Ürün resimlerden de görüldüğü üzere Topaz Kahverengi rengindedir, kesinlikle mükemmel bir rengi ve karizması var. Telefonu hep kılıfnda kullandığım için son derece temiz kullanılmıştır. En ufak bir çiziği yok. Resimde kedimin tüyleri arada çıkmıştır yani merak etmeyiniz çizik kırık çıkık yok. Sıfırdan farksız temizlikte. Forumda herkesin kullandığı temizlik skalasını kullanırsam 10 üzerinde 10 alır temizlikte. Genpa garantisi altında olup 29.04.2010 tarihinde alınmıştır. Kutusu, faturası, garantisi mevcuttur. Ürünün yanında kutu içeriği olarak bataryası, şarj aleti, kitapçıkları, 2gb micro sd hafıza kartı, taşıma kılıfı, hiç kullanılmamış kulaklığı ve yine hiç kullanılmamış ip askısı bulunmaktadır. Bu ürün için istediğim fiyat ise PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 550 TL'dir.
Lütfen pazarlık ve takas içeren mesajlar atmayınız.
ben e72 zodium black kullanıyorum. telefonun elde duruşu harika gerçekten. çıkarırken herkesin bakabilirmiyim dediği türden fiyatınız gayet iyi yalnız kedinizin telefona bulaşmış tüylerini temizleyip koysanızda bakacaklar korkmasa hayırlı satışlar
Takipteyim hocam. Şu 1 - 2 gün içinde satılmazsa alacağım inşallah. Kendi durumumu kesinleştirmeye çalışıyorum.
ahh be biraz indirim yapsan şak diye alırım. Neyse konuyu bölmim iyi satışlar
daha çok ilan açıcaksın sanırım bu telefon için fiyatını indirmessen satman zor hayırlı satışlar.
sahibindenden mesaj atmıştım hala geçerli :)))
telefon caspianseaa nick'li arkadaşa satılmıştır. iyi günlerde kullanması dileğiyle