Şimdi Ara

===> Nokia'dan Çift SIM kartlı telefonlar: C1 ve C2 <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende C1-01 yada C1-02 Modellerinden birini almayı düşünüyorum. Konusma süresinin uzunlugu ve standart kulaklık cıkısı ve kucuk giriş sarz aleti gibi özelliklerinden dolayı dikkatimi cekiyor. 150 lira gibi bir fiyata cıkarsa süper olacak.
  • C serilerinden üst modeller cıktı fakat alt modeller henüz yok. 2690ın benzeri olan C1-01 hala satışa cıkmış gözükmüyor. Bir bildikleri var sanırım
  • Nokia C1-01 şu an itibariyle çıkmış durumda. Nokia C1-02 henüz gelişme yok. C1-02 en güzeli bence. Kamera olmadan müzik dinlenebilen telefon.
  • şu mavili baya bi hoş duruyor radyosu varsa dadından yenmez çıksada alsak hem çift telefondan kurtuluruz hem çok masraf çıkartmaz bize
  • Nokia C1-01 ile Nokia C1-02 ülkemize Mart ayı sonunda gelecekmiş. Nokia Shop Bayrampaşa'daki çalışanlar söyledi.
  • C2 gelmeyecek mi
  • quote:

C2 gelmeyecek mi

Onu sormadım hocam, Nokia C1-02 diğerlerinden daha güzel bence. Kamerasız, ekolayzerli müzik çalarlı telefon.
  • Onlar tek hatlı hocam
  • Tek hatlı olan modeller daha iyidir. Çift hatlar olsa ne olur? Bir SIM karttan diğer SIM kartına geçiş yapılıyor. O zaman ne anlamı var çift hat olmaı. Ben sana C1-02'yi almanı tavsiye ederim.
  • Nokia C1-01 çıkmoş ve ilk video buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=T3q2BKLVhI0
  • Nokia C1-01 Avrupa'da çıkmya başlamış. 1 ay gibi sürede ülkemize gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg
    Tek hatlı olan modeller daha iyidir. Çift hatlar olsa ne olur? Bir SIM karttan diğer SIM kartına geçiş yapılıyor. O zaman ne anlamı var çift hat olmaı. Ben sana C1-02'yi almanı tavsiye ederim.

Tak çıkar olmasın diye hocam. bende lg nin çift hatlisini alacağım nokia gecikti. Çin ürünü güvenilir değil samsunga da alerjim var. Nokia bekledik gelmedi
  • Arkadaşlar Nokia C1-01 Türkiye'ye gelmiş. Hepsiburada.com fiyatı 183 TL.

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c1-01/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc101&categoryId=16001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 14 Ocak 2011; 20:06:48 >
  • Arkdaslar Bu C2 Gelmicekmi Turkıyeye
  • Nokia C1-01 alan yok mu? Müzik dinlenebilen en ucuz telefon oluyor.
  • http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/nokia-c1-01_02.044.1224.0627.htm?ref=akakce&v=1.89.7
    burda daha uygun. 2690 modelinin kopyası gibi. Konuşma, bekleme süresi ve arttırılabilir hafızası daha iyi
  • 2690'da ekolyzer yok ama C1-01'de ekolyzer var mı? Bunu alan olursa, bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

2690'da ekolyzer yok ama C1-01'de ekolyzer var mı? Bunu alan olursa, bilgilendirirse sevinirim.

ne yazıkkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiyosuy

Bu mesaj silindi.
    Verdiğiniz linkte virüs var, dalga mı geçiyorsunuz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.