Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir Nokia mağazasında baktım telefona gerçekten çok beğendim, sanırım paraya kıyıp en kısa zamanda alacam.
    Fiyat olarak 820 YTL dediler, bonus carda 10 taksit varmış ama Worldcarda taksit için vade farkı uyguluyorlar (6 taksit için 860 YTL gibi bir fiyat söylediler), bende de Worldcard olduğu için almadan çıktım. Hepsiburada'da ise 830 YTL, taksit seçenekleri de çok daha iyi tabii.
  • @IceT
    PC suit Bt il kullanıyorum demişin neki BT
    Yaw bide bu telefonun sesi az çıkıyo kötü çıkıyo diyolar sizce nasıl?
    Telefonu cebimde taşırım ,sesini duyabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreenMamba

@IceT
    PC suit Bt il kullanıyorum demişin neki BT
    Yaw bide bu telefonun sesi az çıkıyo kötü çıkıyo diyolar sizce nasıl?

BT=bluetooth
  • ağırlıkı olarak nokianın bu tarz tellerini kullanan biri olarak gereksiz bir ara model olmuş. baştan beri takip ediyorum e66 yı. ama alınmsı bana göre gereksiz. tabi bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

ağırlıkı olarak nokianın bu tarz tellerini kullanan biri olarak gereksiz bir ara model olmuş. baştan beri takip ediyorum e66 yı. ama alınmsı bana göre gereksiz. tabi bana göre.

tek olumsuz yorum senden geldi .. sana katılacak kişi sayısı az olacak sanırım ...

Bu telefonu alacak olanlar biraz daha sabretsin .. ilk olmanın ve ilk almanın bedeli oluyor tabiiki .. 2 ay sonra 600 lere düşecektir .. Ben 1ay önce E51 i 600 ytl ye aldım .. şu an 450 .. Bu telefonu bilseydim almaz beklerdim ..
  • e51 nezaman çıktı bir ay öncemi çıktı ? öylese 1 ayda 150 lira mı düştü ?
    Bunun sebebi e66 nın çıkması zaten .
    acaba e71 çıkınca e66 nın fiyatı düşermi dersiniz ;ama pek sanmıyorum (düşse düşse 50 tl düşer) her nekadar iş telefonu olsalarda farklı kategorideler.
  • quote:

bu telefonun sesi az çıkıyo kötü çıkıyo diyolar sizce nasıl?

Sorum kaynamasın die bi daha sordum

Bide 2.5mm i 3.5 mm yapan dönüştürücüyü ne gibi biyerden alabilirim ?

Bu telefonu alabilirimde kafamda soru işareti kalmasın istiyorum
  • quote:

quote:

bu telefonun sesi az çıkıyo kötü çıkıyo diyolar sizce nasıl?

Sorum kaynamasın die bi daha sordum

Bide 2.5mm i 3.5 mm yapan dönüştürücüyü ne gibi biyerden alabilirim ?

Bu telefonu alabilirimde kafamda soru işareti kalmasın istiyorum

Bazı bilgisayarcılarda dönüştürücü satılıyor.Oralardan alabilirsin.

• Telefonu garantili almış olanlar lütfen *#0000# yapıp ekranda yazanları söyleyebilirler mi? Ben de aldım ancak ülke kodu Türkiye'ye göre ayarlı değil,onu değiştireceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

Telefonu garantili almış olanlar lütfen *#0000# yapıp ekranda yazanları söyleyebilirler mi? Ben de aldım ancak ülke kodu Türkiye'ye göre ayarlı değil,onu değiştireceğim.

öncelikle telefonun hayırlı olsun !!....

Nereden ne kadara aldın ?

Hep soruyorum bu tel.in sesi nası azmı kötümü bi bilgi verin yaw
  • bu telefon hakkında olumsuz bır sey duymadım memnunıyetsızlık bakımından bu guzel bır sey... alıcak olanlar ıcın. ozelık bakımından yeterlı bana gore tasarımı cok hosuma gıttı ve ekranı genıs. bu yuzden tercıh edıcem sanırım. yorumlara gore kulanım acısından gayet basarılı bır telefon sanırım.
  • Zil sesini soruyorsanız volüm olarak N82'ye göre biraz az çıktığını söyleyebilirim. Ama şu ana kadar benim için problem olmadı.
  • @vincentvega
    saolasın beni aydınlattığın için
    Ben zaten telefondan müziği dışa vermem dinlemem yani
    zilsesini cebimdeyken duyiim yeter
  • Arkadaşlar bende E66 almaya karar vermiştim, ancak bugün tam telefonu alacakken satıcı arkadaş sağolsun "Abi bir de Samsung G810'a bakalım istersen, çok fiyat farkı yok, E66'dan da çok daha özellikli bir telefon" diye bir şeyler söyleyip arkasından elinde G810 ile gelince biraz kafam karıştı, bende almadan çıktım. Bu iki telefonu karşılaştırıp bir fikir verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

Arkadaşlar bende E66 almaya karar vermiştim, ancak bugün tam telefonu alacakken satıcı arkadaş sağolsun "Abi bir de Samsung G810'a bakalım istersen, çok fiyat farkı yok, E66'dan da çok daha özellikli bir telefon" diye bir şeyler söyleyip arkasından elinde G810 ile gelince biraz kafam karıştı, bende almadan çıktım. Bu iki telefonu karşılaştırıp bir fikir verebilir misiniz?

ozelık acısından bısey demem ama tasarım acısından nokıa cok daha ıyı . ve daha ınce bu bence en buyuk artısı... benım gıbı kalın agır telefonlardan sıkılanlar ıcın acıkcası. hem ısını gorucek olcude hemde tasarım ve ıncelık agırlık bakımından nokıa cok onde bu modelde... bahsetgın telefona baktım netten cok kalın bır telefon . ozelık bakımından fıkrım yok ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Zil sesini soruyorsanız volüm olarak N82'ye göre biraz az çıktığını söyleyebilirim. Ama şu ana kadar benim için problem olmadı.

n82yle karşılaştırabildiğine göre demekki wirelessıda karşılaştırabilirsin
    bu arada orjinal boyutunda e66 resimlerini merakla bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar bende E66 almaya karar vermiştim, ancak bugün tam telefonu alacakken satıcı arkadaş sağolsun "Abi bir de Samsung G810'a bakalım istersen, çok fiyat farkı yok, E66'dan da çok daha özellikli bir telefon" diye bir şeyler söyleyip arkasından elinde G810 ile gelince biraz kafam karıştı, bende almadan çıktım. Bu iki telefonu karşılaştırıp bir fikir verebilir misiniz?

Merhaba,

Symbian telefon dusunuyorsaniz bence tercihiniz Nokia olmali. Samsung'un I560 modelini suan esim kullaniyor benim karsilastigim sorunlari soyle siralayabilirim;

1- ROM update Nokiya gibi belli araliklarda yayinlanmiyor. (Burdan karsi gorus olarak Samsung o kadar iyi telefon yapiyor ki ROM update'ye ihtiyac duymuyor diye de sonuc cikabilir )
    2- Cogu Nokia ozel uygulamalarini Samsung'a yukleyemedim. Uyumsuzluk mesaji veriyor.
    3- GPS bulunan cihaz olmasina ragmen daha bir kere baglanamadim. Bu sebepten dolayi telefon garantiden degistirilde ama yenisinde de maalesef ayni sorun var ve ben yoruldum
    4- Ekran kalitesi benim icin en onemli husrana ugradigim konu. I780 PPC ve I560 modellerindeki ekran kalitesi normal Samsung telefonlarindan cok kotu.

Yanlis anlasilmak istemem, Nokia'yayi savunmaya calismiyorum.

Dostlukla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceT -- 24 Ağustos 2008; 22:53:43 >

• quote:

Gps ve Wreless bağlantı sorunları ile boğuşmak istersen samsung al.
    Yaşadım biliyorum o nedenle tavsiye etmem.
  • nokianın en iyi sürgülü kapağı e65 di,umarım buda aynısı gibi güzel olur. ilk çıktığında 1000 ytl verip almıştım e65 şu ana kadar tek olumsuz yanı kaplamasının soyulması oldu. bakalım bir kaç ay dinleyelim yorumları o zamana kadar ucuzlar umarım. alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Zil sesini soruyorsanız volüm olarak N82'ye göre biraz az çıktığını söyleyebilirim. Ama şu ana kadar benim için problem olmadı.

n82yle karşılaştırabildiğine göre demekki wirelessıda karşılaştırabilirsin
    bu arada orjinal boyutunda e66 resimlerini merakla bekliyorum

N82 ile karşılaştırmadım ama wirelessi sürekli kullanıyorum. Hiç bir problem yaşamadım, hızı ve ağ bulma performansı çok iyi .

Orijinal boyutta iki resim yükledim aşağıya..

http://rapid share.com/files/139836099/19082008051.jpg.html

http://rapid share.com/files/139835079/19082008049.jpg.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 25 Ağustos 2008; 0:12:54 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.