Şimdi Ara

nokia da garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefona program yüklersem garantisi bozulurmu?
    Şimdiden teşekkürler...

• bozulmaz ama yukleyecegın program a gore de degısıklık kaydedebılır lısans lı olması na dıkkat et
  • İster lisanslı yükle ister lisanssız hiçbirşey olmaz garantisine

Çöktükten sonra basarsın formatı en kötü ihtimalle düzelir
  • Bozulur arkadaşlar, kitapçığın en arkasında çok küçük mikroskobik puntalarla yazılmış garanti kapsamını iyi okuyun. Sorumluluk kabul etmiyorlar bu konu hakkında
  • teşekkürler arkadaşlar
    en kötü ihtimalle format atarız...
    Çok Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

Bozulur arkadaşlar, kitapçığın en arkasında çok küçük mikroskobik puntalarla yazılmış garanti kapsamını iyi okuyun. Sorumluluk kabul etmiyorlar bu konu hakkında

Dostum en fazla telefon çöker

Çöktükten sonra format atılamayan 6630 ben görmedim ama olsa dahi serviste yeni versiyon yüklenecek yine düzelecek

Serviste kimse açıp bunun içinde hangi lisanslı program varmış yokmuş diye bakmıyor öyle olsa hiçbir telefona bakmamaları lazım symbian

Aklın yolu bir
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Bozulur arkadaşlar, kitapçığın en arkasında çok küçük mikroskobik puntalarla yazılmış garanti kapsamını iyi okuyun. Sorumluluk kabul etmiyorlar bu konu hakkında

Çöktükten sonra format atılamayan 6630 ben görmedim ama olsa dahi serviste yeni versiyon yüklenecek yine düzelecek

Serviste kimse açıp bunun içinde hangi lisanslı program varmış yokmuş diye bakmıyor öyle olsa hiçbir telefona bakmamaları lazım symbian

Aklın yolu bir

Anlamadınız galiba normal şartlar altında yüklenen programlardan telefon şirketleri sorumluluk kabul etmiyor ki bu o şirketlerin en doğal hakkı. Zaten kimse servise gittiğinde program attım bozuldu demez, isterseniz bi deneyin bakalım ne diyecekler; belki servistekiler de bunun farkında ama müşteri memnuniyeti hesabı güncelleyip gönderiyorlar. Ayrıca o küçük puntalarla yazılı kısmı okumanızı tavsiye ederim.
    Söylediklerim nşa da geçerlidir

• quote:

Zaten kimse servise gittiğinde program attım bozuldu demez

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Aklın yolu bir

Anlamadınız galiba normal şartlar altında yüklenen programlardan telefon şirketleri sorumluluk kabul etmiyor ki bu o şirketlerin en doğal hakkı. Zaten kimse servise gittiğinde program attım bozuldu demez, isterseniz bi deneyin bakalım ne diyecekler; belki servistekiler de bunun farkında ama müşteri memnuniyeti hesabı güncelleyip gönderiyorlar. Ayrıca o küçük puntalarla yazılı kısmı okumanızı tavsiye ederim.
    Söylediklerim nşa da geçerlidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.