Şimdi Ara

NOKIA E72 BEYAZ KISMİ SORUNLU ÇOK UCUZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 NOKIA E72 BEYAZ KISMİ SORUNLU ÇOK UCUZ!!
    Telefonun 2 sorunu vardır.Öncelikle mikrofonu çalışmıyodu tamirciye verdim aldığımda mikrofunu olmamıştı ve artık kamerasıda çalışmıyodu.1 aydır tamircideydi çok yoğunum yarın halletcem diye diye 1 ay oyaladı. Bugün aldım telefonu ve satışa çıkarıyorum. Uğraşamayacağım artık.
    Kameranın yazılımsal olduğunu söyledi.
    Mikrofonda normal kulaklıkla veya bluetooth kulaklıkla kullanılırsa sorun olmuyor. sadece üzerindeki mikrofonda sorun var.
    Bunlar dışında klavyesinde ekranında WIFI de bluetooth da vs hiçbir problem yoktur. kasası ve bataryası orjinaldir.

Telefon Türkiye çıkışlı.

Bu sorunlardan dolayı fiyatını çok uygun tutuyorum. isteyen yaptırıp kullanır isteyen yedek parça olarak kullanır.

Fiyat 125 TL Kargo benden.

Fiyat : 125 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi fiyat hocam hayırlı satışlar
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun1622

iyi fiyat hocam hayırlı satışlar

sağol hocam

Pmler cevaplandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan2302 -- 31 Ocak 2012; 22:46:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefonu forumdanmı almıştınız ???
  • Yazılımı güncelle kamera düzelir. Mikrafonuda işin ehline versen 5 dk da halleder 25 TL at al sana 150 TL ye cillop gibi E72 .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.