Şimdi Ara

Nokia da tema kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeniyimde, tema indirdim, nokia pc suite de var, nası yükleyecem temayı, bu uygulama yükle var oradan herhalde dimi? ordan yükleyince telefonla uyunlu değil, yinede yüklemeye devam etmek istiyormusunuz yazısı çıkıyor ama? bişi olmaz dimi, mobile9.com dan indirdim güvenilir bir tema. teşekkürler

• PC suit den senin dediğin şekildede olur, yada dosya yöneticisinden girip Other Klasörü icine atıp, telefondan bulup çalıştararak yüklersin, uyumlu degil falana aldırma devam et de kur.
  • tamam teşekkür ederim
  • Uyumlu olmayanlar çoğu kez telefonda alarm sorununa yol açıyor. Başıma gelmişti. Uygulama yöneticisinden de kaldıramıyor. Sıkıntı oluyor. Hele hafıza kartına yüklemezseniz temaları ve programları, o zaman telefonu format paklar.
  • "Telefonla uyumlu değil" mesajı aldığınız temalar uygulama yöneticisinde görünmez ve kadırılmaları zor olur.
    Saygılarımla.
  • bende bu temaları C ye bastıkmı silinip gidiyor diye biliyordum, silinen falan yok, e bunları ben 4 tane paldır küldür yükledim, şimdi nası kaldırıcam ve bir de ne tema indirsem telefonla uyumlu değil diyor, uyumlusunu nası bulucaz, bu paralı satılanlar mı uyumlu? mobile9.com dan ne çeksem uyumsuz yazdı. bedavaya uyumlu yok mu ? teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Anlatım)Ubuntu'ya Tema Kurmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.