Şimdi Ara

^^ NOKIA E66 İNCELEME ^^ Fotoğraflar eklendi (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
152.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhaba konuyu baya bir okudum ama istediğim cevabı tam bulamadom nokia e66 sahibiyim yurtdısından geldi burada kayıt ettirilip turkce yapıldı
    200.21.118
    26-11-2008
    RM-343
    nokiae66-1 (02)
    yazıyor kendi ustunde gelen pillede buradan sıfır aldıgım pillede maksimum sarjı az konusma wifi kullanmadan 1.5 gun gidiyor ne yapmalıyım?
  • sebeke cift modda gsm i secersem duzelirmi
  • nispeten daha uzun gider ekran parlaklığını da kısabilirsiniz. arkada uygulama da çalıştırmayın.
  • sizce en uzun sar suresi için hangi versiyonu yuklemeli yada ne yapmalıyım ben sadece konusma için kullanıyorum bide cok nadir wifi garmin falanda yok ki ne oldugunu bile bilmiyorum.bide tel yurtdısı kayıtlı yeni program atarsam dili türkce olmaktan cıkmasın.yardımınız icin tesekkurler
  • NSS ile TR kodu girin son sürüme güncelleyin belki faydası olur.
    Normalde zaten ne kadar gittiğini bilmiyorum. burada kullananlar daha iyi bilir. ama işte optimizasyon adına düşük ekran parlaklığı, hemen devreye giren güç tasarrufu vs vs geliyor aklıma.

bu arada gelen kutunuz dolu.
  • Arkadaşlar son güncellemede video çekerkenki ses-görüntü senkronizasyon bozukluğu giderilmiş mi? bendeki sürüm 400 olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellious22_
    Arkadaşlar son güncellemede video çekerkenki ses-görüntü senkronizasyon bozukluğu giderilmiş mi? bendeki sürüm 400 olan.

410 da problem yok.senkronizasyon iyi
  • arkadaşlar e66 içinde sertifika almamız gerekiyormu opda sitesinden acaba? tema falan yüklerken sertifika hatası alıyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: splash20
    arkadaşlar e66 içinde sertifika almamız gerekiyormu opda sitesinden acaba? tema falan yüklerken sertifika hatası alıyorumda

Opda dan sertifika alman uygulama yüklemek için gerekecektir.ama tema için sertifikaya ihtiyacın yok.sayfalarda biraz geri gidersen,e66 için verilmiş çok güzel temalar var.
  • e66 için v500 lü yeni versiyon çıkmıştır.kullanan arkadaşlar ovi ile e66 larını güncelleyebilirler.
  • İlk defa Nokia bir telefona yazılımsal olarak bu kadar destek veriyor. E66 kendini zaten multimedya ve iş telefonu olarak kendini ispatlamış durumda. İphone 3GS gibi bir telefondan bile iyi olan noktaları var.(GPS'in kararlığı ve sağlamlığı gibi)
  • E66 çok başarılı sadece satış rakamlarında e71 in arkasında kaldı.ama aynı cihaz sadece şekil değişik.
  • telefonu 3 ay kadar önce aldım ve görüşlerim netleşti.

şarjı bu tipteki bir iş telefonu için kesinlikle yetersiz. son bir ay içinde 14 saatlik telefon görüşmesi ve günlük 5 mail gelmesiyle şarjı bir gün gidiyor. yok müzik dinlerim, ovi maps ve msn falan olaylarına bulaşırsanız günün sonunu getiremezsiniz..

aradığınız kişi meşgulse veya aradığınızda meşgule verdiğinde telefonun kilitlenmesi gerçekten sinir bozuyor.

özelliklerine ve kullanım kolaylığına alıştığım için telefonu değiştiremiyorum, tip vs çok beğenerek kullanıyorum.. 500lü bir yeni versiyon çıkmış, neler değişti görmek lazım ama önce telefonu servise bırakacağım. kendi kullanımımdan kaynaklanan ekranda bozulma oldu. usb koruma kapağı kırıldı (bu benim suçum değil)..
  • 500.021 versiyonlu güncelleme çıkmış ama changelog'a baktığım kadarıyla meşgule atma, düşmedeki sinir bozucu tıkanmaya ve bazen yaşanan inanılmaz sistemsel yavaşlamaya buldukları bir çözüm yok. Daha çok yenilik amaçlı bir güncelleme olmuş, bugfix pek yok.
  • Arkadaşlar bende e66 aldım şuanlık kamerası dışında gayet memnunum ama arka kapak sanki biraz esnek gibi sizdede öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi
    Arkadaşlar bende e66 aldım şuanlık kamerası dışında gayet memnunum ama arka kapak sanki biraz esnek gibi sizdede öyle mi ?

hayırlısı olsun.arka kapakta esneklik olmaması lazım.
  • arkadaşlar bende bu tarih itibariyle e66 ile aranıza katıldım, şık bir cihaz, 8 GB kart taktım, üzerinde 2 GB verilmişti, kapağı açarken 2 sn. ses geçikmesinden bahsedilmişti, bende böyle birşey yok, galiba düzeldilmiştir, yeni yeni alışmaya başlıyorum, ses çok net.....daha önce samsung d900 vardı, onun sesi ile bu cihaz arasında dağlar kadar fark var....kısaca mükemmel bir cihaz...hoşçakalın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust
    arkadaşlar bende bu tarih itibariyle e66 ile aranıza katıldım, şık bir cihaz, 8 GB kart taktım, üzerinde 2 GB verilmişti, kapağı açarken 2 sn. ses geçikmesinden bahsedilmişti, bende böyle birşey yok, galiba düzeldilmiştir, yeni yeni alışmaya başlıyorum, ses çok net.....daha önce samsung d900 vardı, onun sesi ile bu cihaz arasında dağlar kadar fark var....kısaca mükemmel bir cihaz...hoşçakalın....

cihazın hayırlısı olsun.8 gb kartta telin performansında düşüş oluyormu?birde hangi marka ne kadara aldın hafıza kartını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

quote:

Orijinalden alıntı: yimust
    arkadaşlar bende bu tarih itibariyle e66 ile aranıza katıldım, şık bir cihaz, 8 GB kart taktım, üzerinde 2 GB verilmişti, kapağı açarken 2 sn. ses geçikmesinden bahsedilmişti, bende böyle birşey yok, galiba düzeldilmiştir, yeni yeni alışmaya başlıyorum, ses çok net.....daha önce samsung d900 vardı, onun sesi ile bu cihaz arasında dağlar kadar fark var....kısaca mükemmel bir cihaz...hoşçakalın....

cihazın hayırlısı olsun.8 gb kartta telin performansında düşüş oluyormu?birde hangi marka ne kadara aldın hafıza kartını?

arkadaşım tşk ederim. 8 GB ta herhangi bir bekleme (performans) kayıbı kesinlikle yok. Bundan emin olabilirsin. Cihazın üzerindeki versiyon 400 lü, hafıza kartı ise TEAM HC 8 GB.... Fiyatı ise 35-40 TL arasında.Bukonudaki lingk aşağıda;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd750260
    hoşçakal....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 5 Ağustos 2010; 1:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi

Arkadaşlar bende e66 aldım şuanlık kamerası dışında gayet memnunum ama arka kapak sanki biraz esnek gibi sizdede öyle mi ?

Arkadaşım, kapağı tam oturtamıyorsun, biraz dikkatlice yan kızaklarını bastır ve kapağı oturt göreceksin hiçbir esneklik kalmayacak, hoşçakal.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.