen nokıa e72 ye maıl mı kuracaksın

nokıa symbıan mı kaldı artık

boşver at gıtsın elındekı e72 yı gıt bır anroıdli alet al yaklasık 15sn'de hangı maılı ıstıyorsan kur

quote:

bendeki telefonda mevcut kurulu bir mail var. onu silip yenisini açmak istiyorum ama bir türlü başaramadım. yardımcı olurmusunuz?

boşver at gıtsın elındekı e72 yı gıt bır anroıdli alet al yaklasık 15sn'de hangı maılı ıstıyorsan kur

bende biri bişi yazmış diye heyecanla baktımdı:) yazık oldu 6 sn' ye.

ÜCRETSİZ KARGO İLE TÜRKİYE HER YERİNE HİZMET VERİYORUZ..

• quote:

quote:

quote:

bende biri bişi yazmış diye heyecanla baktımdı:) yazık oldu 6 sn' ye.

boşa uğraşmalarla forum forum,topik topik dolaşmalarla kaybedeceğin nice 6 saniyeleri sana vermeye çalışıyorum ama neyse dirende dolan forumlarda,bulursun belki

• dediğini yaptım ama posta kutusu oluşturulamıyor diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.